Eşinizin vücudu çok mu düzgünİyi geceler herkese benim sıkıntım şu geçen eşimin telefonunu elime aldım baktım twitterda böyle yollu kadınlar olurya onların fotoğraflarına bakmış bende sordum sen neden bakıyorsun diye al cd ye tv de izle o zamn dedim ihtiyacım var dedi bana ne demek istedi anlamadım ama ben 4.5 yıl oldu evliyiz kocamın önünde ne iç ćamaşırıyla durdum nede çıplak utandım hep halada utanıyorum o iş olsa bile karanlıkta yorgan altında istedim, güzel bi vücudum yok balık etlinin biraz üstünde kilom bu yüzdende dahada sıkıntılıyım belki iyi bir fiziģim olsa bende dururdum diye düşünüyorum ama bilmiyorum bunu nasıl aşarım nasıl hareket etmem gerekiyor açıkçası bilmiyorum
Cidden sinir oldum suan yollu kadın ne demek kocan ne oluyor o zaman adam mi o kadınları o hale getiren sizin kocanız gibi olan zihniyet kimi tecavüze uğruyor kimi zorlanıyor bayiltarak ilişkiye giriyor çoğu da bunu bilen bir ülke olarak o kadınlara sustugumuz kadar hicbir seye susmazken bide böyle assagilanmalari beni uzuyor o kocanizin allah belasını versin karısı neyi ne yetmiyor bunlar gibileri ilerde çocuğunu bile çekicigörür
YorumaAmma abartmışsınız , bu nasıl yorum. Çocukları bile katmışsınız.
Evet yollu tabiri belki kötü olabilir ama yolu farklı olan kadında var erkekte.
Kadın diye her kadın şerefli değil, erkek diye her erkek aynı değil.
Abartmami bizzat şahit olduğum olaylar var hanimefendi böyle erkeklerr tahammülüm yok cocugum olsun istiyorum amma inan kız olmasın diye dua ediyorum sırf bu zihniyet yüzünden kendini yerine koy bir annenin evladı satilmak için kaciriliyor sen o ananin yerine kendini köy koyabilirsen yorumu silim bunu destekleyen kim arz talep yani böyle erkekler talep ediyor onlarda önüne geleni kaçırıyor talebe cevap olsun yeterAmma abartmışsınız , bu nasıl yorum. Çocukları bile katmışsınız.
Evet yollu tabiri belki kötü olabilir ama yolu farklı olan kadında var erkekte.
Kadın diye her kadın şerefli değil, erkek diye her erkek aynı değil.
Yoruma
Ayar veren yorum
Moda mı bu?
Banlanana kadar her kadının klavyesi açık.
Dilediğine dilediği cevabı verir, kimseye de kalmaz abarttın demek
Farkındalık yaratmak adınaBu da bir ayar sayılmaz mi ? Konuştuğu sözü çiğnemek bu olsa gerek.
Abartmami bizzat şahit olduğum olaylar var hanimefendi böyle erkeklerr tahammülüm yok cocugum olsun istiyorum amma inan kız olmasın diye dua ediyorum sırf bu zihniyet yüzünden kendini yerine koy bir annenin evladı satilmak için kaciriliyor sen o ananin yerine kendini köy koyabilirsen yorumu silim bunu destekleyen kim arz talep yani böyle erkekler talep ediyor onlarda önüne geleni kaçırıyor talebe cevap olsun yeter
Farkındalık yaratmak adına
Ödün veriliyor.
Kendini önemseme, bu tür yorum yapan kim olursa artık yazacağım diye niyet etmiştim.
Taş sana geldi.
Polemik olmasın. Konuşma burda bitsin.
Ya siz beni anlamak istemiyorsunuz yada ben anlatamıyorum getiririm ayrıca ifade özgürlüğü var yanlismiyim ne soyleyecegime siz değil ben karar veririm siz yanlış bulursunuz banlarsiniz tamam uzatmayin siz uzattikca su mübarek günde yolunu seçmiş kadın diyen herkese allah aynısını yasatsin demek geliyor içimden ne eksik ne fazla aynısınıKaçırmak ne anlamadım, konuyla hiç ilgisi yok. Anlıyorum ofkenizi erkeklere karşı ama obje olmayı kabul eden kadındır , erkek buna sebebiyet vermez.
Kadın kendine yapıyor yani.
Kadınlar açık foto paylaşmış, erkeğin teki bakmış.
Bu kişiyi çocuğuna yan gözle bakmaya kadar çizmeye gerek yok diyorum.
Bela da dilemenin hiç lüzumu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?