- 14 Mart 2013
- 7.875
- 3.925
- 448
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
Bol bol süt içsin uzayabileceği kadar uzar sütü çok severdim ben özellikle soğuk ve şekersiz halde 172 yim fena da sayılmam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol süt içsin uzayabileceği kadar uzar sütü çok severdim ben özellikle soğuk ve şekersiz halde 172 yim fena da sayılmam :)
suan oyle bı zamanda yasıyoruzkı bırcok cocuk yasından once ergenlıge gırıyo bende cocuklarımı koy yumurtası dogal balık ev yapımı yogurt vs. besledım ama kızımda erken ergenlık bekırtılerı var hatta cuma gunu cocuk endokrınıne randevumuz var cok korkuyorum ınsallah ergenlıge gırmıs olsa bıle yavaslatmak mumkundur bılmıyorum kendımımı tesellı edıyorum yanı artık evdekı hesap carsıya uymuyo yanı daha kızında kucukmus bu arada
Benim de boyum 1.78 kizinizi voleybola yonlendirebilirsiniz. Ve corbayi pilavi bu tur şeyleri duru suya degil de kemik suyuna yapin. Abim 1.90dir. Bu kadar saglam ve uzun olmamizin sirri biraz bu. Annem sagolsun.
Kız çocukları stoplazmik genlerini anneden alırlar. Baba uzunmuş gerçekten.
Eşinizle aranızda ciddi bir boy farkı var. Kızınız kuvvetle muhtemel sizin gibi kısa boylu olacak...
Bilemiyorum ben de. Bir prof beslenmeyle ve sporla 8-10 cm fark yaratabilirsiniz demişti.
Kayinvalidem 1.60,kayinbabam 1.78,gorumcem 1.65,kaynim 16 yasinda ve 1.80 sezonu ne kadarla kapatir bilmiyorum artik :)
Bana danino yedir diyo ahahaha![]()