Utanıyorum:(

ozaman bişi diyemiyorum tatlım dedimya ilişki senin en ince ayrıntısına kadar neler yaşıyorsun sen bilirsin ve anlıyorumki bu zamana kadar çok alttan almışssın ve artık sabır taşı çatlamış belliki.. HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM..

en kötüsüde bu ayrılıgı anneme izah etmek..annem ilişkimizi biliyordu.hatta tanıstırmıstım..ilişkimizin bittigini nasıl cümlelerle anlatacagım.sebebini ne söyleyecegim
kısılıgıme kararlarıma saygı duymuyordu bı omur gecıremeyecegımı anladım de kısaca.. ayrıntıya gırersen bunları solme uzulur cokçç

bence dogru karar vermişsin ama genede kırmasaydın keşke onu asker adam sonucta ne biliyim.az da kalmıs aslında gelmesine.

bence ıyı demışsın, edebınle askerlık yapsın. kaşınmış o...hadsızlık her kıza yapılmaz, sözlerıne sonuna kadar katılıyorum, netıcede çok uyarmışsın ama sen kendını mahvedip uzulecegıne, bu konuyu gundeme getıren uzulsun.

en dogru olan kararı verdigine emin ol tatlım...
o şimdi seni kaybettigine yansın..
adama bak yaaa askerde dellenmiş heralde tövbe ya rabbim...
valla hiç arkana bile bakma canım..ben eşimle sözlüyken bana dokunmaya kıyamazdı yaa...
insanlar nasıl herşeyi bu kadar hafife alabiliyorlar yaaa...

valla iyi yazmışsın cnm boşver sen nekadar iyi niyetli olursan o suistimale hazır gibi

o asker piskolojisinde diye kendini yıpratma millet karısını bırakıp dağalarda çatışırken aklına hiç

ilişki vs.geliyormu acaba seninki orada başka işi yok gibi seni böle sıkıştırıyor

Biz sevgiliyken ve benim aşkım askerdeyken bana da böyle demişti çok kere. Askerde sanırım özlem ve istek daha da bir artıyor. :) Reddetim defalarca, o da kızdı sen bana güvenmiyorsun diye. Sonuçta evlendik ve iyiki önceden yaşamamışız. Arada esiyor erkeklere böyle düşünceler. Benim aşkım da daha önce kimseyle birlikte olmadı. Ama bunu yaşamayan erkek sayısı o kadar az ve onlar da bu durumu gurur meselesi yapıyorlar. ıstemeleri çok normal. Ama sen en doğrusunu bilir ve ona göre davranırsın canım. Evlenmenize daha çok varsa bu problem daha çok karşına çıkabilir malesef. Sana doğru geleni yap. a.s.

Son kısımları okumamıştım pardon. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım. Senden değerli kimse yok bu dünya üzerinde. a.s.

Son düzenleme:
canım olabilir iyi planlanmış sözlerle seni tavlamaya ve nabzını ölçmeye calışmış ama istediği şey tek taraflı bir istek deil onun için tavrını koy istemiyorsan zorla olacak deil hayatın boyunca pişmanlığını duyacaksınçünkü istemiyorsun hayatta istemediğin hiç birşeyi yapmadan yasamanı dilerim

bence en doğru kararı vermissin....
bu erkek milleti zaten askerde olunca iyice nazlanıp duruyor....
bizlerde aman asker aman yazık die die ...
valla benimde buna benzer problemlerim vardı ve 18 ay askerliğin 16. ayında bitti ...
hiç pişman olmadım... kötükedihüso2 ay sonra döndü ve iş yerime gelip bana saldırdı... kollarım mosmor olmuştu... düşünsene böyle bir adamla evlendiğimi hergün dayak yiyecekmişim...
her işte bir hayır vardır.. sakın sonradan vijdan yapma verdiğin karara senin ve onun için hayırlı olsun..... :1hug:

pişman olacağın bir şeyi asla yapma. evlenip evlenemeyeceğiniz garanti dğil. o kadar istiyosa bassın nikahı ya da taksın yüzüğü. ama çok çirkin bu ısrarı klava:

ayrılmak daha iyi sanki

askerde dıe ilşkiyemı gırelım demesı gerkıo .çok yanlş bi kavram bu bence bı erkek nefsıne hakım olmalı helekı karşısındakı sevgıdı kızsa

bence de. askerlikle bağdaştırıp acımak anlayış göstermek yanlış olur. zaten bu kadar ısrarcıysa bu kadar istiyorsa kusura bakma ama bu duyguları tatmin etmenin bir yolunu bulur o

delimi ne !!:1shok:
asla baskıya boyun eğme hayatım..seni seven beklesin..baktın ısrar edio hala,ayrıl gitsin,peşinde sürünüosa tamam hata yaptım diye dönersin..bu ne yaa..aaaaaaaaaaaa.
ne ayıp şey yaa,istemeyen insana baskı kuruyo töbe töbeeeeeeeee kötü konuşcam şimdi
::mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
Istemiyosan bahsi kapanir, neden bu kadar israr:1closedeyes:
Ben tahammul edemezdim.

Son düzenleme:
bence doğru bir mesaj atmışsın. denenmez insan bu şekilde. güvenmiyorsan o senin sorunun ayrılır gidersin ama insanın duygularıyla namusuyla oynanmaz.

askerde neden böyle yaptım diye üzülmeyin o da haddini bilseydi. ne ekersen onu biçersin

canım kimse seni zorlayamaz. aynı şekilde sen mesaj atsan seni istiyorum bebeğim falan diye kimbilir sana ne gözle bakacaktıkafamçokkarıştı. ama kendi çok rahat talep edebiliyo ısrarla. belki görüşleri bu yöndedir ve isteyebilir ama ısrarcı olması tek derdinin cinsellik olduğunu gösterir ki zaten ne evlenicen öyle bi adamlalaelaelaelaelae
karşılıklı istemekten geçer bu iş.zorlamayla olmaz.

tabii şu "insan sevdiğine kıyamaz" lafı da bambaşkaymışdelikafadulden:

bence sen değil o utanmalı en doğru kararı verdiğini düşünüyorum.yapsanda zaten bunu yüz kere yüzüne vurur.demekki senin düşüncenede saygı duymuyormuş.inceldiği yerden kopsun.gerçekten seviyorsa zaten kendini affettirmeye çalışır.hakkında hayırlısı olsun

konıyu sonuna kadar okumaya sabredemedim. ama bence sen en iyisini yaptın. aklı başında birisine benziyosun. aferim kız. bir de birşey soracam ailenin ilşkinizden haberi var mı?* hani evlenecez falan demiş ya?????

bir de,sen niye utanıyosun. bu onun densizliği.
onun bu kadar ısrarcı olması seni incitmiş. şimdiden seni bu kadar incitiyorsa evlendikten sonrasını düşün birazda.
sonunda evlilik olsa bile cinsellik konusunda ısrarlı bir erkeğe güvenemem ben. evlendikten sonra başkalarına da kayar böyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…