utanıyorum ama anlatmam lazım :(

o düşünceyi bana bakarken söylerse üstüme alınmam normal ama. yani gelin güvey mi oldum ben.
boşanan evlenen birüsürü kadın var 2. evlilikte mutlu olan da çok.

pamuk cevablarmın nedeni siteden atılmamak şikayet edilmemek yoksa emin olun bu iğrenc ithamlara anca küfür edilir

siteden atılmaktan korktuğun kadar günah işlemekten de korksan keşke. adminler yazdıklarını okuyorsa Allah da eşini aldattığını görüyor.

adama yan gözle bakarak, elini sıkarken ağzının içine düşerek, eşinden gizli oturup işveli işveli sohbet ederek bal gibi adamı aldatıyorsun. beni seviyor demişsin bi de, üstüne evlilik hayalleri. henüz koynuna girmemiş olman bu gerceği değiştirmiyo yani

içimi dökmem lazımdı bir derdim var için üye oldum. neden aşık olmak imkansız mı ?

eşimi aldatmatmadım hala aynı sey söyleniyor.

bi yorumunda aşık olmak imkansız mı diyosun,
Başka bir yorumunda eşimi aldatmadım diyosun :)

hıhım aldatmadın canım. İnşallah kocan seni o adamla yakalamaz.
Kocana üzülürüm. Size zarar verir sonra yine sizi adam yerine koyarlar da kocana ceza verirler.
Allah bildiği gibi yapsın seni.

eşim neden spora gtmiyorsun der çünkü ben spor yaparım daima hayat tarzım oldu artık .iyice açığa çıkar birşeyler
siz durust olsaniz gitmezsiniz.sizi ilk kinamadim digeryazimda.sonra yazdiklariniz cildirtti beni.ne demek ya ne demek odedim parayi..namusumdan dahami onemli.odediysen odedin.kocan bilse o parayi gozu gorur mu.annen bababn bilse.o para daha mi degerli senin ailenden.
Hayat tarzin sporsa araya namus kavraminida kat.esim anlar gitmezsem diyorsunuz.yani esinizin anlamasindan sa yasamayida tercih ediyorsun.birak ya.edepli olun...ben olsam esim sorgulasa belim agrio bacagim agrio der iki uc gunde yatarim.sirf degerlerim icin.bunu esim icin de degil kendim icin yaparim.
Sana o iltifatlari bakislari atacak milyonlarca insan bulursun.ama hepsi sonunda senin kocan gibi davranacak.eksiklik sende.bunu kocana anlat.ve bosanmak istedigini sole ciddi cidii...adama yazik.
Yok bosanmiyorsan esine bu ilgisizlikten biktigini ve mutsuzlugunu anlat.
Ama adim kadar eminim sen kotu yerlere dogru gidiyorsun.istesen donersin.ama istemiyorsun.akilli ol.aklini basina al..

Son düzenleme:

aşık oldum beynen olan bişe hakim olamadım işte olamaz mı ?
benim konum gerçek büyük ihtimal kapanacak arkadaşım aynı ip olduğundan :S ee ne olacak arkadaşımın nicki iptal mi olacak o zaman ortaya çıkar benim yaptığım aldım basıma belayı. adminler umarım bunu yapmaz :S en azından onun üyeliği gitmesin. saklayayım derken rezillik olacak

Eşinden boşan ondan sonra istediğin kadar hoşlanabilirsin baban yaşındaki adamdan!

hiiiii eyvah eyvah napsak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…