Yollu dediği bikinili kadındır.
İç çamaşırla kocanın önünde durmamak
Meziyet mi?
Utanç mı?
Yollu falan ağır gel, tanımadığın kimseye hareket edemezsin.
Özgürce fotoğrafları olan kadınlara
Bakmasın kocan istemiyorsan
Asıl senin kocan yollu
Böyle bir sayfadan bahsediyorum hanımefendi sizde bakın anlayacaksınız zaten hakaret etmedim gördüğümü söyledim
Ya siz beni anlamak istemiyorsunuz yada ben anlatamıyorum getiririm ayrıca ifade özgürlüğü var yanlismiyim ne soyleyecegime siz değil ben karar veririm siz yanlış bulursunuz banlarsiniz tamam uzatmayin siz uzattikca su mübarek günde yolunu seçmiş kadın diyen herkese allah aynısını yasatsin demek geliyor içimden ne eksik ne fazla aynısını
Seninki de yoruma ayar veren yoruma ayar veren yorum oluyo sanki GüneyYoruma
Ayar veren yorum
Moda mı bu?
Banlanana kadar her kadının klavyesi açık.
Dilediğine dilediği cevabı verir, kimseye de kalmaz abarttın demek
Ne yazdın hacı iyice katmış karıştırmışsınCidden sinir oldum suan yollu kadın ne demek kocan ne oluyor o zaman adam mi o kadınları o hale getiren sizin kocanız gibi olan zihniyet kimi tecavüze uğruyor kimi zorlanıyor bayiltarak ilişkiye giriyor çoğu da bunu bilen bir ülke olarak o kadınlara sustugumuz kadar hicbir seye susmazken bide böyle assagilanmalari beni uzuyor o kocanizin allah belasını versin karısı neyi ne yetmiyor bunlar gibileri ilerde çocuğunu bile çekicigörür
Ha sunuda ekleyeyim o kadinlar daha 13 14 yaşlarında kaçırılan insanlar çoğu onlarında bir annesi var
Yollu dediği bikinili kadındır.
Meziyet mi?
Utanç mı?
Asıl senin kocan yollu
Böyle bir sayfadan bahsediyorum hanımefendi sizde bakın anlayacaksınız zaten hakaret etmedim gördüğümü söyledim
"Yollu kadın" benzetmeniz insanları dış görünüşleriyle değerlendiren ön yargılı bir şahıs olduğunuzu gösteriyor.
Devam etmek istedim ama hiç içimden gelmedi size tavsiye vermek vallaha, çıkayım ben.
buyrun bakın o zamn ne olduğunu siz söyleyin ben gördüğümü söyledim"Yollu kadın" benzetmeniz insanları dış görünüşleriyle değerlendiren ön yargılı bir şahıs olduğunuzu gösteriyor.
Devam etmek istedim ama hiç içimden gelmedi size tavsiye vermek vallaha, çıkayım ben.
Yoruma
Ayar veren yorum
Moda mı bu?
Banlanana kadar her kadının klavyesi açık.
Dilediğine dilediği cevabı verir, kimseye de kalmaz abarttın demek
Evet açıkçası öyle oldu bir kelime yüzünden bir sürü laf işittim benim anlatmak istediğim başka o şekilde çıktı ağzımdanİyi ki derdini anlatırken patavatsızca bi kelime seçmiş.
Bakalım kaç bıçak darbesi yiyecek??!!
Konu sahibi kocan göbekli kel fodul olsa bile inan utanmaz.
Sende sınırlarını aşmaya çalış.
Bir an tanidigim birinin başına gelenler aklıma geldi yollu diyor ya başına gelmeyenler bende arz talep diyorum. O vazgeçilmez erkekleri talep ediyor o talep için bir annenin meleği elinden gidiyor . Ve müslüman olarak sustugumuz en buyuk yara bu biri oruspu desin el birliği ile oruspu diye adını çıkaran biz ne yaşadığını bilmeden aşağılayan biz offNe yazdın hacı iyice katmış karıştırmışsın
Ağzını yirim, +1 harfiyyen hemdeYollu dediği bikinili kadındır.
Meziyet mi?
Utanç mı?
Asıl senin kocan yollu
Bikini foto yolcusu
Yooo bacaklar ince göbekli biriEşinizin vücudu çok mu düzgün
Ben anladım, insanların ne yaşadığını bilmeden direk ayrılıyoruz , kınıyoruzSecm
Bir an tanidigim birinin başına gelenler aklıma geldi yollu diyor ya başına gelmeyenler bende arz talep diyorum. O vazgeçilmez erkekleri talep ediyor o talep için bir annenin meleği elinden gidiyor . Ve müslüman olarak sustugumuz en buyuk yara bu biri oruspu desin el birliği ile oruspu diye adını çıkaran biz ne yaşadığını bilmeden aşağılayan biz offyine anlatamadım galiba
Olduysa oldu boşverin.Evet açıkçası öyle oldu bir kelime yüzünden bir sürü laf işittim benim anlatmak istediğim başka o şekilde çıktı ağzımdan
E ne diye kiloluyumda ondan mı diye mızmızlık yapıyorsunYooo bacaklar ince göbekli biri
Şükür biri beni anladı ve hala konuda o cümleyi gördükçe sinirleniyorumBen anladım, insanların ne yaşadığını bilmeden direk ayrılıyoruz , kınıyoruz
Neden hiç çıplak durmaya utanan insan yokmudur sormak lazım bence vardır bu farklı bir sayfaydı öyle resimli değil sadece sex sitesi gibi resmenBenim de sosyal medyada göbeği açık precingli resimlerim var ben şimdi yollu mu oldumhe kocana gelince ihtiyacım var dediği an sorardım neye diye açıklama önemli sonuçta ! Size gelince de kocadan utanmak nedir yahu bende biraz saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?