Utanıyorum bir destek atsanız ;(

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
İlk defa kuaföre gidicem ağda için ama utanıyorum çekiniyorum Mecburiyetin gözü kör olsun..
1.Kızlar çok canınız yansımı öncelikle
2.Ben cahillikten jiletle aldım ve devamında geldi
3.makat bölgesini alıyorlar mı
4.ağda yapılınca kaç günde çıkıyor zira
Şuan 7 temmuz 15 temmuzda adet oluyorum nikah tarihimde 20 temmuz Balayı 22 temmuz
Ona göre bişey söyleseniz :)

Ay milli olmak gibi bisey o zatrn evlencegin adamdan once baskasina nasil acilirki uatnci herkes yasamistir bunu :)
Gerilme orda zaten yonlendiriyorlar sen kurbanlik koyun gibi agdaci ablani dinle
Ben evlenmeden onceki ilk agda deneyimi elimde telefonla oldum
Okadar utaniyodumki gozume sokuyodum teli kadinla gozgoze gelmemek icin

Bence nikahtan bir gün önce aldır , reglini de riske atma geciktirici kullan balayında bir de onunla uğraşma

1,2-hayir benim yanmadi, ben de senelerce jilet yapmiştim
3.evet aliyorlar
4. Smdi yaptirip dugune kadar bi daha yaptirmayacagim diyorsaniz olmaz, o zamana kadar hic aldirmamis gibi cikmis olur cunku araya regl giriyor, regl oldugunda cok hizli uzuyor.
Ben her ay regl bitiminde gidiyorum

ilk giden sen olmayacaksın eh ordakiler de işinin ehliyse kısa sürede sorularına cevap bulursun. hepimiz ufak bir tedirginlik yaşadık ilk gidişlerde ama geçiyor inan.

Bence nikahtan bir gün önce aldır , reglini de riske atma geciktirici kullan balayında bir de onunla uğraşma
Ya onuda düşündüm ama çok uzun süre kullanmam sıkıntı yaratmaz mı ?
Zira 15 temmuz adet başlangıcım tatil 22 sinde ve 1 hafta Bala'yı süremiz uzun süre kullanmam sıkıntı çıkartmaz mı ?

Ben adet biriminde gidiyorum genelde. Canım daha az yanıyor. Acı eşiğim aşırı düşüktür benim, sıcak ağda değdiremem üfleyerek soğutur öyle süreler ona rağmen dayanılmaz bir acı olmuyor işi bilene giderseniz.
Makati alıyorlar tabii.
Düğüne yakın gidin siz.

Tarihleri yazdım Napim sizce ? Bu pazartesi gitsem mi o Zaman ?

Ya Peki ilk yaptırdıktan kaç gün gidiyor ağda peki ?
bilmem o tamamen seninle alakalı bir sey. ben önceden hep lazer yaptırmıstım ama bes altı seanstan sonra bıraktım, simdi cıkıyor yine ama az, ağda yaptırıyorum uc ay sonra cıkıyor mesela. o sana baglı. ama muhtemelen uc haftaya cıkar normal bir insanda

Ya peki Napim adet sonramda mı gideyim ?

Ya onuda düşündüm ama çok uzun süre kullanmam sıkıntı yaratmaz mı ?
Zira 15 temmuz adet başlangıcım tatil 22 sinde ve 1 hafta Bala'yı süremiz uzun süre kullanmam sıkıntı çıkartmaz mı ?
Yok canım hiç bir sıkıntı olmaz , sürekli kullanmıyoruz sonuçta. Göğüslerinde biraz şişkinlik olur sadece

Üç hafta bilemedin 2 hafta olsa ozaman ben adet dönemimi bekleyeyim ya Birde çok uzun süre geciktirici kullansam sorun olur mu ?
İki hafta bir süre için

Ay milli olmak gibi bisey o zatrn evlencegin adamdan once baskasina nasil acilirki uatnci herkes yasamistir bunu :)
Gerilme orda zaten yonlendiriyorlar sen kurbanlik koyun gibi agdaci ablani dinle
Ben evlenmeden onceki ilk agda deneyimimde eli
Ya peki Napim adet sonramda mı gideyim ?

Evet arkadaslara katiliyorum regl bitsin oyle git

Adet geciktirici iki hafta kullanmam sıkıntı yaratırma 12 temmuzda başlayacağım taa ki 30 temmuza kadar ?

Üç hafta bilemedin 2 hafta olsa ozaman ben adet dönemimi bekleyeyim ya Birde çok uzun süre geciktirici kullansam sorun olur mu ?
İki hafta bir süre için
olur bence sakın kullanma, ben dort gun kullandım, bitiminden sonra adet olmayı bekleme sureci cok dertli, olduktan sonra da inanılmaz kanama oluyor ve agrı falan cok kötü. hastanelik oldum hem de adet olunca on gun falan suruyor uzadıkca uzuyor benim normalde dört gun surdugu halde. zaten o ilacı en fazla on gün kullanabilirsin. yani benim fikrim nikahtan once cıktıysa git tekrar agdaya, koluna bacagına jilet surebilirsin az bir sey varsa ama genital icin jilet surme sakın ertesi gün cıkıyor bela gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…