Utanıyorum

Vallaha 9 sonra doğurdum çok cılızdı ne alaka kilo sen yorma kafanı şimdi zehir gibi fikirler gelir

Bende gebelik şekeri varmış o yüzden kilolu oldu dersiniz :)

Ay ya çok saol iyi ki var kadınlar klübü
Yaptığım doğru değil biliyorum kimseye örnek değilim pişmanlığım da çok ama oldu bir kere
Bak işte madem doğru değil yapmayacaktın
Yaptın madem arkasında dur
Sen böyle düşünürsen millet tabi ki senin özel hayatını didikler

Evlendiğin gün hamile kalsaydın 36 haftalık olacaktı. Şimdi 37 haftalık. Bu kadar yaygara 1 haftacık için mi? Biz bile farketmedik anlattığın halde ne diyo bu diyoruz millet nerden anlasın? evlenmişsin zaten olan olmuş stres yapıp bebeği de strese sokma git bebeğin kıyafetlerni yıka ütüle çantanı hazırla bırak yahu bunları düşünmenin sırası değil. :)))

Ben eşimle evlenmeden çok önce birlikte oldum tekti benim icin yıllar önce yani ama eşimde beni bırakmadı evlendik hala kimse bilmez siz evlenmişsiniz kimin haddine laf söylemek boşverin insanları bu kadar stres bebeğe zarar

Allah daha büyük dert vermesin, bence çok sorun olmaz kendinizi üzmeyin boş yere artık, üstüne düşerseniz insanlarda kıllanır kimseye açıklama yapmasanız bile olur, geçiştirirsiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bak işte madem doğru değil yapmayacaktın
Yaptın madem arkasında dur
Sen böyle düşünürsen millet tabi ki senin özel hayatını didikler
Olan oldu elimden birşey gelmiyor geriye dönemiyorum böyle olacağını b
Yok 30 haftalık olacaktım

Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum

Benim kizi 36 haftalik dogdu, 3,5 kiloydu
Hic alakasi yok kilonyn dogum haftasiyla.
Ayrica utanilacak ne var, anasi belli babasi belli ve bir aradasiniz esinizle.
Bu mu dert Allah askina

Çok saolun sizin bebeğinizi de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.bana dua edin hamilenin duası kabul olur derler.kimse didiklemesin Erken doğumu :)

Benim.yengemde ikiz dogurdu 8 aylikken aldilar ama masallah biri 3500 kg digeri 2700 filan olarak dogdu. Ustelik 4 yil sonunda tup bebek koydurup oyle olmuslardi. Sende dersin cocuklar fazla gelismis diye
Ya valla yanaklarınızdan öpesim geliyor çok saolun stresim azaldı bu güzel fikirler gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…