- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
Ayyy ozman neden adamla flörtleşmeye başlamıyonuzki her zman ele geçmez böyle duygular babanız yaşındaki bir adama bu kadar ilgi duymuşken eşinizde duymaz zaten ne var 1 kereden bişey olmaz
Not: bunu duymak istediniz sanırım adamı övmeye devam ettiğinize göre eşinize yazık etmeyin ayrılın adamdan ne haliniz varsa görün ozman tamamen emin olmadanmı evleniyosunuz anlamadımki bu başka adamlara olan düşkünlüğü
boşanmayı düşündüm zaten ama eşim yıkılır
eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum
ben yanlış olduğunu biliyorum ama gözlerine bakmaya bile dayanamıyorumyani eşime yazık bu durum...ben en çok buna üzülüyorum. yanımda habersiz uyuyan biri
eşim asla öyle bakmadı
ama acı da çekiyorum
Eşiniz ne yönden eksik geldi size?
onun gibisini görmedim ben sıcacık biri
hem bana karşı ilgi mesela uyurken döner biyerini yatar iyi geceler demez
canı isterse birşey yapar yani içgüdüsel hep. bazen nasıl böyle biri oldu şaşıyorum.
süpriz desen yok
hem bana karşı ilgi mesela uyurken döner biyerini yatar iyi geceler demez
canı isterse birşey yapar yani içgüdüsel hep. bazen nasıl böyle biri oldu şaşıyorum.
süpriz desen yok
sitemin içinde ve parasını nakit ödedik o yüzden değişememo beyde zaten o sitede ama evini tam bilmiyorum .
boşanmayı düşündüm zaten ama eşim yıkılır
ilk konun ve sıradan bir hikaye...planet pembe de eski türk dizilerinden olur ya neyse,hoşgeldin aramıza bilader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?