Utaniyorum ama sormam lazim

Evet haklisin:1:
Bir azgin teke daha iste

Burda da yine haklisin tabi ki
Ama ben her zamanki aptalligimi yapip insanlarin ic dunyasini anlayabildigimi sandim
Bir de cikmadan bana ben iliskilerimi cinsellik icin yasamam demisti
O kadar guven sorunum olmasina ragmen yine guvendim
Gerci su an hicbir sey tam belli degil ama

Bu konuyu konustuk gerci ama bi kere daha onunla konusmak istiyorum
Annem beni onn merakini gidereyim diye dogurmadi
Gercekten sevse dokunmaz miydi yani:43:
Tamam butun erkekler ayni degil ama minicik suphe yetiyor:43:

azgin tekemi degilmi bilmemde,
iste hata sende keske hemen opmeseydin,
sen opmek istiyorum diyince cesaret vermis oldun ona ;)
gelipte iliskilerimi cinsellik icin yasiyorum demez tabi sana :27:
bence is opusmeye gelince dokunabileceginide dusundu yani,
hersey sende bitiyor biraz geri durup niyetini anlamaya calis bence...

Yapmasini istemedigimi anlamis olmaliydi aslinda ama bugun acikca belli ettim sanirim ayrilalim falan da demedim
Ben seni benden nefret etsen de birakmam falan diyor gerci artik boyle seylere inanmamayi da ogrendim
Bence seven erkek dokunmaya kiyamaz artik buna inaniyorum
Ben mesela ona bu sekilde hic dokunmadim
Yani cinsellik guden bir amacla

Erkek olup da anlamak isterdim su meraki cidden

Aynı şeyleri düşünüyoruz aynı şeyleri yaşamışız bende güvenmiyorum malesef çünkü erkek dostlarım var en yenisi 6senelik... Ve beni uyarırlar hep daha çok şey anlatırlar sonrada biz böyleyiz derler öpüşmeyede o kadarda tutamayız kendimizi erkeğiz sonuçta öpmek isteriz ama ilerisini sevdiğimiz değer vetdiğimiz kıza yapmayız diyorlar erkek arkadaşıma bunu söyledim sen neden yapıyorsun beni sevmiyormusun dedim doğru söylemişler birdaha yapmicam falan dedi sonra yine yaptı

azgin tekemi degilmi bilmemde,
iste hata sende keske hemen opmeseydin,
sen opmek istiyorum diyince cesaret vermis oldun ona ;)
gelipte iliskilerimi cinsellik icin yasiyorum demez tabi sana :27:
bence is opusmeye gelince dokunabileceginide dusundu yani,
hersey sende bitiyor biraz geri durup niyetini anlamaya calis bence...

Vallaha azgin:1:
Bana kendi soyledi
Her erkeginnicinde varmismis
Sonra da cok acik sozluyum diye saka ayagina yatiyor Beyefendi
Ama yine de biraz beklemeye karar verdim
Onun dunyasinda bu isler nasil okuyor bilmiyorum ama bana ayak uyduracak bu konuda
Tsekkurler yorumun icin :)

Aynı şeyleri düşünüyoruz aynı şeyleri yaşamışız bende güvenmiyorum malesef çünkü erkek dostlarım var en yenisi 6senelik... Ve beni uyarırlar hep daha çok şey anlatırlar sonrada biz böyleyiz derler öpüşmeyede o kadarda tutamayız kendimizi erkeğiz sonuçta öpmek isteriz ama ilerisini sevdiğimiz değer vetdiğimiz kıza yapmayız diyorlar erkek arkadaşıma bunu söyledim sen neden yapıyorsun beni sevmiyormusun dedim doğru söylemişler birdaha yapmicam falan dedi sonra yine yaptı

Erkeklerin genetiginde "once sevis" geni var sanirim
Baska turlu aciklayamiyorum:1:

Benim babam annemi aldatiyordu hala da yapiyordur kesin
Artik kime guvenebilirim ki?

