- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
sana bebek gibi davranıyor ağzına emziği verene kadar.......
5 yıla ayakta duran yerleri , 5 yıldan sonra da iskelet sitemi çöker ....ondan sonra da duvarlara vurursun kendini zira biri varken bir tane daha yapan sensin.doğanın kanununu bilmiyorsan ben napyım. adamın hepi topu 5 yılı kalmış. iman mı para mı bu niye belli olmasın
Günün en güzel yorumu ayakta alkışlıyorum
salona gitmeyi bırakın...
Katiliyorum arkadasa. Daha fazla uzatmadan salona gitmeyin
Arkadaşın derdi o adamı unutmak değil ki eşinden boşanıp diğer adamla evlenmek niye konu açtıysa
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
sana bebek gibi davranıyor ağzına emziği verene kadar.......
hahahahaaaa çok yaşa emi
tabii sizde biri baştan çıkardımı anında çıkmalısınız. nede olsa kadında zeka,irade,değer yargıları olsada, iş baştan çıkarılmaya geldimi bir şey yapamıyor. orada suç sadece adamın. kadınlar bu durumda hayır diyemiyorlar. hipnoz gibi bir şey galiba.ya beni baştan çıkaran o aslında benim suçum yok eğer o evliyse karısı yerinde olmak istemem ben
Arkadaşın derdi o adamı unutmak değil ki eşinden boşanıp diğer adamla evlenmek niye konu açtıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?