- 26 Ocak 2018
- 37
- 29
- 3
- 36
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Iyi geceler herkese oncelikle uzatmadan hemen konuya gireyim aslında niye yazıyorum onu da bilmiyorum ama çok utanıyorum ve çok pişmanım yaptığımdan.
Ben 8 aylık evli 37 haftalik hamileyim çok pişmanım bu yaptığıma stresten uyuyamıyorum
Ee adam seni yüzüstü bırakmamış almış evlenmiş neye utaniyorsun. Bunlar hep hormonlardan bacım:)Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Yok hayır eşimle benim bebeğimevlenmeden önce birliktelik yaşamışsınız, ok, buna mı pişmansınız?
buna pişmansanız olmayın yahu, evlenmişsiniz işte, bir evladınız olacak, Allah tamamına erdirsin
yoksa bebek başkasının bebeği mi? (lütfen öyle olmasın)
Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diyeEe adam seni yüzüstü bırakmamış almış evlenmiş neye utaniyorsun. Bunlar hep hormonlardan bacım:)
Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
Ayyy yalan mı yok. 2 hafta erken doğdu alla alla. Millet bunumu hesapliyor. Gerdek gecesinde ilk hamile kalan sen degilsinDoğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?