Senin sevgilin ne yapti ki?:44:

benim kuzenim erkek ve sevgilisi bunu yoklamaya çalışmış ve kuzenim o kızdan ayrıldı. kuzenim ''bugun bana böyle yapan dün başkasına da yapmıştır ya da yarın başkasına yapacaktır, nasıl güvenebilirim ki'' dedi. yani her erkek aynı düşünmüyor. o yüzden normal oldugunu düşünmüyorum, kendini tutanlar da erkek değil mi ? ki zaten rahatsız oldugu ima etmişsin üstelememeli

benim kuzenim erkek ve sevgilisi bunu yoklamaya çalışmış ve kuzenim o kızdan ayrıldı. kuzenim ''bugun bana böyle yapan dün başkasına da yapmıştır ya da yarın başkasına yapacaktır, nasıl güvenebilirim ki'' dedi. yani her erkek aynı düşünmüyor. o yüzden normal oldugunu düşünmüyorum, kendini tutanlar da erkek değil mi ? ki zaten rahatsız oldugu ima etmişsin üstelememeli

Tam ustune bastin
Daha once baskalarina da yapmistir iste ben de boyle dusundum ama ona soyleyemedim
Zaten ben soylemeden o bana ilk defa birine bu kadar yakinim falan dedi

Su an ders calisiyor bitince konusucam ama nasil baslayacagimi bilmiyorum
Bir de sevgilimin ailesi bu konularda rahat
Yani ben evlilik oncesi cinsel iliskiye kendi adima sicak bakmiyorum o da bana ben de oyle dedi ama birlikte eve cikariz ilerde falan da diyor
Sanki ayni evde kardes kardes uyuyacak

Bu arada nickine bayildim:1:

Vallaha azgin:1:

Erkeklerin genetiginde "once sevis" geni var sanirim
Baska turlu aciklayamiyorum:1:

Benim babam annemi aldatiyordu hala da yapiyordur kesin
Artik kime guvenebilirim ki?

Senin sevgilin ne yapti ki?:44:

Benimkide sürekli eli göğsüme giderdi ben çekerdim o pes etmedi bende pes etmedim :D tabi göğüsten sonra başka yerlere gitti ben durdurdum bu durdurmaya çalışmakta yoruyor insanı ve git gide istekler büyüyor :(

keşke sen öpmek istediğini söylemeseydin çünkü erkekler zaten öpmek istiyor illaki öpcekti seni ama senin istemen ona söylemen onda bu tarz şeylere istekli olduğun izlenimini yaratır ve o şuan zorlarsam olur gözüyle bakıyor senle bu tarz şeyler yaşamaya. Ve eğer alımlı hoş çevren tarafından beğenilen biriysen sana o yüzden senden ayrılamam diyor olabilir

ve sakın pişman olacağın şeyler yapma erkekler bırakıyor Genel konuşuyoruz o yüzden tedbirli olmak lazım şuan arkadaşlarım var yine seninle benimle yaşıt evli değiller ilişkiye giriyorlar ve kızlar bu yüzden ayrılamıyor çocuklardan o çocuklar ise bunu bildikleri için o kızları öyle bir üzüyorlarki hemde istedikleri zaman onlarla ilişkiye giriyorlar işlerini görüyorlar ama aşağılamalar umursamamalar vs bunun sebebide elde ettim şimdi bana ihtiyacı var diye düşünüyorlar ve elde edildiği için malesef o küçük akıllarıyla o aşığım diye kandırıp çabalayıp elde ettikleri kızları basit kız değersiz diye düşünebiliyorlar

Erkekler gerçekten değişikler ve bazen çok acımasızlar karşıdakinin duygularını çok önemsemiyorlar Önce onların duyguları geliyor kızlar daha vicdanlı

Benimde ilk sevgilimdi ve birşeyler yaşamış olduk tabiki ama şuan benden ayrılmak istiyor hemde deli gibi aşık olan kişi...o kadar yaşanmışlığı şimdi at çöpe...bunlar kolay şeyler değil en güzeli hayatında ilk ve sonun bir kişi olması ama bu devirde çok zor olmuyor :(

Tam ustune bastin
Daha once baskalarina da yapmistir iste ben de boyle dusundum ama ona soyleyemedim
Zaten ben soylemeden o bana ilk defa birine bu kadar yakinim falan dedi

Su an ders calisiyor bitince konusucam ama nasil baslayacagimi bilmiyorum
Bir de sevgilimin ailesi bu konularda rahat
Yani ben evlilik oncesi cinsel iliskiye kendi adima sicak bakmiyorum o da bana ben de oyle dedi ama birlikte eve cikariz ilerde falan da diyor
Sanki ayni evde kardes kardes uyuyacak

