utanıyorum ama anlatmam lazım :(

hayır yani yorumlarda ayıplama tü evlisin kalıbına tarzı sözlerden bahsettim

Eşim de aynısını yaşar, ilahi adalet var diye ben bu hislere kapılmaya korkarım,ayrılırdım ordan
Kaldı ki bir sanatçıyı futbolcuyu vs beğensem bile şaka yollu "ne yakışıklı ya,vay be" derim eşime
Siz eşinizle mutlu değilsiniz sanırım nickiniz de ona çağrışım yapıyor. Aslında yapılacak şey belli,yanlış yapanlardan olmazsınız inş.

Arkadaşım seni eleştirmek istemiyorum kesinlikle ama şuan içinde bulunduğun durumda eşin olsaydı ne hissederdin? Biraz empati yapsan sorunun cevabını bulursun zaten bize sormana gerek kalmaz. Dünya hali,bu durum benimde başıma gelebilir ki dilerim gelmez. Madem hata yaptığını farkındasın eşimin suratına bakamıyorum diyorsun öncelikle gittiğin spor salonuyla bağını kopar. Evliliğinde neyi eksik görüyorsan tamamlamaya çalış. Sahip olduklarının kıymetini bil.

48 yasindaki biri herhalde evlidir...belki yasitin cocugu bile vardir...arada gercekten cok buyuk fark var...bana gorede o salona gitmekten vaz gec..eger gitmeye devam edersen iyice alevlenebilirsin...kaldiki elin herifiyle neden vakit geciriyorsun??? bana gore sadece kadinlara ait olan bir spor salonu sec...

Son düzenleme:

eşim neden spora gtmiyorsun der çünkü ben spor yaparım daima hayat tarzım oldu artık .iyice açığa çıkar birşeyler

Aman üç günlük dünya koyver gitsin.50 yaşında amcamla da görüş arada eşine de hizmeeti eksik etme.Ohh hayat bu yaa.

yürekteki isim ve yüzükteki isim başkaysa, seyranı çook ararsın o samanlıkta..

sitemin içinde ve parasını nakit ödedik o yüzden değişemem o beyde zaten o sitede ama evini tam bilmiyorum .

O sitede derken ? Bizim sitede dememen dikkatimi çekti.
Neyse fake olmadığını farzedersek...Madem spor salonu sizin sitede,eşin de üye olsun,birlikte gidip gelin.

eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum

Evlenmek mi ? Henüz sadece el sıkıştığın bir adamın seninle evlenmek isteyeceğini nerden çıkarıyorsun ?
Saf mısın anlamadım ki...Nikin de çok manidar zaten.Boşanmayı düşünmez misin ?

Yanlış anlamadıysam bu etkilendiğin adamın evli olup olmadığını bile bilmiyorsun ama
boşanıp onunla evlenmeyi bile düşünmüşsün.
muhtemelen eşinle aranızdaki kopukluklar nedeni ile boşluktasın ve adamın sana kur yapmasına müsade ettin.
evliliğini gözden çıkardıysan atacağın adımları ona göre atarsın.
şakası yok bu işlerin.
ama evliliğine kıymayacak isen derhal o salonu bırak ve o adamdan ışık hızıyla uzaklaş derim ben...

kelebek birazdan konu sahibini parçalayacakmışsın gibi geldi canımm

aldatan hiç bi varlığa tahammülüm yok ..
kadın erkek farketmiyor..
canım bu rahatlık beni benden alıyor..
sevmiyorsan boşanırsın hiç kimsenin duygularıyla hayalleri ile gururu ile oynamaya hakkın yoktur..

eşimi kıskanmıyorum hiç yani inanın baska kadına baksa umursamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…