• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum...

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Merhaba,
Utanarak yazıyorum ama doktora bile gitmeme rağmen sonuç alamadığım bir gaz problemim var, bunu keşfettiğimden beri suyumu eksik etmeden ve gaz yapan yiyeceklerden uzak durarak yaşamaya çalışıyorum. Çok büyük sorunlarım olmasa da elimde olmadan gaz çıkarınca çevremde şahit olan kişinin bakışlarının değişmesinden ve sırf bu yüzden insanların uzak kalmasından sanırım bıktım artık.öyle herkesle aram açık değil tabiki çok yakın arkadaşlarımın haberi olduğu için anlayışla karşılıyorlar ama böyle ayda yılda bir midemde sıkışma olup yerimde duramayınca ve arkadaşların suratı değişince bende kendimi kötü hissetmeye başladım. Eskiden sorun haline getirmezdim, açıkçası bunun için benden uzaklaşanları bende hayatımdan silerdim ama artık sorunu kendimde bile aramaya başladım. Beslenmene dikkat et ya da kayısı, incir falan ye demeyin yapıyorum zaten. Benim sorunum insanların nasıl bu kadar anlayışsız olduğu aslında. Desteklemenizi beklemiyorum, sadece biraz iç dökmeye ihtiyacım var sanırım. İyi akşamlar herkese.

Niye utanasınız? Bile isteye yapmıyorsunuz. Sağlık problemi bu elinizde değil lakin şu da var; çevrenizdekilerin bu konuda sonsuz anlayışlı olmalarını da bekleyemezsiniz. Bir süre sonra cidden rahatsız edici olabilir karşı için de... Farklı doktorlara gidin, doğal yöntemleri araştırın vs... Geçmiş olsun

Niye utanasınız? Bile isteye yapmıyorsunuz. Sağlık problemi bu elinizde değil lakin şu da var; çevrenizdekilerin bu konuda sonsuz anlayışlı olmalarını da bekleyemezsiniz. Bir süre sonra cidden rahatsız edici olabilir karşı için de... Farklı doktorlara gidin, doğal yöntemleri araştırın vs... Geçmiş olsun
Yani her gün olan bir durum değil ya da ortamı geren bir koku vs yok afedersiniz. Ama buna rağmen insanlarla aynı sıraya oturunca(öğrenciyim) mesela elimde olmadan midemden bile bir ses gelse bir bakıyorum bakışlar değişiyor falan.sonsuz saygı asla beklemiyorum ama bakışların değişmesi olayına anlam veremiyorum.

Doktorun care bulamadigini biz de bulamayiz. Sorununuz tam olarak nedir? Midenizin surekli gaz olusturmasi mi? Yoksa gelen gazi tutamamaniz mi? Eger gaz tutamama probleminiZ varsa buna doktorun çözüm bulmasi gerekir baska doktora gidin. Belli ki kaslariniz esnek. Eger midenizde surekli gaz olusumu varsa yediklerinize cok dikkat edin. Belli besin gruplarını hafta hafta ayirarak tuketin. Bir bakin hangi grup gaz yapiyor. Veya kilonuz ne durumda bilmiyorum. Ancak ben ne zaman kilo almaya baslasam asiri gaz problemim olur. Zayiflamaya basladigimda ise hic gazim olmaz. Fazla kilonuz varsa zayiflamayi deneyim.

Doktorun care bulamadigini biz de bulamayiz. Sorununuz tam olarak nedir? Midenizin surekli gaz olusturmasi mi? Yoksa gelen gazi tutamamaniz mi? Eger gaz tutamama probleminiZ varsa buna doktorun çözüm bulmasi gerekir baska doktora gidin. Belli ki kaslariniz esnek. Eger midenizde surekli gaz olusumu varsa yediklerinize cok dikkat edin. Belli besin gruplarını hafta hafta ayirarak tuketin. Bir bakin hangi grup gaz yapiyor. Veya kilonuz ne durumda bilmiyorum. Ancak ben ne zaman kilo almaya baslasam asiri gaz problemim olur. Zayiflamaya basladigimda ise hic gazim olmaz. Fazla kilonuz varsa zayiflamayi deneyim.
Sorunum midemin gaz oluşturması, kilo konusunda dediğiniz doğru aslında ben zayıf bir insanım normal şartlarda ama şu sıralar gereğinden fazla kilo aldım. Zayıflamaya çalışıyorum. Çok teşekkürler yorumunuz için.

Ben geçen gün pilateste pırtladım :kızgın::skandal:

Hakikaten insan çok kötü hissediyor.
Benim kötü hissetmem bir yana sanki günah işlemişim gibi bakışların kayması esas sorun :) yakın arkadaşlarla gırgır şamata yapıyoruz bu konuyu büyütmüyoruz ama toplum içinde olmuyor işte..

bağırsak sendromu olabilir belki. belki strese bağlıdır aşırı stres halinde olabiliyor. gastroenteroloji bölümünde muayne olmayı deneyin belki nedenini bulurlar.
Çok teşekkür ederim, bazen stresli olunca da olabiliyor evet ama bu dediğinizi düşüneceğim, ilerleyen tarihlerde bir randevu alabilirim tekrar.

Back
X