Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aa kızımı hindiye benzetti bende baktım şimdide nasıl hindiye benzettin beyninin bir oyunu bu
Bendeki nasıl bir bilinç altıysa artık ya tümden bak yandaki yazıyı okurken profilde çekilmiş hindi ye benzetiyorum hep hoş genelde benim profil rahatsız eder ama senin profil özünde çok tatlı ya
Kedi can dir

bu tarz davranışları hoş karşılamıyorum. benim gözümde siz zaten bakire değilsiniz.
ve inanın sevdiğiyle beraber olmuş ve bakire olmayan bir kız benim gözümde daha dürüst.
neyse.
konu bu değil belki,

ama bu tarz konularda direkt o kızlar aklıma geliyor. onlar evlenirken bu durumları, bazı zarcı erkekler tarafından sorgulanacak ama diğerleri namuslu görülecek o zarcı erkekler tarafından. adaletini seveyim senin dünya.

Son düzenleme:
Kan icerden degil disardan geldiyse tahris olmustur.
Nerdeyse elektrik uretecekmis adam

Ben de çok sinir oluyorum bu olaya. Zar sağlam olduğu müddetçe yaşananlar iptal oluyor sanki. Geri tuşuna basıyorsun hooop namuslu bakire kız moduna geri dönüyorsun.

Aklına 9 ay sonra mi geldi?

Eğer girmediginden eminsen sadece tahriş olmuştur kanamistir korkma bisi olmaz. Emin olmak için dr görün.

Bu konuya cevap bile yazmaniz hata bayanlar.

Pişman olacağın şeyi neden yapıyorsun... Helede ilk gece kan gelirmi demen gülünç!
Gelse ne yazar? Neyi ispatlamış olacaksın???

Şaşı olacağım nerdeyse bakmaktan ,hindiye nasıl benzetildi anlamadım.
Bende baktım baktım benzetemedim annesinin kuzusunu

İnsanlar neden modern ilişki çerçevesinde yaşadığı şeylerin pişmanlığını ayrıldıktan sonra yaşıyo anlamış değilim. Sizi isteyen kişi siz olduğunuz için istesin. Siz de isteyerek yaptığınız şeylerin arkasında durun niye hata olsun. Zira hata istemeyerek yapılan şeylere deniyo.

Yargılamak zaten haddime olamaz . Ben sadece şunu demek istiyorum bilmiyrum bu konularda nasıl yırtılır ne olur. ama ben kız meslekte okudum çokkk iyi hatırlıyrum. arkadasımız vardı oturdu anlatmıstı koca sınıfın içinde işte" ilk girişte kan geldi içine girdi ben bozuldu dedim sonra ikincide tekrar kan geldi" diye. tabi çok şaşırdık yani demem o ki gidin jinekoloğa buradan hiççççbirimizzzz bunu bilemeyizzz kii nolur sonucuna katlanamayacagınız sey yapmayın.. bak ola ki patlamamış çatlamamış diyelim bakire mi oluyrsunuz yine de hayır değilll cinsellilk üstün körü de olsa yaşanmış.. hırpalamayın kendinizi lütfen dr a gidin anlasılmaz o şekilde.. bir daha da yapmayın derim bunu bu kadar önemserken . hepimiz BEŞERİZ BEŞER şaşabilir.. üzmeyin kendinizi..

Anlamadım niye iki konu

Farzedelim bozuldu ne yapacaksınız? Yani bunu ogrenmek size ne fayda saglayacak, hayatinizi ne yonde degistirecek? Cok merak ediyorsaniz bir doktora gidip kontrol ettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…