Utanıyorum bir destek atsanız ;(

erken hasta olmana sebep olur mu bilmiyorum ama ben hep cok su icer bol bol da yesilcay tuketirdim hızlandırıyor metabolizmayı bir iki gun erken olabilirsin belki bu sekilde :)

Tam adet öncesi kesin çıkar
Bir de çekinmeyin sakın
Ben ilk gitmeye karar verdiğim de utancımdan daha gitmeden ağlamıştım
Canınız ilk 3 ün de yanıyor sonrası çok şükür 6-7 den sonra çıkma süresi de uzuyor
Yanlız adet öncesi canınız yanar normaldir İlkinde kıl kökleri kanama yapar normaldir korkmayın kafanız da kurmayın
Tek söyleyeceğim jiletten sonra ağda müthiş
Vücudun alışınca
Çünkü çıkma süresi uzuyor
Azalıyor
Ve kökten temizlik

Ya bende demin onu düşündüm eğer şimdi yaptırsam çok az Zaman kalıyor ama regldan önce yapılan ağda sonrası tüyler çabuk çıkıyor aslında 2 defa da ağda yaptırabilirmişim gibi geliyor ?
Orası öyle. Ama ağda jilet gibi değil tüm tüyler aynı anda çıkmıyor.

ilk agda zordur aslında bir an önce gidip hallettirsen kızarıklık vs balayına kadar düzelir yada düzeltirsin.hep jiletle almıs biri olarak jiletle alınan kıl kökleri kanadı.ilk ağdayı atlattıktan sonra hem gerisi geliyor hem azalıyor. en çok jiletle aldıgın yerlerdeki tüylerin azalıp incelmesini pek bekleme. bacak üstünde bir şsey yoksa aldırma boşuna.ilk ağdada insan kendini aptal gibi hissediyor.sonralarda daha rahatlıyorsun.kimse bayılmıyor tüy kıl için o hale gelmeye de mecbur.ayrıca iyi bir yere git tavsiyem yoksa ağda ile alsa da pek bu işi beceremeyen yada savsaklayanlar çok batık yapıyor.ağda ile alındıktan sonra yine cabuk çıkmaya uğraşıyorsa epilasyon aleti ile toplayabilirsin.kıllar azaldığı için eskisi gibi acımaz hem de acıya alışkın olduğun için değmez bile bu.
Teşekkür ederim yorumunuz için kanama falan of of yani ;(

Benimkini arkadasımdu kuaförde çalsyodum utanıosun biraz ama sonuccu görnce iyi oluo

Ya niye bu kadar stres yapıyorsun. Zamanlamalar çok iyi.. şimdi uzamaya bırak. Adetin bitince aldır. Zaten bikaç gün daha var kızarsa bile geçer yani.. bence tamamen düğün stresinden kafana takıyorsun. hepimiz geçtik bu yollardan. .:rapci:
Ama çok ucu ucuna geliyor 21 bitse ertesi gün balayına gideceğiz ya ;( hadi bunu geçtim kanama ve morarmadan korktum bu sefer ya yara bere içinde kalırsam ne eylerim :(

Tam adet öncesi kesin çıkar
Bir de çekinmeyin sakın
Ben ilk gitmeye karar verdiğim de utancımdan daha gitmeden ağlamıştım
Canınız ilk 3 ün de yanıyor sonrası çok şükür 6-7 den sonra çıkma süresi de uzuyor
Yanlız adet öncesi canınız yanar normaldir İlkinde kıl kökleri kanama yapar normaldir korkmayın kafanız da kurmayın
Tek söyleyeceğim jiletten sonra ağda müthiş
Vücudun alışınca
Çünkü çıkma süresi uzuyor
Azalıyor
Ve kökten temizlik
Ya 15 adet sürem bitim 21 oluyor balayına yola çıkış hemen ertesi gün 22 si adet sonrası sıkıntı yaratır mı çok ?

