Utanıyorum ?!?

Sosyal fobisi olanlar vs de gidiyor psikoloğa ve onların işi seni konuşturmak. Bu yüzden ruh sağlığına iyi geliyor çünkü günlük hayatta arkadaşına anlatmaya benzemiyor, süreci onlar yönetecek. Sen neysen o olacaksın ki seni tanıyıp öneri de bulunabilsin. Sessizliğin de aslında bir şeyleri anlatmak yani ama kasma çünkü çok sorunlu kişiler de gidiyor, kendi çevresiyle dahi tek kelime edemeyen kişiler. Seni hayli hayli açarlar

Konuşturma kısmına katılıyorum.
Kendileri konuşturuyolar
Ben gittim acele acele derdimi anlatırken bi sakin olalım yavaş yavaş diye bana sıkıntım hakkında sorular sormaya başladı.
Bi rezil oldum gibi hissettim ama hala çok komik geliyor hızlı hızlı anlatma kısmı

Gayet rahat bir şekilde ne yasadiysam anlattım karşı taraf tarafsız olmali yalnız buna dikkat edin

Psikologlar sizi asla yargılamazlar ve boşver, kafanı takma diye faydasız cümle kurmazlar. Öte yandan danışanlarının dediklerini sır gibi saklarlar. Onlara nice dertli insanlar geliyor. Benim de imkanım olsa alırdım. Kendinize iyilik yapmışsınız.

Özel bölge ağda gibi düşün canım derler yaa utanma şekerim biz neler neler gördük kız gittigin derdini anlatacağın yer bunun eğitimini görmüş bir yer ne ağır vakalar ne sapkinliklar duymuşlardır. Oraya çay kahve içmeye gitmediğini derdini anlatmaya gittiğini biliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…