utanıyorum ama anlatmam lazım :(

Allah ıslah etsin diyebiliriz başka ne denir ki sana tatlım .. kocana yazık bide oturup muhabbet etmiş hey allahım akıl fikir ver böylelerine

bence senin fikrin kararını vererek o damın gönlüne kaymış gönlün.denemezsen bilemezsn saloana ya gitmeyi bırak ya değiştirçparasını ödemişs olabilrsin ama evliliğinden önemli olmaz ... sen takmış gibisin ama bu adama.evet insanın bazen elinden gelmyebilr kıpırdanabilir gönlü ama çekmek gerek kendini.denemek gerek. yazık edebilrsin yoksa. ama baktın olmuyo ya boşanırsın rahatça gönlün kayar yada bilemiyorum yani ... kaldıki adam aynıları hissetmiyor olabilir

arkadaşım aynı şeyi eşinin sana yaptığını düşün ne hissedersin.zaman içinde aşk bitebilir doğaldır.ama evlilik
içinde böyle şeyler bence doğru değil.düşündükce utanmaman için evliliyken yanlış bişey yapmaman gerekiyo.
kendine engel olamıryosan boşan

adamdan etkilenmişsin ama bu gidişe dur demen lazım..
titre ve kendine gel...
ne olacak o adamla 3 kere daha görüşsen.. hadi diyelim yemeğe gittiniz, yakınlaştınız...
veya hadi hiçbişi olmadı sadece spor salonunda bakışmalar konuşmalar..
nereye varacak..
eşine saygın yok ama zamanla kendine de saygını yitireceksin.
monotonluğu bu tarz heyecanlarla aşmaya çalışmak yerine, enerjini eşine yöneltmelisin.
bu tarz etkileşimlerden bir nane olmaz.

yol yakınken spor salonuna gitmeyi bırak..

içindeki heyecana yenilip bir çuval inciri berbat etmemeni öneririm.

bu hoşlanma önlemini almazsan
yasak bir ilişkiye dönüşecek yolda hızla ilerliyor
ne eşine ne kendine bunu yapma
uzaklaş

o yaştaki bir adam
tabiki sana ilgili davranıcak
ürkütmeden nazik nazik
götürüyem pilici diyordur

bende son yorumları okuyunca bu konuyu gereksiz buldum ama tahminimide doğruladım.bolşa gitsin arkadaşım adamada yazık.aşık oldum yazıyosun ne yapabilirzi aşkından vazmı geçireceğiz gönlünün rotasınıda biz çizemeyiz ya ahlaki değerler diyoruz.boşanırsan utanmazsında.ama boşanmadan hem kocanı hem o adamı idare edince helal mi olacak çok komiksin inan ...aklına koyduysan ne yazıp çizersin ki

bu arada nickin de "aşka susamış kadın"...

ama bunu eşinle konuşman gerekir.
"bak kocacım ben aşka susadım, sevildiğimi hissetmek istiyorum, neler yapabiliriz ilişkimizi hareketlendirmek için.."
madem eşin de bahsettiğin kadarıyla mükemmel biri.. eminim çare aramaya çalışacaktır.

dışarda bulunan adamın aşkı çabuk söner...

Eşime yazık diyorsun ama bakınca için içini yiyor? Bu durum eşinden tamamen soğumana kadar gider. Ve bunun ne yazıkki öteki tarafta da yeri yok. Sen bırak o salona gitmeyi. Kocanla ilgilen. Yuva yikmak kolaydır.

Son düzenleme:
ya beni baştan çıkaran o aslında benim suçum yok eğer o evliyse karısı yerinde olmak istemem ben
tabii sizde biri baştan çıkardımı anında çıkmalısınız. nede olsa kadında zeka,irade,değer yargıları olsada, iş baştan çıkarılmaya geldimi bir şey yapamıyor. orada suç sadece adamın. kadınlar bu durumda hayır diyemiyorlar. hipnoz gibi bir şey galiba.
Hey yarabbim ya.

Arkadaşın derdi o adamı unutmak değil ki eşinden boşanıp diğer adamla evlenmek niye konu açtıysa

Evet cidden sonuna kadar okuduktan sonra yorumlari bende anladim bunu. Ya büyük konusmak istemiyorum ama insan kendine evliyim, esimi seviyorum dedikten sonra ve bunu cidden hissediyorsa, baska adam gözüne iyi ve sevgi dolu gözükmemeli.
Arkadasin amacini anlamis degilim:26::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…