Utanıyorum ama soracağım yetti artik

Kardeşim tamam paniğini anlıyoruz da evet ya da hayır nasıl diyelim jinekolog muyuz biz kaldı ki doktor olsak ne buradan nasıl net bir cevap verilir... sakin ol git muayene ol
Bazı arkadaşlar alay etti de, onun için böyle yazdım.

Merhaba. Yazdıklarıma inanamayacaksınız, komik gelecek belki ama anlatıyorum. Ben geçen sene lavaboda çok afedersiniz taharet aldım. İçime pek sinmedigi icin tekrar almak istedim, kovanın su dolmasını beklerken makat bölümüne bastirdim. Hiç farkında değilim dalginlikla. Birden parmağım kaydı ve acı hissettim. Bir baktım kan. Eyvah dedim gitti kızlık zarı. Aceleyle çıktım lavabodan annemde anlam veremedi. Neyse tekrar girdim, vajina bölgesine peceteyi bastırıyorum kan yok, idrar bölümünde çok hafif kan vardı. Defalarca denedim yok. Kan kesildi. Akintimda gayet normal rengindeydi. Ya kafam karma karışık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ya bir de böyle saçma bir şekilde olması ayrıca canımı sıkıyor. Bozulmuş mudur sizce?

makat bolumune bastırınca kızlık zarı gıdıyormuymus
3 yıldır evlıyım onca amelıyat oldum ...dogurdum falan
ınanın sımdı ogrendım :KK70:

duzgun anlatın anlayalım

Anladığım kadarıyla canınız dalga geçmek istiyor.

Hayir tatlim...
Canım dalga gecmek falan istemiyor
Dalga da gecmiyorum ve gercekten gecen seneden beri bunu düsünüp üzülüyor olabilecegine de gercekten üzüldüm...
Lakin,konu alt tarafı taharet olunca makat bölgesinden falan da bahsettigin icin kızlık zarının zedelenmesine kadar gidemedim pek...
Şaşkınlık diyelim.

tamam gercekden cıddı bır olayla karsı karsıyayız
cıddıye alıp cıddı cevap verıcem sızı anlamaya calısarak

makat bolgesı derken perine bolgesınden bahsetmeye calıstıgınızı dusunuyorum
ya tırnagınız kesti
ya da basur var ondan kanama oldu ama sız kanamayı panıkle baska yerden sandınız

bu arada bı ara ıdrar enfeksıyonu yasadım ıdrardan sonra sıp sıp kan damlardı agır gecırmıstım oyle bır secenek de var

duzgun anlatın anlayalım
Suyun dolmasını beklerken gayri ihtiyari Makatin, vajina bölgesine yakın bölümüne bastırınca ıslak olduğu için kaydı. Bu nasıl bir saçmalıktır ya inanın anlatmak çok zor. oluyordu da bari mantıklı bir şekilde olsaydı basım zonkluyor ya..

Suyun dolmasını beklerken gayri ihtiyari Makatin, vajina bölgesine yakın bölümüne bastırınca ıslak olduğu için kaydı. Bu nasıl bir saçmalıktır ya inanın anlatmak çok zor. oluyordu da bari mantıklı bir şekilde olsaydı basım zonkluyor ya..
kızlık zarın gıtmesı okadar kolay degıl
hemen ucunda pamuk ıplıgınde durmuyor

Sen kendine karşı dürüstmüsün tamam
Sana inanmayan biriyle ne işin olabilirki
Bu değerler zihinde olur zarda olmaz kuzum

Aynen katılıyorum, ayrıca doğuştan kızlık zarı olmayan, zarı esnek olanlar da var çok takma kafana.. herkesin kanaması olmuyor ki.. kaldı ki hala zarar verdiğini düşünmüyorum:)

Muhtemelen hemoroid olmussun

Yani bagsur

Yani makat memesi

Anal fissur de olabilir:KK53:

Aynen katılıyorum, ayrıca doğuştan kızlık zarı olmayan, zarı esnek olanlar da var çok takma kafana.. herkesin kanaması olmuyor ki.. kaldı ki hala zarar verdiğini düşünmüyorum:)
Benim kafamı karıştıran, ben vajina bölümüne peceteyle bastırınca hiç kan yoktu. Yırtılma olsaydı herhalde azcikda olsa gelmeye devam ederdi diye düşündüm. Yanlış da düşünüyor olabilirim, bilmiyorum

Back
X