- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
Kafaniza bu denli takip üzülüyorsaniz kontrole gidin başka türlü içiniz rahatlamazEvet doğru biliyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafaniza bu denli takip üzülüyorsaniz kontrole gidin başka türlü içiniz rahatlamazEvet doğru biliyorsunuz
Şu bakmıyorları kim uyduruyor bi anlasam evli değildim sağlık ocağıma bile gidip muayene oldum kaşıntım vardıBakmıyorlar. Özele de gidemiyorum.

Kızlık zarı muayenesi yapmiyorlarŞu bakmıyorları kim uyduruyor bi anlasam evli değildim sağlık ocağıma bile gidip muayene oldum kaşıntım vardıhep aynı terane benim kukuma bakmıyorlar ama
![]()
Yav birşey olmamıştır, o öyle kolay bozulmaz.Kızlık zarı muayenesi yapmiyorlar
Guldurdunuz gece gece...Yav birşey olmamıştır, o öyle kolay bozulmaz.
Hadi git yat, bir daha da tuvalette oranla buranla oynama.işini gör çık. Çok mu canın sıkıldı anlamadım ki..
Kova dolarken hayaller fanteziler heraldeYav birşey olmamıştır, o öyle kolay bozulmaz.
Hadi git yat, bir daha da tuvalette oranla buranla oynama.işini gör çık. Çok mu canın sıkıldı anlamadım ki..
___________________Konunun sabaha kalmasına müsaade etmeyeceğim. Mune hanımdan kapatmasını rica edeceğim.