Bu arada nickine bayildim:1:

valla şöyle söyleyeyim canım bu erkekler tuhaf taratıklar. ünversitedeyim yakın erkek arkadaşımın dediği şey: (mini etekli bi kız geçiyor önümüzden) aç güzelim aç ben bakıyım diye aç. yani kendisiyle alakası olmayan sadece acık gyinmiş bi kız için bile boyle konusuyorlar bir de o kişiyle cinsellik yasadıklarında kimbilir neler diyorlardır. bu arkadaşım çok çip yani elinden gecmeyen kız kalmamısıtr. (ben nıye hala arkadasım bu cocukla su an bunu sorguluyorum :52: ) ama sevgilisi sırf bikaç kez denediğinde öptürmemiş diye o kıza bağlandı 6aydır cıkıyorlar ve daha opusmedıler ve kendi diyor ki öptürse kıymeti gidecek gözümde kızın.. yani anlayacagın yanlıs dusuncelere sahıp olsa da cogu erkek boyle dusunuyor konus sevgılınle ısrar ederse de yapacagın sey belli...:)

Benimkide sürekli eli göğsüme giderdi ben çekerdim o pes etmedi bende pes etmedim :D tabi göğüsten sonra başka yerlere gitti ben durdurdum bu durdurmaya çalışmakta yoruyor insanı ve git gide istekler büyüyor :(

keşke sen öpmek istediğini söylemeseydin çünkü erkekler zaten öpmek istiyor illaki öpcekti seni ama senin istemen ona söylemen onda bu tarz şeylere istekli olduğun izlenimini yaratır ve o şuan zorlarsam olur gözüyle bakıyor senle bu tarz şeyler yaşamaya. Ve eğer alımlı hoş çevren tarafından beğenilen biriysen sana o yüzden senden ayrılamam diyor olabilir

ve sakın pişman olacağın şeyler yapma erkekler bırakıyor Genel konuşuyoruz o yüzden tedbirli olmak lazım şuan arkadaşlarım var yine seninle benimle yaşıt evli değiller ilişkiye giriyorlar ve kızlar bu yüzden ayrılamıyor çocuklardan o çocuklar ise bunu bildikleri için o kızları öyle bir üzüyorlarki hemde istedikleri zaman onlarla ilişkiye giriyorlar işlerini görüyorlar ama aşağılamalar umursamamalar vs bunun sebebide elde ettim şimdi bana ihtiyacı var diye düşünüyorlar ve elde edildiği için malesef o küçük akıllarıyla o aşığım diye kandırıp çabalayıp elde ettikleri kızları basit kız değersiz diye düşünebiliyorlar

Erkekler gerçekten değişikler ve bazen çok acımasızlar karşıdakinin duygularını çok önemsemiyorlar Önce onların duyguları geliyor kızlar daha vicdanlı

Benimde ilk sevgilimdi ve birşeyler yaşamış olduk tabiki ama şuan benden ayrılmak istiyor hemde deli gibi aşık olan kişi...o kadar yaşanmışlığı şimdi at çöpe...bunlar kolay şeyler değil en güzeli hayatında ilk ve sonun bir kişi olması ama bu devirde çok zor olmuyor :(

Bana surekli cok seksisin diyor:44:
Evet keske soylemeseydim:17:

Pismanlik derken evlilik oncesi iliskiyi diyorsan zaten ben ona kendi adima sicak bakmiyorum

Yahu bu erkekler niye boyle ya
Kizlari kullanip kullanip atiyorlar pasalara bak sen!

Bu yuzden kimseyle sevgili anlaminda gorusmek istemiyordum iste
Olene kadar 10 sevgilin olacagina bir tane olsun adam gibi olsun
Ama yakinda butun erkeklerin ayni olduguna inanicam

eşim bahsetmişti.genelde bu yaslarda erkeklerın kafası uçkurundan başka bir şeye çalışmaz derdi.....genellemıyorum ama yüzde olarak çoğunluğu böyleymıs.....
erkekler 21 ınden belkı de daha buyuk yaslarda farklı seylerın farkına varıyorlar.....
bir ilişki de sadece sex e takılmıyorlar.....
aşk,sadakat,sevgı arıyorlar .......
onun öncesınde gerçekten akılları hep orada oluyor......

senınkıne gelınce uyarmana rağmen hala devam ederse bil ki bu işin ilerisi gelecektir......sevıyorum,ölüyorum karım olacaksın vs tarzı ergen laflarına inanma sakın.....
elbet sende bazı seyleri yasayacaksın ama bu sen istedıgınde ve zamanı geldıgınde olsun......

valla şöyle söyleyeyim canım bu erkekler tuhaf taratıklar. ünversitedeyim yakın erkek arkadaşımın dediği şey: (mini etekli bi kız geçiyor önümüzden) aç güzelim aç ben bakıyım diye aç. yani kendisiyle alakası olmayan sadece acık gyinmiş bi kız için bile boyle konusuyorlar bir de o kişiyle cinsellik yasadıklarında kimbilir neler diyorlardır. bu arkadaşım çok çip yani elinden gecmeyen kız kalmamısıtr. (ben nıye hala arkadasım bu cocukla su an bunu sorguluyorum :52: ) ama sevgilisi sırf bikaç kez denediğinde öptürmemiş diye o kıza bağlandı 6aydır cıkıyorlar ve daha opusmedıler ve kendi diyor ki öptürse kıymeti gidecek gözümde kızın.. yani anlayacagın yanlıs dusuncelere sahıp olsa da cogu erkek boyle dusunuyor konus sevgılınle ısrar ederse de yapacagın sey belli...:)

