utanıyorum ama anlatmam lazım :(

bırını begenmek ayıp degıl ama sız begenmenın ötesınde ılgı duyuyorsunuz o ınsana..kocanıza bu kötülügü yapmauın ayrılın..

eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum

evet evet eşinizden boşanıp onunla evlenin.. 1 sene sonra kafanızı vurmak için taşı bizzat biz getirir bırakırız kapınıza.. hiç demiyorsunuz bu kadar mükemmel bir erkek 48 yaşına kadar neden evlenmemiş, evliyse de neden bu kadar çapkın? amaan bazen rahatlık batıyor kadınlara..

olan olmuş ama bundan sonra dikkat edin..
eşinize kibar bir dille kendine çeki düzen vermesini söyleyin...

onun gibisini görmedim ben sıcacık biri

ben yanlış olduğunu biliyorum ama gözlerine bakmaya bile dayanamıyorum yani eşime yazık bu durum...ben en çok buna üzülüyorum. yanımda habersiz uyuyan biri

ilk konun ve sıradan bir hikaye...planet pembe de eski türk dizilerinden olur ya neyse,hoşgeldin aramıza bilader

eşinin ne eksiği var ki, merak ettim

Ayiplamiycam.ama oraya bir daha gitmeyin.biz kadinlar guzel sozler duymaktan ruhumuzun oksanmasindan cok hosnut oluruz.ve sagolsun kocalarimiz evlenene kadar bunu yapar evlenince de bize bir esya gibi davranirlar.sadece ihtiyaclarimizi giderirler.ruhumuzu ve duygularimizi unuturlar.
Ama cnm sana sunu soylemek istiyorum,unutmaki o hoslandigin adamda ayni sadece seni elde edene kadar.gez dunyayiher erkek eldeedene kadar derler sana.sen elindekinin degerini bil.insan namusu icin yasamali dunya da ....gitme oraya.seytana uyma...gidersen sonu gelecek.sen esin ve yuvan mahvolacak bunu unutma.

adamın senle evleneceğini ve seninle ilgillendiğini nerden biliyorsun. biliyorsun siz adamla sevgilisiniz eşinizi aldatıyorsunuz o zaman

Valla hep esim seviyor, kibar, nazik mukemmel yazmissiniz. Peki siz seviyor musunuz esinizi, yazdiklarinizdan ben boyle bir sonuca varamadim. Daha cok "cok iyi bir adam, iyi bir koca" havasi sezdim, esinize karsi cekiliyor musunuz, onu cekici buluyor musunuz? Iliskinizin basinda asiktiniz, arzuluyordunuz sonra monotonlasti mi, yoksa baslarda da cok bir isteginiz yok muydu?Bu yuzden sirf iyi davraniyor, seviyor, kibar vs vs diye evlenmeye karsiyim, insanin cekim hissetmedigi biriyle evlenmesi cok garip bence.

Bu spor salonundaki adamdan ziyade bence hayatta ne yapmak istiyorsunuz ona bakin, yani evliliginizden memnun musunuz? Kocanizda aradiginizi bulamiyorsaniz , bu spor salonundaki adam olmasa bile yarin bur gun baska birinden hoslanirsiniz, etkilenirsiniz. Spor salonu degistirmyle bitecek bir is degil bu bence, bu adami gormeseniz, oteki gun belki is arkadasiniza cekileceksiniz, anlatabildim mi? Bence kisa sureli cozumler yerine, niye baska birine yoneldiginizi anlamay calisin, esiniz mi artik cazip gelmiyor, sevmiyor musunuz, heyecan arayisi mi? Monotonluktan hoslanmiyorsaniz da zaman evlilik size gore degildir; heyecan, macera pesinde kosmaktan mutlu olan bir insansinizdir.

Benim dusuncelerim boyle, bence kendi icinize bakin,sonucta evliliginiz, duygularinizi, icdunyanizi biz bilmiyoruz siz biliyorsunuz.

sitemin içinde ve parasını nakit ödedik o yüzden değişemem o beyde zaten o sitede ama evini tam bilmiyorum .

boşanmayı düşündüm zaten ama eşim yıkılır

ayyy kıyamam ya
eşini nede çok düşünürmüş
yıkılırmış eşi
kızım sen şakamısın
hem başka adama ilgi duy
adamı aklından çıkarma
hemde kocam yıkılır
Allah senin gibileri ıslah etsin
kocalarımızdan senin ve senin gibileri uzak tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…