utanıyorum ama lütfen bakarmısınız

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
41
İstanbul
kızlar konuyu cinselliğe yazacaktm ama oraya nedense konu açamıyorum....utanarak affınıza sığınarak bilgilerinize ihtiyacm var şu 3 gündür eşimde ilişki esnasında penisinde yumuşama oluyor herşeyimiz çok güzeldi birlikte olmayı hatta kendisi istiyor sonu başarısız olunca çok üzülüyor sizce neden olabilir.ereksiyon oluyor ilişki esnasında yumuşuyor başına gelen varmı varsa nasıl atlattınız ?

Canım benim böyle bir sorunum yok ama sana şunu söylemek istiyorum. .
Muhtemelen psikolojik. Bulunduğunuz.ortamı değiştirme şansın varsa bunu yap.
Aklınızı bu kezde hüsrana ugrayacagiz şeklinde değil de mutlu olmaya ayarlayın.

kızlar konuyu cinselliğe yazacaktm ama oraya nedense konu açamıyorum....utanarak affınıza sığınarak bilgilerinize ihtiyacm var şu 3 gündür eşimde ilişki esnasında penisinde yumuşama oluyor herşeyimiz çok güzeldi birlikte olmayı hatta kendisi istiyor sonu başarısız olunca çok üzülüyor sizce neden olabilir.ereksiyon oluyor ilişki esnasında yumuşuyor başına gelen varmı varsa nasıl atlattınız ?

Aklınızdan çıkarın "acaba yine olur mu" korkusunu..
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben de.. Rahatlayın biraz..

Aklınızdan çıkarın "acaba yine olur mu" korkusunu..
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben de.. Rahatlayın biraz..

bende öle olduğunu düşünüyorum ama eşim çok sıkıntı yaptı netten baya araştırdı sonra senin arkadaşlarına bi sor onlar belki bilir dedi bende sizlerden yardm istedm

Devam edeceğini sanmıyorum çok üstünde durmayın bence
Ama yok uzun süre devam ederse bir uzmana görünebilir :26:

ön sevisme kismini fazla uzatiyor olabilirmisiniz acaba
Benim de aklima bu geldi ilgi ve konsantrasyonunu kaybediyor olabilir :26:

ön sevisme kismini fazla uzatiyor olabilirmisiniz acaba
Benim de aklima bu geldi ilgi ve konsantrasyonunu kaybediyor olabilir :26:

yok öylede değil ama eşim baya baya kafaya taktı hatta bugünde başarısız olunca eğer böle devam edersem beni bırakırmısın demeye başladı bende tabiikide hayır saçma saçma konuşma ben seni onun içinmi seviyorum dedim oda bana sım sıkı sarıldı onu böle üzgün görünce ben dahada çok üzülüyorum..

Canım,bu durum tamamen pskikolojik..eşinin sanırım sıkıntıları var,rahatlaması lazım..sende sakın konuyla ilgili üzüntünü belli etme canım.

yok öylede değil ama eşim baya baya kafaya taktı hatta bugünde başarısız olunca eğer böle devam edersem beni bırakırmısın demeye başladı bende tabiikide hayır saçma saçma konuşma ben seni onun içinmi seviyorum dedim oda bana sım sıkı sarıldı onu böle üzgün görünce ben dahada çok üzülüyorum..

Canim kafaya taktiysa psikolojik olarak kötu etkiler bu
Her seferinde ayni durum olacak diye dusunurse stresten de olmaz.zaman zaman yasanir boyle seyler.
Atlatamazsaniz uzmandan yardim almasi en dogrusu olur.

Hemen telaşa kapılmayın:) Ve hadi deneyelim,bakalım bu sefer olacak mı diye ilişki kurmayın.
Bir süre ara verip,eşin gerçekten çok istekli olduğunda başlayabilirsiniz.

Canım,bu durum tamamen pskikolojik..eşinin sanırım sıkıntıları var,rahatlaması lazım..sende sakın konuyla ilgili üzüntünü belli etme canım.

ben asla belli etmiyorum hatta ne kafana takıyorsn düzelir ilk defa böle birşey oldu gayette sağlıklısın Allahıma şükür. bir sorun olduğunu sanmıyorum takma kafana diyorum elimden başkada birşey gelmiyor

güzelim kesinlikle psikolojik,şimdi birdaha olacak mı korkusuyla bir daha yumuşama olabilir ama fazla üstüne gitmeyin bu konun ve bırakın olacağına varsın....yani hadi bakalım bugün deneyelim olacak mı demektense istediğiniz zaman yapın hatta biraz bekleyin 5 gün kadar yani istek depolayın haa bir de pozisyon değiştirin...afedersin ama fantazi deneyebilirsin belki değişiklik olur:)

Arkadaşların dediği gibi psikolojik bence de.
Belki kafasına takılan işle ilgili sorunlar falan vardır.
Eşim askere gitmeden önce gitme meselesini çok kafasına takıyordu biz de benzer durumlar yaşadık.
Sürekli deneyip durmayın :)
biraz birbirinizi özleyin.
sonuç hüsran olsa bile sarılıp öpüşün.
önemli olanın kendisi olduğunu hissettirin.

üroloji doktoruna gitsin eşin o ona yok bir şey psikolojik diyecek ve acayip kendine güveni gelecek...

Eşinde şu kafada olsun yemişim ne problemi öyle bi defa oldu bitti.
O anı düşünüp düşünüp şimdi yine olmazsa gibi düşünceyle terleyip durmasın...

cnm bnce esın bı urologa gıtsın ..bır sıkıntı oldugundan degıl muhtemelen psıkolojıktır ..olabılır boyle seyler

Back
X