Bugun gece ve yarin gece bide gunduz sogan suyu kaynat ic hemen adet olursun dugune 2 gun kala da tertemiz agfani yaptir nemlendiriciyle kremlen missssss

Ama çok ucu ucuna geliyor 21 bitse ertesi gün balayına gideceğiz ya ;( hadi bunu geçtim kanama ve morarmadan korktum bu sefer ya yara bere içinde kalırsam ne eylerim :KK43:
Öyle yara bere değil.. hayatında koluna bacağına hiç mi ağda yaptırmadın. Öyle düşün. Ufak bir kıl kökü kanaması olursa olur o kadar. . Yada hafif kızarıklık. . Oda belli bile olmaz. Adetin bitsin gidip komple bir ağda yaptırırsın. Sonra evde bi güzel yıkan paklan (ama ağdadan hemen sonra değil bi iki saat sonra) ohh mis.. en az 10 gün çıkmaz zaten.

Öyle yara bere değil.. hayatında koluna bacağına hiç mi ağda yaptırmadın. Öyle düşün. Ufak bir kıl kökü kanaması olursa olur o kadar. . Yada hafif kızarıklık. . Oda belli bile olmaz. Adetin bitsin gidip komple bir ağda yaptırırsın. Sonra evde bi güzel yıkan paklan (ama ağdadan hemen sonra değil bi iki saat sonra) ohh mis.. en az 10 gün çıkmaz zaten.
Ayyy o Zaman tamam yaptırdım ama hiç kanamadı ;) çok saolun ya içimi rahatlattınız ya son olarak adet bitiminden hemen sonra yapıcam umarım çok acımaz ;(

Kesinlikle yapıcam birde adaçayı falan duydum ama onu bilemedim maydonoz yaptım şimdi onu içicem :KK66:

Maydonoz filan hic gerek yok .... direk sogan suyu .... adet olamayan arkadasima soyledim 1 kere icti uyuzlugundan haspam sanki prenses kokuyormus mik mik yapti 2.yi icmedi o bile adet oldu .... dayan sogan suyuna ...

Maydonoz filan hic gerek yok .... direk sogan suyu .... adet olamayan arkadasima soyledim 1 kere icti uyuzlugundan haspam sanki prenses kokuyormus mik mik yapti 2.yi icmedi o bile adet oldu .... dayan sogan suyuna ...
Tamam o zmaan ;) yarın başlıyorum yanlız günde 2 bardak içmem yeterli olur mu ? Sabah akşam ?

Tamam o zmaan :KK66: yarın başlıyorum yanlız günde 2 bardak içmem yeterli olur mu ? Sabah akşam ?
Simdi bi kaynat ic belki sabaha sokturur sabahta kahvaltidan sonra ic ogleden sonra sokturebilir .... bide gece yapmadan icersin ama gun ortasi muhtemel sokturur...

Nikahina kadar coktan cikar hic riske atma bence. Tarihler uzun balayina gidene kadar kücücük tüylerin cikmis olur. Acı konusundada isine iyi yapan birisine gidersen 5 dkkada cikarsn zaten cok hizli yapiyolar fazla aci hissetmzsn

Bebis konuya nasıl denk geldik, normalde 6 sında hasta oldum geçen ay bu ay 4 unde yani arife oldum, hep gece sahuru beklerken bitki çayı ictigim için, ağrım bile olmadı :KK64:

Kıl tuye gelince keşke lazir epilasyon yaptirsaydin kuzum önceden. Ben aşırı sariydim kıl tüy belli olmaz pek ama epilasyon yaptırdım sonra az olanları kendim aldiydim. Şimdi kolumda bile yok. Agdadan korkma, hemen yapılması sonrası pudra yada masaj yağı surdur ne acı kalır ne kızarıklık.
Ve adet bitimini bekle mutlaka yapmak için :KK22:
Dipnot; sakın geciktirici kullanma, herşeyden önce sağlık :KK20:

İlk defa kuaföre gidicem ağda için ama utanıyorum çekiniyorum Mecburiyetin gözü kör olsun..
1.Kızlar çok canınız yansımı öncelikle
2.Ben cahillikten jiletle aldım ve devamında geldi
3.makat bölgesini alıyorlar mı :KK43:
4.ağda yapılınca kaç günde çıkıyor zira
Şuan 7 temmuz 15 temmuzda adet oluyorum nikah tarihimde 20 temmuz Balayı 22 temmuz
Ona göre bişey söyleseniz :)

Bende asla gtmem diodum cnim aynen lafimi yuttum gttim ;))))dugunden once.
Cok yanmiyor canin ama o iste yillarca calismis birine yaptir.makatida aliyolar evet.walla bana gore 3haftada cikiyor geri zaten.reglinden sonra yaptir agdani bence sen ....mutluluklar bu arada

Back
X