- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Erken doğum deyin sizdeDoğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Doğum yaklaştı ama ben daha 8 aylık evliyim ya onun için milletin diline dusuncem diye
Uykum geldi herhalde bu kadar uyduramadımdoğumda 8,5 aylık olmuş olacak
erken geldi deyiverin
yok sezeryan olacak isen : suyum bitmiş, doktor almalıyız dedi deyin
Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorumsebep? adam mı öldürdün, hırsızlık mı yaptın, hak mı yedin ?
evlenmişsiniz işte.
sanki bekar ve hamile gibi davranmanın alemi yok.
Uykum geldi herhalde bu kadar uyduramadım
Çok saolun ya gerçekten iyi niyetle yorum yapıyorsunuz beni yargılamıyorsunuz ya çok saolundoğumda 8,5 aylık olmuş olacak
erken geldi deyiverin
yok sezeryan olacak isen : suyum bitmiş, doktor almalıyız dedi deyin
Belli vallahabenimki de feci kaçtı
Ne bileyim utanıyorum.baska bir ile mi gitsem doğum için onu bile düşünüyorum.hani erken doğum desem erken doğum bebekleri birazcık küçük oluyor ya anlarlar diye korkuyorum
Erken doğum diyecem zaten başka çarem yok ama yengem erken doğum yaptı mesela onun bebekleri 1750 gram doğdu benim kızım şimdiden 2500 kilo olmuştur hani kilosundan anlarlar diyeErken doğum deyin sizde
Nisanliyken eşimle birlikte oldum ve bunun sonucunda hamile kalmışım bu durumdan utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?