Bence nikahtan bir gün önce aldır , reglini de riske atma geciktirici kullan balayında bir de onunla uğraşmaİlk defa kuaföre gidicem ağda için ama utanıyorum çekiniyorum Mecburiyetin gözü kör olsun..
1.Kızlar çok canınız yansımı öncelikle
2.Ben cahillikten jiletle aldım ve devamında geldi
3.makat bölgesini alıyorlar mı
4.ağda yapılınca kaç günde çıkıyor zira
Şuan 7 temmuz 15 temmuzda adet oluyorum nikah tarihimde 20 temmuz Balayı 22 temmuz
Ona göre bişey söyleseniz :)
Ya Peki ilk yaptırdıktan kaç gün gidiyor ağda peki ?bence adetin bittikten sonra tekrar git cunku 7 temmuzda yaptırsan 20 22 ye cıkar iki hafta oluyor cunku
Ya onuda düşündüm ama çok uzun süre kullanmam sıkıntı yaratmaz mı ?Bence nikahtan bir gün önce aldır , reglini de riske atma geciktirici kullan balayında bir de onunla uğraşma
Tarihleri yazdım Napim sizce ? Bu pazartesi gitsem mi o Zaman ?1,2-hayir benim yanmadi, ben de senelerce jilet yapmiştim
3.evet aliyorlar
4. Smdi yaptirip dugune kadar bi daha yaptirmayacagim diyorsaniz olmaz, o zamana kadar hic aldirmamis gibi cikmis olur cunku araya regl giriyor, regl oldugunda cok hizli uzuyor.
Ben her ay regl bitiminde gidiyorum
bilmem o tamamen seninle alakalı bir sey. ben önceden hep lazer yaptırmıstım ama bes altı seanstan sonra bıraktım, simdi cıkıyor yine ama az, ağda yaptırıyorum uc ay sonra cıkıyor mesela. o sana baglı. ama muhtemelen uc haftaya cıkar normal bir insandaYa Peki ilk yaptırdıktan kaç gün gidiyor ağda peki ?
Ya peki Napim adet sonramda mı gideyim ?Ay milli olmak gibi bisey o zatrn evlencegin adamdan once baskasina nasil acilirki uatnci herkes yasamistir bunu :)
Gerilme orda zaten yonlendiriyorlar sen kurbanlik koyun gibi agdaci ablani dinle
Ben evlenmeden onceki ilk agda deneyimi elimde telefonla oldum
Okadar utaniyodumki gozume sokuyodum teli kadinla gozgoze gelmemek icin
Yok canım hiç bir sıkıntı olmaz , sürekli kullanmıyoruz sonuçta. Göğüslerinde biraz şişkinlik olur sadeceYa onuda düşündüm ama çok uzun süre kullanmam sıkıntı yaratmaz mı ?
Zira 15 temmuz adet başlangıcım tatil 22 sinde ve 1 hafta Bala'yı süremiz uzun süre kullanmam sıkıntı çıkartmaz mı ?
Üç hafta bilemedin 2 hafta olsa ozaman ben adet dönemimi bekleyeyim ya Birde çok uzun süre geciktirici kullansam sorun olur mu ?bilmem o tamamen seninle alakalı bir sey. ben önceden hep lazer yaptırmıstım ama bes altı seanstan sonra bıraktım, simdi cıkıyor yine ama az, ağda yaptırıyorum uc ay sonra cıkıyor mesela. o sana baglı. ama muhtemelen uc haftaya cıkar normal bir insanda
Ya peki Napim adet sonramda mı gideyim ?
Toplam şimdi hesapladım tam 2 hafta kullanmam gerekiyor amaYok canım hiç bir sıkıntı olmaz , sürekli kullanmıyoruz sonuçta. Göğüslerinde biraz şişkinlik olur sadece
olur bence sakın kullanma, ben dort gun kullandım, bitiminden sonra adet olmayı bekleme sureci cok dertli, olduktan sonra da inanılmaz kanama oluyor ve agrı falan cok kötü. hastanelik oldumÜç hafta bilemedin 2 hafta olsa ozaman ben adet dönemimi bekleyeyim ya Birde çok uzun süre geciktirici kullansam sorun olur mu ?
İki hafta bir süre için
evet ama o ilacı en fazla on gün kullanabilir, eczacı doktor vs uyardı hep beni. cok zorlar bence hormonlarınıYok canım hiç bir sıkıntı olmaz , sürekli kullanmıyoruz sonuçta. Göğüslerinde biraz şişkinlik olur sadece
Ayy çok saolun :) off çok ters Zamanlara denk geliyor yahu Benim tarihlerevet ama o ilacı en fazla on gün kullanabilir, eczacı doktor vs uyardı hep beni. cok zorlar bence hormonlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?