utanıyorum ama anlatmam lazım :(

eee çoğu erkek böyle o adamın sonra böyle olmayacağının garantisi var mı

yok mu? eşim hep naziktir şiddet yanlısı hödük biri değildir diye demek istedim ama incelik kadın ruhundan anlamadığı kesin.. o masum biri o yüzden zaten ona bu kötülüpü yaptım diye kendimi tokatladığım oldu :S

Son düzenleme:
Boşan
Çok ciddiyim boşan
Eşini aldatan erkeklerden hiç bir farkın yok şu anda
Spor salonu olmazsa başka bir yer olur, Ahmet olmazsa Mehmet olur
İşin özü kocan yok içinde, sen çoktan vazgeçmişsin ondan
Burada bunu yapan erkeklerin yedi ceddine lanet okunuyor
Çok da seni pohpohlayacak yorumlar bekleme
Akıl başka yerlere kayıyorsa evlilik bitmeli kadın içinde, erkek içinde
Eşim yıkılır demişsin, emin ol bunu fark ettiğinde yıkılmaktan beter olacak
Boşan herkes yoluna gitsin

seytan sizinle ugrasiyor bence artik gitmeyin o fitness salonuna uzak durum o adamdandaa...seytana yenik dusmeyinnn...bunu dusunmek bile gunah...allah korusun dahada ilerlemeden uzaklasinn ordannn... en iyi yapilabilecek sey bu...

aşkasusamışkadın :26: tamam susamışsın orası belli de aşka mı eceline belli değil evliyken başka birinden etkilenmekte ne demek neresi anlayışla karşılanabilir ki kaldı ki hayatının hatasını yapmış olursun

şu kadın ruhu da neymiş mirim.. iki buğulu bakışa tav oluyorsun konu sahibi, eşin adına çok üzüldüm inşallah ortaya çıkar bir şekilde..

sitemin içinde ve parasını nakit ödedik o yüzden değişemem o beyde zaten o sitede ama evini tam bilmiyorum .

Eşinizi gerçekten umursuyor olsaydınız, parayı falan dert etmez gerekirse sporunuzu evde yapardınız. Kaç para ödediniz ki Allah aşkına, eşim için üzülüyorum ama salonu değiştiremem diyorsunuz?

Empati kurun. Eşiniz düzenli gittiği bir mekanda başka bir kadını arzuluyor olsa nasıl hissedersiniz?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…