- 26 Ocak 2018
- 37
- 29
- 3
- 36
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Kimse bilmiyor eşimle ben sadeceErken doğum oldu diyin, bebek iriymiş diyin, Çok bi fark yokmuş, ailelerinizden bilenler var mı bu durumu?
Vallaha 9 sonra doğurdum çok cılızdı ne alaka kilo sen yorma kafanı şimdi zehir gibi fikirler gelirErken doğum diyecem zaten başka çarem yok ama yengem erken doğum yaptı mesela onun bebekleri 1750 gram doğdu benim kızım şimdiden 2500 kilo olmuştur hani kilosundan anlarlar diye
Çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum
Bende gebelik şekeri varmış o yüzden kilolu oldu dersiniz :)Erken doğum diyecem zaten başka çarem yok ama yengem erken doğum yaptı mesela onun bebekleri 1750 gram doğdu benim kızım şimdiden 2500 kilo olmuştur hani kilosundan anlarlar diye
Çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum
Ay ya çok saol iyi ki var kadınlar klübüVallaha 9 sonra doğurdum çok cılızdı ne alaka kilo sen yorma kafanı şimdi zehir gibi fikirler gelir
Fikirlere bayıldım çok saolunBende gebelik şekeri varmış o yüzden kilolu oldu dersiniz :)
Bak işte madem doğru değil yapmayacaktınAy ya çok saol iyi ki var kadınlar klübü
Yaptığım doğru değil biliyorum kimseye örnek değilim pişmanlığım da çok ama oldu bir kere
O değilde nasıl böyle şıp diye hamile kalınıyorAy ya çok saol iyi ki var kadınlar klübü
Yaptığım doğru değil biliyorum kimseye örnek değilim pişmanlığım da çok ama oldu bir kere
Yok hayır biz evlendikten sonra öğrendik hamile olduğumuPeki Eşiniz hamile kaldığınız içinmi evlendi sizinle niye utanıyorsunuz
Emin olun bende bilmiyorum bunun cevabını adet düzenim yoktu halbukiO değilde nasıl böyle şıp diye hamile kalınıyor
Al parlak bi fikir daha harikasınbu kadar stres yapıp millete ne dicem diye düşünüyosan doktoruna uygun bir dille anlat kaynananla kontrole gittiğinde erken doğum olabilir desin
Bende çok idrar yolu iltihabı cıktı bu da erken doğuma sebep olabiliyormuş şimdiden herkese söylüyorum bendebu kadar stres yapıp millete ne dicem diye düşünüyosan doktoruna uygun bir dille anlat kaynananla kontrole gittiğinde erken doğum olabilir desin
Olan oldu elimden birşey gelmiyor geriye dönemiyorum böyle olacağını bBak işte madem doğru değil yapmayacaktın
Yaptın madem arkasında dur
Sen böyle düşünürsen millet tabi ki senin özel hayatını didikler
Yok 30 haftalık olacaktımEvlendiğin gün hamile kalsaydın 36 haftalık olacaktı. Şimdi 37 haftalık. Bu kadar yaygara 1 haftacık için mi? Biz bile farketmedik anlattığın halde ne diyo bu diyoruz millet nerden anlasın? evlenmişsin zaten olan olmuş stres yapıp bebeği de strese sokma git bebeğin kıyafetlerni yıka ütüle çantanı hazırla bırak yahu bunları düşünmenin sırası değil. :)))
Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Çok saolun sizin bebeğinizi de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.bana dua edin hamilenin duası kabul olur derler.kimse didiklemesin Erken doğumu :)Allah daha büyük dert vermesin, bence çok sorun olmaz kendinizi üzmeyin boş yere artık, üstüne düşerseniz insanlarda kıllanır kimseye açıklama yapmasanız bile olur, geçiştirirsiniz. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Ya valla yanaklarınızdan öpesim geliyor çok saolun stresim azaldı bu güzel fikirler gelinceBenim.yengemde ikiz dogurdu 8 aylikken aldilar ama masallah biri 3500 kg digeri 2700 filan olarak dogdu. Ustelik 4 yil sonunda tup bebek koydurup oyle olmuslardi. Sende dersin cocuklar fazla gelismis diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?