Ahaha bu sefer evleneceği adam sen esnek zarı nerden biliyorsun diye zıplamasinYine bi zar takıntılı kişi
Önce aç bak bakalım esnek zar neymiş sonra kızlık zarının görevi neymiş seni alan adam zarın içinmi alacak senin özelin seni ilgilendirir esnek zarın olsa mafoldun o zaman gelde anlat evleneceğin adama tövbe ya
Dışardan sürtuNME oldu bi ara içeri girmeye kadar yakalinlaŞti ama ben hemen geri cekildimsürtünme derken dışardan mı yoksa içerden mi? belki de girip çıkarken sürtündü sandın
Evet çok üzülüyorum erkeğin yanında kendini değersiz küçük görmek değilde nedir bu Allah bile siz eşitsiniz diyor ısrarla hayır erkek benden üstün çünkü kızlığım bozuksa beni almaz diyorlar sorsan evleneceği adam nerelere girip çıkmıştırAhaha bu sefer evleneceği adam sen esnek zarı nerden biliyorsun diye zıplamasin
Özel hastaneye gidip kontrol edebilirsiniz devlete gitmeyin savcı izni ister.Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
İçime girseydi hissederdim galiba..Sen anlamadan olmuş o iş maalesef..
Üzerine sünger çek, hayatını bu olayi düşünerek yaşama
dışarıdan olduysa sorun mantıksız yani vajinaya girmedi ise kızlığın nasıl bozulabilir acaba ucunu sokayım mı bi dedi.Dışardan sürtuNME oldu bi ara içeri girmeye kadar yakalinlaŞti ama ben hemen geri cekildim
Bu olay suna benziyor ben herkesin bacisi ile kızı ile yatarım ama benim bacim namuslu olayina benziyorEvet çok üzülüyorum erkeğin yanında kendini değersiz küçük görmek değilde nedir bu Allah bile siz eşitsiniz diyor ısrarla hayır erkek benden üstün çünkü kızlığım bozuksa beni almaz diyorlar sorsan evleneceği adam nerelere girip çıkmıştır
Ya çok alakasız ama foton hep bana yandan çekilmiş hindi resmi gibi geliyorNasıl olduğunu anlamadan
sürdünerek
kızlığına girmeden
bu konular hepmi aynı olur arkadaş o iş nasıl olduğunu anlamadan olmuyor bizde sevişiyoruz biliyoruz. Nasıl olduğunı anlamadan nasıl soyunıyosunuz onu çözemiyorum mesela ayrıca biz sana kızsın değilsin diyemeyin muayeneyle anlaşılır
Aa kızımı hindiye benzettiYa çok alakasız ama foton hep bana yandan çekilmiş hindi resmi gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?