utanıyorum ama anlatmam lazım :(

erkekler elde edene kadar davranır bebek gibi, o aşk dolu gözler sonradan eşininkinden beter olur.
31 yaşında adam bırakılıp 48 yaşında dedeye bakılır mı?
attan inip eşeğe binilir mi

çok kırıcı konuşuyorsun şurda iki ara bir derede yazmaya çalışıyorum zaten. lütfen bana mantıklı birşey söyleyin haaket değil

iki arada bir derede eşini aldatmaktan daha zor olamaz herhalde yeme bizi şimdi.

ayrıca mantıklı bir sey yazıyor musun da mantıklı cevap bekliyorsun. coğumuz inanmıyoruz, arada bosan diyen olmus, ,(gayet mantıklı) arada olur öyle seyler ilgisizlikten diyen olmus (sana göre baya mantıklı) ahlaksızz diyen olmus vs vs. daha ne diyecekler? sec işte işine geleni

eşinizin yerine kendinizi kouyp düşünü aynı şeyleri o yapsaydı buraya konu açacaktınız eşim beni spor salounda kadınla aldatıyor ne yapayım diye çok sinirlendim ya eşinize yazık günah biraz daha adamın günahını almadan ayrılın olacak iş degil midem bulandı resmen

gerçekten çekici biri yani yaşını göstermiyor 35 gibi

Kuzum sen bu adama abayı yakmışsın :)
Baksana adamı tarif ediyosun 48 yaşında ama 35 gösteriyor. Yaşlı olduğu belli değil. Gerçeeekteen yaşlı değil tam senin ruh ikiziiiin. Çok hoş çok yahşiii birisi. Gezip tozabilirsin canım ne sakıncası olabilir 35 gösteriyor ne de olsa.
Kocan da eve geldiğinde senin gönlünü etmeye çalışsın dursun garibim.

hayatının uzun bir dönemi yanlız yaşadığından bahsetti .sosyallikten çok uzak hemde. hangi sapık erkek bnu yapabilir kadınsız yaşar
ben adama sapık demedim ki adam normal bir düşüncesini dile getirmiş sen hemen seninle evlenmek istediği fikrine kapılmışsın.
Sürekli sana söylenenleri yanlış anlıyorsun şu anda bile yazdığından bunu anladım.

Böyle konulara yazmim yazmim diyorum ama dayanamiyorum
Sizler gibilerin üzüldüğünede pişman olduğunada inanmıyorum si vicdanınızı rahatlatmaya çalışın böyle düşünerek Allah islah etsin akıl fikir versin insallah yanliş olduğunu bile bile hala görüşmeye devam wdiyirsunuz ne tezatlıktır bu...

ben değil siz ettiniz sevişmeye bağladınız nikahı

sevgiliyken yapılan nikahtan bahsetmiştim. Neyse konu o değil herkesin kendi inancı ben eleştirimi yaparım kulak asıp asmamak karşıdakine kalır.
nickinizden belli aşka aç olduğunuz. arada bi çok yorumu okumadım. direkt ilk mesaja göre cevap veriyorum konunuza.
Yaptığınız şey ayıp. Empati yapmayı deneyin.

eşimi aldatmatmadım hala aynı sey söyleniyor.

yaptım tabiki. yaptığım için kendimden nefret ettim.şimdi yapmam gereken kocama sarılmak mı sizce

Şuan monotonlaştığı için böyle düşünüyorsunuz bence.
Acilen o mekandan uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
Hmmm bu arada en nazik adamın içinde bile bir odun muhakkak vardır. Kimi kendini dışarıya iyi pazarlar, kimi pazarlamayı beceremez.
Bahsettiğiniz adam iyi bir pazarlamacı bence.

Evdeki hayat arkadaşanızın artı yönlerini düşünmeye çalışın, inanın temiz insan bulmak çok zor.
Monotonluğu yıkacak değişiklikler yapın.

Bak ne güzel yuva da kurmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…