Kullanmamaya karar verdim şuan hedefim erken adet olmakBebis konuya nasıl denk geldik, normalde 6 sında hasta oldum geçen ay bu ay 4 unde yani arife oldum, hep gece sahuru beklerken bitki çayı ictigim için, ağrım bile olmadı
Kıl tuye gelince keşke lazir epilasyon yaptirsaydin kuzum önceden. Ben aşırı sariydim kıl tüy belli olmaz pek ama epilasyon yaptırdım sonra az olanları kendim aldiydim. Şimdi kolumda bile yok. Agdadan korkma, hemen yapılması sonrası pudra yada masaj yağı surdur ne acı kalır ne kızarıklık.
Ve adet bitimini bekle mutlaka yapmak için
Dipnot; sakın geciktirici kullanma, herşeyden önce sağlık
Ya işte o sanırım şans olucak zira eşimin ailesinin orda kıyalacak nikahım :/ pek bilmiyorum oralarıda Teşekkür ederim :)Bende asla gtmem diodum cnim aynen lafimi yuttum gttim)))dugunden once.
Cok yanmiyor canin ama o iste yillarca calismis birine yaptir.makatida aliyolar evet.walla bana gore 3haftada cikiyor geri zaten.reglinden sonra yaptir agdani bence sen ....mutluluklar bu arada
Ya işte o sanırım şans olucak zira eşimin ailesinin orda kıyalacak nikahım :/ pek bilmiyorum oralarıda Teşekkür ederim :)
bende öyle oldu ama siz olsanız o ağda kalır orda çekilemez.çekerken canınız bir yanıyor iki yanıyor sonra alışıyorsunuz acıya uyuşuyorsunuz.Teşekkür ederim yorumunuz için kanama falan of of yani ;(
Peki kızlar benim ağustosta düğünüm ben şimdi ağda yaptırsam ağustosun ilk haftasına kadar tekrardan ağda yaptıracak kadar uzar mı bende hiç yaptırmadım ama kendim jiletle değil ağdayla ya da makina kullanıyorum
O zaman şimdi yaptırabilirim yanı düğün Zaman'ına kadar aldıracak kadar uzamaz belki diye endişeleniyorum yavaş uzuyorlar çünküUzar tabi cnim saka mi ypiuon :)
Kinadan 1gun oncesi en garantilisi bnce ole yap
Bacaklarıma ağda yağtırırken bayılan biri olarak söyleyeyim, genital bölge hiç acımıyor ve ağda yapmak acayip rahatlık veriyor. Zaten gitgide azalıyor.İlk defa kuaföre gidicem ağda için ama utanıyorum çekiniyorum Mecburiyetin gözü kör olsun..
1.Kızlar çok canınız yansımı öncelikle
2.Ben cahillikten jiletle aldım ve devamında geldi
3.makat bölgesini alıyorlar mı
4.ağda yapılınca kaç günde çıkıyor zira
Şuan 7 temmuz 15 temmuzda adet oluyorum nikah tarihimde 20 temmuz Balayı 22 temmuz
Ona göre bişey söyleseniz :)
Cok erken gidiyorsun balayina kadar cikar. Zaten jilet yapmissin diken gibi cikar alimallah:)))Tarihleri yazdım Napim sizce ? Bu pazartesi gitsem mi o Zaman ?
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :) tavsiyenizi dinleyeceğim :)Canım ben güzellik uzmanıyım. Nikahtan önce aldır çünkü adet döneminde vücut kılları salgılanan hormondan dolayı çok çabuk uzar. Bunu sakın unutma. Eğer nikahtan 1 gün önce alınırsa balayına pürüzsüz bir şekilde gidersin. Gideceğin kuaföre gelin agdasi için geldim deme fazla para alırlar. Normal ağda için gitmişsin gibi vajina makat koltuk altı kol ve bacak aldır. Göbek deliğinin orda kıl varsa onlarda aldirabilirsin. Balayına yanına ufak bir kutu genital bölge agdasi al. Çıkan kılları kendin duşta alabilirsin
Onun için doğal bitkisel çaylara başladım kuzuCanım geciktirme yerine adet söktürücü icsen ? O daha mantıklı aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?