- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
yaptım tabiki. yaptığım için kendimden nefret ettim.şimdi yapmam gereken kocama sarılmak mı sizce
ben adama sapık demedim ki adam normal bir düşüncesini dile getirmiş sen hemen seninle evlenmek istediği fikrine kapılmışsın.
Sürekli sana söylenenleri yanlış anlıyorsun şu anda bile yazdığından bunu anladım.
eşimi aldatmatmadım hala aynı sey söyleniyor.
Hayır. Kocanızı karşınıza alıp konuşmak. Sorunlar konuşarak çözülür uzaklaşarak değil.
sanırım ama o kadar hoş biri ki eşim gibi değil bana bebek gibi kibar davranıyor nazik
5 yılı kaldığını nerden çıkartıyorsun? Saçmalık. Tatlıses'in son çocuğu olduğunda İbo kaç yaşındaydı?
sana bebek gibi davranıyor ağzına emziği verene kadar.......
bende anlamadım 90 yasına kadar insan ömrü var ayıp ya isterse 3 yıl sonra ölsün.Benim yaşayacağım ne malum
5 yılı kalmış derken başka bişey kast edildi bence
pamuk cevablarmın nedeni siteden atılmamak şikayet edilmemek yoksa emin olun bu iğrenc ithamlara anca küfür edilir
içimi dökmem lazımdı bir derdim var için üye oldum. neden aşık olmak imkansız mı ?
eşimi aldatmatmadım hala aynı sey söyleniyor.
çok terbiyesizsiniz .şu sözü de söylediniz ya yazıklar olsun
siz durust olsaniz gitmezsiniz.sizi ilk kinamadim digeryazimda.sonra yazdiklariniz cildirtti beni.ne demek ya ne demek odedim parayi..namusumdan dahami onemli.odediysen odedin.kocan bilse o parayi gozu gorur mu.annen bababn bilse.o para daha mi degerli senin ailenden.eşim neden spora gtmiyorsun der çünkü ben spor yaparım daima hayat tarzım oldu artık .iyice açığa çıkar birşeyler
ne gibi cinsellik heralde takmışlar cinselliğe ya. sanki tek o önemli
bi yorumunda aşık olmak imkansız mı diyosun,
Başka bir yorumunda eşimi aldatmadım diyosun :)
hıhım aldatmadın canım. İnşallah kocan seni o adamla yakalamaz.
Kocana üzülürüm. Size zarar verir sonra yine sizi adam yerine koyarlar da kocana ceza verirler.
Allah bildiği gibi yapsın seni.
aşık oldum beynen olan bişe hakim olamadım işte olamaz mı ?
benim konum gerçek büyük ihtimal kapanacak arkadaşım aynı ip olduğundan :S ee ne olacak arkadaşımın nicki iptal mi olacak o zaman ortaya çıkar benim yaptığım aldım basıma belayı. adminler umarım bunu yapmaz :S en azından onun üyeliği gitmesin. saklayayım derken rezillik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?