Utanıyorum ama soracağım yetti artik

Maalesef buna önem veren, olmayanın namussuz olarak nitelendirildigi bir toplum ve çevrede yasiyorum
2 gün önce bu içerikle çok benzeyen bi konu açıldı bomba gibi patladı şifreli kelimeleri yazdınız( namussuz çevre toplum ) bunlar gizli kelimeler bu konuda sabah patlar :kahve:

2 gün önce bu içerikle çok benzeyen bi konu açıldı bomba gibi patladı şifreli kelimeleri yazdınız( namussuz çevre toplum namussuz ) bunlar gizli krlimeler bu konuda sabah patlar :kahve:
Konunun sabaha kalmasına müsaade etmeyeceğim. Mune hanımdan kapatmasını rica edeceğim.

Muneyi de biliyorsunuz yaniii
1 sene sonra mı kafanıza takıldı ilahi konu sahibi.
Sorunca nasıl tepki alacağımı bildiğimden hep ertrledim. Ama yine de aklı başında biri cevap yazarda rahatlarim diye düşünmüştüm.

Kim aynı şeyi yaşasa aklına bu soru gelir.ozel bir kadındohum doktoru ile irtibata geçin derim.bilmenizde fayda var.hem içiniz rahat eder.

Kim aynı şeyi yaşasa aklına bu soru gelir.ozel bir kadındohum doktoru ile irtibata geçin derim.bilmenizde fayda var.hem içiniz rahat eder.
Bunu anlatmaya çalışıyorum. İnanın banada çok saçma geliyor ama Kan görünce kim "acaba" diye düşünmez ki.

Bozulmuş olabilir de bu stresi bu kadına yaşatan tüm bu sözde gelenek örf denilen mahalle baskısı kahrolsun be.

İçiniz rahat etsin diye yazıyorum yuksek ihtimalle birsey olmamıştır olsa belirtileri daha farklı olurdu. Ama oldu kı bozuldu diyelim zaten kızlık zarı herkeste aynı yapıda degıl bazen bir erkegin bıle bozamayacagı bır kalınlıkta ameliyatla alınıyor genelde bazende hiç kan akmayacak sekılde esnek oluyor. Yanı belkı sizin kızlık zarınızda esnek yapıda olabılır ve evlendiğinizde bozulma emaresi gostermeyebulır ne olacak o zaman yanlış birsey mı yapmıs oluyorsunuz o yuzden bozulsa bile siz yanlış bırsey yapmadınız kendinize güvenin suçluluk hissetmeyın

İçiniz rahat etsin diye yazıyorum yuksek ihtimalle birsey olmamıştır olsa belirtileri daha farklı olurdu. Ama oldu kı bozuldu diyelim zaten kızlık zarı herkeste aynı yapıda degıl bazen bir erkegin bıle bozamayacagı bır kalınlıkta ameliyatla alınıyor genelde bazende hiç kan akmayacak sekılde esnek oluyor. Yanı belkı sizin kızlık zarınızda esnek yapıda olabılır ve evlendiğinizde bozulma emaresi gostermeyebulır ne olacak o zaman yanlış birsey mı yapmıs oluyorsunuz o yuzden bozulsa bile siz yanlış bırsey yapmadınız kendinize güvenin suçluluk hissetmeyın
Size bir kaç soru özel mesaj yoluyla yazabilir miyim?

Bence bir şey olmamıştır, tirnaginizla çizmiş olabilirsiniz.
Öyle kolay bozulan bir şey değil ki, birde içeriye girse bunu hissedersiniz siz öyle bir şey hissettiniz mi

Bence bir şey olmamıştır, tirnaginizla çizmiş olabilirsiniz.
Öyle kolay bozulan bir şey değil ki, birde içeriye girse bunu hissedersiniz siz öyle bir şey hissettiniz mi
Evet çok hafif öyle birşey hissettim. Sonra kan gördüm zaten.

Back
X