Utanıyorum ama soracağım yetti artik

Secici_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
27
5
1
31
Merhaba. Yazdıklarıma inanamayacaksınız, komik gelecek belki ama anlatıyorum. Ben geçen sene lavaboda çok afedersiniz taharet aldım. İçime pek sinmedigi icin tekrar almak istedim, kovanın su dolmasını beklerken makat bölümüne bastirdim. Hiç farkında değilim dalginlikla. Birden parmağım kaydı ve acı hissettim. Bir baktım kan. Eyvah dedim gitti kızlık zarı. Aceleyle çıktım lavabodan annemde anlam veremedi. Neyse tekrar girdim, vajina bölgesine peceteyi bastırıyorum kan yok, idrar bölümünde çok hafif kan vardı. Defalarca denedim yok. Kan kesildi. Akintimda gayet normal rengindeydi. Ya kafam karma karışık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ya bir de böyle saçma bir şekilde olması ayrıca canımı sıkıyor. Bozulmuş mudur sizce?

Gitmiş canım geçmiş ola:KK59:

Niye o kadar bastırdın takıntılı mısın? Bozulmuş olabilir doktora git.

Merhaba. Yazdıklarıma inanamayacaksınız, komik gelecek belki ama anlatıyorum. Ben geçen sene lavaboda çok afedersiniz taharet aldım. İçime pek sinmedigi icin tekrar almak istedim, kovanın su dolmasını beklerken makat bölümüne bastirdim. Hiç farkında değilim dalginlikla. Birden parmağım kaydı ve acı hissettim. Bir baktım kan. Eyvah dedim gitti kızlık zarı. Aceleyle çıktım lavabodan annemde anlam veremedi. Neyse tekrar girdim, vajina bölgesine peceteyi bastırıyorum kan yok, idrar bölümünde çok hafif kan vardı. Defalarca denedim yok. Kan kesildi. Akintimda gayet normal rengindeydi. Ya kafam karma karışık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ya bir de böyle saçma bir şekilde olması ayrıca canımı sıkıyor. Bozulmuş mudur sizce?
Bu kadar kendinizi yiyip bitireceginize doktora gidip sorun, 3 dakikalık bir muayeneye bakar :işsiz:

Gecen gün falan deseniz anlayacagımda gecen seneden beri bunu düsünüp üzülüyor olabilme ihtimalinize üzüldüm.(gercekten)
Annenize katılıyorum bende bir anlam veremedim yani.
Umarım sağlamdır aksi halde cok anlamsizca yitirmis olacaksınız....

Arkadaşlar. Mümkünse konu ile alakalı evet yada hayır diyin. Durumla alakalı yadirganmak için açmadım konuyu.

Sordum. Adli vakalarda bakıyorlardı sadece

Özelde bakarlar, dikim bile yapılıyor yani adli vakaya gerek yok bence.. evleneceğin zaman gidersin özel muayeneye de, şimdi boşver düşünme bunu.. olabiliyor böyle kazalar ama bir şey olduğunu sanmıyorum

Toxicantt ablammm :)
Okuduktan sonra bende "nasıl olur böyle birsey"deyip zihnimde canlandırmaya çalıştım (kovanın suyla doluşunu bile düsündüm inan) ama yok yahuu...
Olduramadım ben :))
Anladığım kadarıyla canınız dalga geçmek istiyor.

Back
X