- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
dini nikah konusunda çok katı kelimeler ettiniz ama hayatınız öyle değil sanırım
erkekler elde edene kadar davranır bebek gibi, o aşk dolu gözler sonradan eşininkinden beter olur.
31 yaşında adam bırakılıp 48 yaşında dedeye bakılır mı?
attan inip eşeğe binilir mi
kartoroz derken?
çok kırıcı konuşuyorsun şurda iki ara bir derede yazmaya çalışıyorum zaten. lütfen bana mantıklı birşey söyleyin haaket değil
gerçekten çekici biriyani yaşını göstermiyor 35 gibi
konu fake kızlar bence dağılabiliriz
ve bu arkadas erkek. bu kadar kadının çemkirmesine böyle pambık kıvamında cevap verebilecek bi kadın anasından doğmadı daha
Kimin at kimin eşek olduğu belli olmaz
Amca'dan bahsediyorum 48 yaşındaki
ben adama sapık demedim ki adam normal bir düşüncesini dile getirmiş sen hemen seninle evlenmek istediği fikrine kapılmışsın.hayatının uzun bir dönemi yanlız yaşadığından bahsetti .sosyallikten çok uzak hemde. hangi sapık erkek bnu yapabilir kadınsız yaşar
eşim neden spora gtmiyorsun der çünkü ben spor yaparım daima hayat tarzım oldu artık .iyice açığa çıkar birşeyler
ben değil siz ettiniz sevişmeye bağladınız nikahı
Kuzum sen bu adama abayı yakmışsın :)
Baksana adamı tarif ediyosun 48 yaşında ama 35 gösteriyor. Yaşlı olduğu belli değil. Gerçeeekteen yaşlı değil tam senin ruh ikiziiiin. Çok hoş çok yahşiii birisi. Gezip tozabilirsin canım ne sakıncası olabilir 35 gösteriyor ne de olsa.
Kocan da eve geldiğinde senin gönlünü etmeye çalışsın dursun garibim.
sevgiliyken yapılan nikahtan bahsetmiştim. Neyse konu o değil herkesin kendi inancı ben eleştirimi yaparım kulak asıp asmamak karşıdakine kalır.
nickinizden belli aşka aç olduğunuz. arada bi çok yorumu okumadım. direkt ilk mesaja göre cevap veriyorum konunuza.
Yaptığınız şey ayıp. Empati yapmayı deneyin.
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
Başka bir spor salonuna gidersiniz.
eşimi aldatmatmadım hala aynı sey söyleniyor.
doğanın kanununu bilmiyorsan ben napyım. adamın hepi topu 5 yılı kalmış. iman mı para mı bu niye belli olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?