Valla anacim boyle zihniyete de hastayim ben
Sen millete karsi -afedersin- yardir ama saf temiz bakire kizlara asik ol :D
Hastalikli beyinler iste :D

Bana sevgilim hepsi senin mi dedi :53:
Soka girdim anlamamis gibi gozuktum bi de anlatmaya calisti soyletme simdi dedi:53::53:
Saka yapiyormus da yine

Geldi pasa bey sonunda
Dersi bitmis
Konuya girecegim de nasil girsem bilmiyorum
Daha yeni konustuk bu konuyu ama verdigi cevaplardan pek tatmin olmadim :D
Oyle pat diye de sen beni sevmiyosun denmez heralde ya

Son düzenleme:

Soka girdim anlamamis gibi gozuktum bi de anlatmaya calisti soyletme simdi dedi:53::53:
Saka yapiyormus da yine

aynen aynen :D temiz bakire kız arıyorsan sen de öyle olacaksın. valla böyle yapıyorlar ya evleneceğim zaman bakir erkek arayacağım öyle saça böyle tarak :52: :52: banane canım o beni öyle istemiyor mu ben de onu öyle istiyorum :52: bu arada sevgilin çok fazla şaka yapıyor ne şakacıymış öyle:)

Son düzenleme:
O çocuk sana aşık değil canım bu net.
Ben en kısa sürede ayrıl derim.
Çünkü aşk çok farklı bir şeydir, dokunmaya bile kıyamazsın ellemeyi geçtim.
Daha ilişki yeni kestirip at derim ben, şimdiden böyleyse ilerde neler neler ister.
Yok erkekmiş istiyormuş yürüsün gitsin! Bu yalana sakın inanma öyle diye diye kendilerini temize çıkartıyorlar.
Ayrıca senin düşüncene bile saygı duymuyor sen istemediğini söylediğin halde erkeklik ihtiyaç yalanı altında devam ettiriyor.
Bu insandan sana yarar yok canım.

Saka yapiyormus da yine

Geldi pasa bey sonunda
Dersi bitmis
Konuya girecegim de nasil girsem bilmiyorum
Daha yeni konustuk bu konuyu ama verdigi cevaplardan pek tatmin olmadim :D
Oyle pat diye de sen beni sevmiyosun denmez heralde ya

ya aslında sormasan mı bir daha böyle bir olay olursa o an tepkini verirsin hem de sert biçimde o da anlar senin ne düşündüğünü.. çünkü boştan yere kavga edeceksınız soyle yapsan o denediğinde sen de cekıp gıtsen e zaten arayıp özür dilerse seni seviyordur ama egosu sevgisinden büyüükse aramayacaktır?? :)

Hepsi böyle olmasada çoğu böyle...bende yaşadım aynı durumu istemedim falan defalarca konuştuk bunu ama her seferinde istiyordu ilgisi varmış falan filan ama yok yani bana kendisi dahil bir sürü erkek kankam erkekler aşık olduğu kıza evlenmeden önce öpmeden ötesine geçmez eğer ilerisine geçiyorsa dokunma görmek istemek vs değer vermiyor demektir biz böyleyiz diye kendileri söylüyor hemde bunu söyleyenlerin içinde inançlısıda var dinle ilgisi olmayanıda...genel olarak hepsi aynı yani...

bayılıyorum bu genellemelere :31:

aynen aynen :D temiz bakire kız arıyorsan sen de öyle olacaksın. valla böyle yapıyorlar ya evleneceğim zaman bakir erkek arayacağım öyle saça böyle tarak :52: :52: banane canım o beni öyle istemiyor mu ben de onu öyle istiyorum :52: bu arada sevgilin çok fazla şaka yapıyor ne şakacıymış öyle:)

