Utanıyorum

Erken doğum oldu diyin, bebek iriymiş diyin, Çok bi fark yokmuş, ailelerinizden bilenler var mı bu durumu?

sebep? adam mı öldürdün, hırsızlık mı yaptın, hak mı yedin ?
evlenmişsiniz işte.
sanki bekar ve hamile gibi davranmanın alemi yok.
Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum

Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum

ne alakası var.
ben büyüğü tam 8 aylık doğurdum ve 4 kilo doğdu.
bak benim doğum hikayemi kullan, akşam yemeği yedik suyum boşaldı aniden öyle böyle değil göl oldu yani, acil sezeryana alındım. bunu söyle .

Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum

yalnız ben şuraya bi dikkat çekmek istiyorum
"hamile kalmışım" yanlış bir şey
korunuyor olmanız lazımdı, çocuk istemediğiniz sürece de korunmanız lazım
korunurken hamile kaldım derseniz ona bir şey diyemem ama bu kadar utangaç olduğunuza göre evlenmeden önce herhangi bir korunma yöntemi uyguladığınıza çok inanamıyorum

Bizim millet dedikoduya çok meraklı işsiz güçsüz boş beleş insan dolu çevremizde gününü haftasını sayar mı sayar hele kaynana da doğumda bulunursa doktor 9 ay dolmuş derse tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…