Bu durumu yaşayan oldu mu?
Cevap; psikologa giden herkes:))
Ben dahil.
Yani kim gider gitmez 'esas sorun bu' diye anlatır ki?
Ben sana kendi deneyimimi anlatayım;
Ben randevumu aldım,
Başlama saatinden önce bir numara beni aradı, 'geliyorsunuz di mi yengeNç hanım?' dedi. 'evet evet,yoldayım. Üç durak kaldi' dedim. Ama üç durak sonra indim haritayı açtım ki yol yarım saat gösteriyor. Meğer adreste yazan duraktan iki tane varmış, ben yanlış olana gitmişim ki ne bileyim yani:))
Ben o panikle ve geç kalmanın stresiyle ona buna yol sorarken tekrar aradi, özür diledim ve yanlış durağa geldiğimi söyledim. Epey bir güldü, neşeli bir şekilde aslında haklı olduğumu, adreste belirtmesi gerektiğini falan söyledi. Ben randevu iptal oldu diye özür diledikce o 'olur öyle şeyler,önemli degil' dedi. O gün doluymuş ama akşam son kişiyi ugurladiktan sonra gelebileceğimi söyledi .
Ben de oyalandim,
Akşam gittim.
yol meselesi dolayısıyla bir yakınlık hissetmiştim, çok pozitif bir enerjisi vardı.
Zaten kendi de cooook tatlı, kocaman gulen, gülünce gözü küçülen - sempatik bir adam.
Ben içeri girince önce havadan sudan konustu,ogunku salakligima güldük, koltuğa geçtik, alakaisz bir şeylerden sohbet açtı, baktı ben iyice rahatladım, sonra yavaş yavaş bana sorular sormaya başladı. Nerede çalışıyorsun , neler yapıyorsun falan gibi. Epeyce bir konuştuktan sonra sordu geliş sebebimi. Zaten iyice açılmış,rahatlamıştım güzel güzel konustum ben de.
Yani sende de böyle olur. Önce havadan sudan girerler ,merak etme. Onlar işini bilir
Hem, aramaktan niye cekiniyorsun ki? Açan kişi zaten aradığın sitenin telesekreteri olur yüksek ihtimalle,sana uygun tarih verir o kadar. Sormaz bile neden geliyrsun diyr