Kendileri gibi kizlari begenmiyorlar sonra :D

Aynen aynen cok sakaci bugunlerde:D
Sakaci sey

Emin olamiyorum ki sevgisinden
Hem sevip hem ellemek istiyor da olabilir belki bu tarz seyler ona normal geliyordur ben soyleyince vazgececek (tamam hala biraz seviyor olabilirim ama bu da ihtimal :D)
Oof dertsiz basima dert almisim ben ya
Sevmek de zor iste :D

ya aslında sormasan mı bir daha böyle bir olay olursa o an tepkini verirsin hem de sert biçimde o da anlar senin ne düşündüğünü.. çünkü boştan yere kavga edeceksınız soyle yapsan o denediğinde sen de cekıp gıtsen e zaten arayıp özür dilerse seni seviyordur ama egosu sevgisinden büyüükse aramayacaktır?? :)

Bu da aklima gelmedi degil aslinda :)

Ben sadece bu iliskimin eski iliskim gibi olmasini istemiyorum
Niyeyse ona dogru gidiyor ama

Simdi konusmyzim o zaman cuma gunu buluscaz yine ben sinemaya gidelim derim o da teklifimin ustune atlar zaten
Gorelim bakalim ne kadar akillanmis beyninin yerini yukari cikarmis :)

Bana surekli cok seksisin diyor:44:
Evet keske soylemeseydim:17:

Pismanlik derken evlilik oncesi iliskiyi diyorsan zaten ben ona kendi adima sicak bakmiyorum

Yahu bu erkekler niye boyle ya
Kizlari kullanip kullanip atiyorlar pasalara bak sen!

Bu yuzden kimseyle sevgili anlaminda gorusmek istemiyordum iste
Olene kadar 10 sevgilin olacagina bir tane olsun adam gibi olsun
Ama yakinda butun erkeklerin ayni olduguna inanicam

Bende senden hiç farksız değilim güven konusunda :) elletme,ellemek görmek vs istiyorsa evlenince yaparsınız işte

O kadar kötü ki kızları düşürdükleri durumlar...bundan 5sene önce çok yakın bir kız arkadaşım vardı kız tam taştı süper bir fiziği vardı yüzüde normaldi kız sevgilisine çok aşıktı ilişkiye girmediler zardan dolayı ama onun dışında herşeyi yaptılar sonra çocuk bundan ayrıldı senden tiksiniyorum arama beni falan dedi bir daha hiç barışma durumları olmadı çocuk resmen kızı kullandı ve kızı kullanmak isteyen tek o değildi kız gerçekten taştı ama hal hareketleri konuşması ve o sevgilisiyle yaşadıkları biliniyordu kıza erkek arkadaşlarımız yaklaştı baya iyi tatlı dille ondan hoşlandıklarını vs ama kız istemedi şuan kızın arkasından or... deyip geziyor o çocuklarda çıktığı o çocukta...

Kimseyle hiç birşey yaşamamak emin ol en iyisi insan çevresinde görünce kıskanıyor istiyor ama sabredersen en güzeli olur :) aynı şey benim içinde geçerli

ve bir kişiyle bitmiyor daha yaşımız genç düşünsene şimdi bunla yaşadıklarınızı yaşicaklarınızı sonra çocuk senden ayrıldı yada sen ayrıldın diyelim başkasından hoşlanabilirsin yeni bir ilişkin olabilir sonra yine mi aynı şeyleri yaşayacaksın evlenene kadar bunun böyle sürdüğünü düşünsene evlendiğin kişiye özel neyin kalmış olacak evleninceye kadar herşeyin tadına bakmış olacaksın kocanın sana bir dokunuşu seni heyecanlandırmayacak tad vermeyecek ve daha 18 yaşındasınız erkeklere o yaşta güven olmaz 20li yaşların başındada güven olmaz heyecan peşindeler çoğu o yaşlarda

Benim yaşça büyük erkek hocam var liseden onla geçenlerde konuşuyorduk sevgilimle ilgili birşeyler anlattım canım sıkkındı hocam üniversitede erkeklere güven olmaz dimi :( dedim evet olmaz dedi(kendiside erkek) sen dersine bak kısmetin seni bulur dedi en doğrusu bu aslında canım ve siz daha lisedesiniz pişman olabilirsin ilerde şimdi mantıklı düşünemeyip yaptığın şeylerde

Canım sevgiline bol bol şu yiyeceklerden yedir; soya fasulyesi, mercimek, bezelye, kabak çekirdeği..

Neden diye soracaksın şöyle açıklıyım. Belli ki senin ki kudurmuş bayağı, bu söylediğim yiyecekler östrojen bulunuyor. Bildiğimiz gibi kadınlık hormonu ve erkeklerde de az da olsa salgılanıyor. Sevgilinin dizginlenemez, kendini kaybetmiş testosteronlarına karşı ek östrojen vererek savaşabilirsin bu durumla. :33:

Sana kolay gelsin canım.. :9::9::9:

Back
X