Utanıyorum:(

canm souma olur tabıkı.bence sen aradıgında bı güzelce knş 2 saat önce böleydın sımdı benden neden böle bişey ıstıosun dıe.

bu yaptıgı deneme degil galiba.deneyen insan bu kadar ısrarcı olmazki.elli kez dedim bidaha bu konu acılmasın diye.tamam dedi yine acıyor..beklerim ölümüne diyor ama iki gün sonra yine ısrar yine ısrar..artık bıktım yaa

heey komutanlarr bi askeriniz bizim kızımız olan sevdiğini kıstırıyooo izine yollamayın ve karaşimşeğine şap'ı biraz bolca koyun sanırım kesmiyo bu asker bey kardeşimizi :):)

heey komutanlarr bi askeriniz bizim kızımız olan sevdiğini kıstırıyooo izine yollamayın ve karaşimşeğine şap'ı biraz bolca koyun sanırım kesmiyo bu asker bey kardeşimizi :):)

alkisalkisalkis tbrklr arkdşm:) çk güzel söledın hayır yanı benm sevgılmde askerde ve hatta bgn beraberdık ızne geldı hiç öle bi tepkı almadım yanı dokunmaya kıyamaz:enbuyukkk:

hadi askerde diye bu konuları sizle konuşması flan tamam da zorlıycak derecede davranşlar hiç hoş degil...bence siz tavrınızı koyun bi şeklde...böyle gtmezzzz

bana saçma geldi valla hiç ilişkiye girmemiş ama ısrarla isityor

sen doğruyu yaptın cnm beklemiyorsa beklemesin yolu çokkk açık olsun

ben yeni doğum yaptım ağustos 18 2008 tedaviye başladım ve hala kocamla ilişkiye girmedik

riskli bir gebelik hastanelerde yatmam ve şimdide kırkımız var buda can buda adam

ve benim kocamda arkadaşın arkadaşı gibi harama el sürmem der....ama banada baskı yapmadı valla herşey çocuklarımız için çünki

sakın yapma sonra başın çok agrır bunu söleyim ayrılıyosada ayrılsın seninle o iş içinmi birlikte oluyomuş sevdiği içinmi seven adam bekler sakın şeytana uyma hem dediğin gibi haram evlenmeden ilişkiye girmek

siz net tavrınızı ona son kez belirtin ve konuyu kapatın ..
gerisi ona kalmış :1closedeyes:

askerde tavan yapmış heralde duyguları, senınle cınsellık konuşmasına bıle ızın verme bence. haddını bılsın. senı sınıyor olabılır ama bu daha kötu bır durum, bence bu konuyu kocaman bır yara olarak hanene yazmalısın ve ıyı duşunmelısın. hıç hoş degıl

güzelim tamam asker bununda etkisi vardır...

ama senin rızan yoksa sana baskı yapması hoş değil hemde hiç

söyle biraz daha bekle evlenene kadar ölmezsin de yada neden böyle davrandığını sor...

ben tavrımı koyuyorum baktı iş kötüye gidiyor hemen alttan alıyor ölümüne beklerim diye..ama bugun o kadar ısrarcı ve o kadar sacma sapan sözler konustuki.artık dayanamıyorum.tamam diyor 2gün sonra yine aynı konu..artık ayrılmak istiyorum..ama eminim ayrılsamda sucu bende bulacak.çünkü kendinde hiç bir hata görmüyor.

askerde dıe ilşkiyemı gırelım demesı gerkıo .çok yanlş bi kavram bu bence bı erkek nefsıne hakım olmalı helekı karşısındakı sevgıdı kızsa

canım bu konu bır daha gundeme gelırse biter bu iş diye tehdit et derim...
bir erkeğin de bu şekilde ısrarcı olması çok çirkin güven duygusunu azaltıyor sevgiyi öldürüyor..
dikkatli ol canım ileriye adımlarını sakın atma...

Sen istemediğini söylüyorsun ve oda senin kararına saygı duymuyor...
Bence bu kadar ısrar ettiğine göre amacı sadece cinsellik değil gibi geldi
bana bilemiyorum..belkide seni denetlemek istiyo..bu konuda tepkini ölçmek istiyo..
eğer bidaha bu konuyu açarsan senden ayrılırım de..
Zaten askerdesinde benide göremezsin
dımdızlak ortada kalırsın de böylesi daha mı hoşuna gider de ne bilim işte
gözünü korkut biraz ..

kızlar ben onu defalarca uyardım..tamam dedi ama yine ısrar yine ısrar.cok istiyorum seni sen hiç anlamıyorsun diyor.bu kadar labali olmakta hosuma gitmiyor..ayrılık mesajı yazıyorum simdi..ama sözlerimi toparlayamıyorum

oyhh yha aslında askerde oldugu için ben çok üzüldüm smdi ayrılık mesajı çekıosun ya.benım askm anlatıoda askerde sevgılılerı ayrılıomş ankesörlü telefonları kıranlarımı ararsın kendını yerden yere vuranlarımı ararsın dıo.keşke bı kere daha son kez sölesen.bıdaha bu konuyu açarsan bıtsın dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…