Bilmiyorum ama bi kaç defa geldi acıma hisside olmuştu ama girme işi olmadı ..Surtunmeyle nasıl kan gelir?
Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Bir kere yapmışsın kan gelmiş, bir daha yapmışsın yine kan gelmiş. Sonra ayrılmışsın. Tamam buraya kadar olmuş yani yapacak bir şey yokta. Ardından ayrıldık biz evlenince kan gelir mi gelmez mi muhabbetine girersen yapmayacaktın ozaman. Yani buraya kadar gelip hiç kan gelmese evlendiğinde bakir el değmemiş imajın mı olacaktı? Vicdanen rahat mı olacaktın? Sonuç olarak yapmadım diye. Ya hiç bu işe bulaşma yada sonuçlarını kabullen yani başka bir çıkışı yok bunun. Yada bir doktora git muayene etsin seni.Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?