Bendeki nasıl bir bilinç altıysa artık ya tümden bak yandaki yazıyı okurken profilde çekilmiş hindi ye benzetiyorum hep hoş genelde benim profil rahatsız eder ama senin profil özünde çok tatlı yaAa kızımı hindiye benzettibende baktım şimdide nasıl hindiye benzettin beyninin bir oyunu bu
Şaşı olacağım nerdeyse bakmaktan ,hindiye nasıl benzetildi anlamadım.Aa kızımı hindiye benzettibende baktım şimdide nasıl hindiye benzettin beyninin bir oyunu bu
Ben de çok sinir oluyorum bu olaya. Zar sağlam olduğu müddetçe yaşananlar iptal oluyor sanki. Geri tuşuna basıyorsun hooop namuslu bakire kız moduna geri dönüyorsun.bu tarz davranışlarrı hoş karşılamıyorum. benim gfözümde siz zaten bakire değilsiniz. ve inanın sevdiğiyle beraber olmuş ve bakire olmayan bir kız benim göxümde daga dürüst. neyse. konu bu değil belki ama bu tarz konularda direkt o kızlar aklıma geliyor. onlar evlenirken bunun bazı zarcı erkekler tarafından sorgulanacaklar ama diğerleri namuslu görülecek o zarcı erkekler tarafından. adaletini seveyim senin dünya.
Ya çok alakasız ama foton hep bana yandan çekilmiş hindi resmi gibi geliyor
Ya çok alakasız ama foton hep bana yandan çekilmiş hindi resmi gibi geliyor
Bendeki nasıl bir bilinç altıysa artık ya tümden bak yandaki yazıyı okurken profilde çekilmiş hindi ye benzetiyorum hep hoş genelde benim profil rahatsız eder ama senin profil özünde çok tatlı ya
Kedi can dir
Bende baktım baktım benzetemedim annesinin kuzusunuŞaşı olacağım nerdeyse bakmaktan ,hindiye nasıl benzetildi anlamadım.
Benim psikolojim nasıl bozuldysa artık siz hesap edin
Bende baktım baktım benzetemedim annesinin kuzusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?