- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
hayır yani yorumlarda ayıplama tü evlisin kalıbına tarzı sözlerden bahsettim
ya beni baştan çıkaran o aslında benim suçum yok eğer o evliyse karısı yerinde olmak istemem ben
ya beni baştan çıkaran o aslında benim suçum yok eğer o evliyse karısı yerinde olmak istemem ben
Bak tatlı sözler o sıcak ilgi hep bitecek karşında dürüst güvenecek birini isteyeceksin iyi düşün sakın tatlı sözlere kanma güveneceğin bir eş varsa hayatında bunu kaybetmeonun gibisini görmedim ben sıcacık biri
Arkadaşım seni eleştirmek istemiyorum kesinlikle ama şuan içinde bulunduğun durumda eşin olsaydı ne hissederdin? Biraz empati yapsan sorunun cevabını bulursun zaten bize sormana gerek kalmaz. Dünya hali,bu durum benimde başıma gelebilir ki dilerim gelmez. Madem hata yaptığını farkındasın eşimin suratına bakamıyorum diyorsun öncelikle gittiğin spor salonuyla bağını kopar. Evliliğinde neyi eksik görüyorsan tamamlamaya çalış. Sahip olduklarının kıymetini bil.
suçu yokmuş hiç gülecegim yoktu
adam geldi sana sana aşık oldum kocanı terk et
bana mı gel dedi
yoooo
sen kendin atlamışsın
sitemin içinde ve parasını nakit ödedik o yüzden değişememo beyde zaten o sitede ama evini tam bilmiyorum .
eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum
brad pitt al pacino george clooney görünce gözleri yerinden çıkan kadınlar var onlar da babam yasında ama nedense ben ahlaksız oldum
kelebek birazdan konu sahibini parçalayacakmışsın gibi geldi canımm
Eşinizi gerçekten umursuyor olsaydınız, parayı falan dert etmez gerekirse sporunuzu evde yapardınız. Kaç para ödediniz ki Allah aşkına, eşim için üzülüyorum ama salonu değiştiremem diyorsunuz?
Empati kurun. Eşiniz düzenli gittiği bir mekanda başka bir kadını arzuluyor olsa nasıl hissedersiniz?
.
gel demedi ama ben onu normal bir insan arkadaş gibi görmüştüm o bu tavrı değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?