Bazı arkadaşlar alay etti de, onun için böyle yazdım.Kardeşim tamam paniğini anlıyoruz da evet ya da hayır nasıl diyelim jinekolog muyuz biz kaldı ki doktor olsak ne buradan nasıl net bir cevap verilir... sakin ol git muayene ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı arkadaşlar alay etti de, onun için böyle yazdım.Kardeşim tamam paniğini anlıyoruz da evet ya da hayır nasıl diyelim jinekolog muyuz biz kaldı ki doktor olsak ne buradan nasıl net bir cevap verilir... sakin ol git muayene ol
Eeee farzetki bozuldu ne olur güneş batıdan mı doğarBilgiler değişiyor. Bir yerde 2 cm bir yerde 4 cm içerde olduğu yazıyor.
Merhaba. Yazdıklarıma inanamayacaksınız, komik gelecek belki ama anlatıyorum. Ben geçen sene lavaboda çok afedersiniz taharet aldım. İçime pek sinmedigi icin tekrar almak istedim, kovanın su dolmasını beklerken makat bölümüne bastirdim. Hiç farkında değilim dalginlikla. Birden parmağım kaydı ve acı hissettim. Bir baktım kan. Eyvah dedim gitti kızlık zarı. Aceleyle çıktım lavabodan annemde anlam veremedi. Neyse tekrar girdim, vajina bölgesine peceteyi bastırıyorum kan yok, idrar bölümünde çok hafif kan vardı. Defalarca denedim yok. Kan kesildi. Akintimda gayet normal rengindeydi. Ya kafam karma karışık. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ya bir de böyle saçma bir şekilde olması ayrıca canımı sıkıyor. Bozulmuş mudur sizce?
makat bolumune bastırınca kızlık zarı gıdıyormuymus
3 yıldır evlıyım onca amelıyat oldum ...dogurdum falan
ınanın sımdı ogrendım![]()
Anlamamissiniz
Anladığım kadarıyla canınız dalga geçmek istiyor.
Öyle hemen dokunmayla teharetle yirtilmaz kuvvetli bi baskı gerekiyor anladın sen ne demek istedigimiBilgiler değişiyor. Bir yerde 2 cm bir yerde 4 cm içerde olduğu yazıyor.
Maalesef buna önem veren, olmayanın namussuz olarak nitelendirildigi bir toplum ve çevrede yasiyorumEeee farzetki bozuldu ne olur güneş batıdan mı doğar
Suyun dolmasını beklerken gayri ihtiyari Makatin, vajina bölgesine yakın bölümüne bastırınca ıslak olduğu için kaydı. Bu nasıl bir saçmalıktır ya inanın anlatmak çok zor. oluyordu da bari mantıklı bir şekilde olsaydı basım zonkluyor ya..duzgun anlatın anlayalım
Sen kendine karşı dürüstmüsün tamamMaalesef buna önem veren, olmayanın namussuz olarak nitelendirildigi bir toplum ve çevrede yasiyorum
kızlık zarın gıtmesı okadar kolay degılSuyun dolmasını beklerken gayri ihtiyari Makatin, vajina bölgesine yakın bölümüne bastırınca ıslak olduğu için kaydı. Bu nasıl bir saçmalıktır ya inanın anlatmak çok zor. oluyordu da bari mantıklı bir şekilde olsaydı basım zonkluyor ya..
Sen kendine karşı dürüstmüsün tamam
Sana inanmayan biriyle ne işin olabilirki
Bu değerler zihinde olur zarda olmaz kuzum
Devlette bakilmayacagindan emin olabilirsin. Bu kadar önemliyse mecburen özele gideceksin. Gitmeyeceksen ilerde bir şekilde öğrenirsin yapacak birşey yok o zamanBakmıyorlar. Özele de gidemiyorum.
oluyordu da bari mantıklı bir şekilde olsaydı
Benim kafamı karıştıran, ben vajina bölümüne peceteyle bastırınca hiç kan yoktu. Yırtılma olsaydı herhalde azcikda olsa gelmeye devam ederdi diye düşündüm. Yanlış da düşünüyor olabilirim, bilmiyorumAynen katılıyorum, ayrıca doğuştan kızlık zarı olmayan, zarı esnek olanlar da var çok takma kafana.. herkesin kanaması olmuyor ki.. kaldı ki hala zarar verdiğini düşünmüyorum:)
Açıklaması kolay olsaydı demek.bu ne demek?