E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
canım daha önce bu konu yuzunden tartıstıgımızda ara verelim dedim hayır söz bidaha demeyecegim dedi.elli kez bu konu acıldı ve herseferinde tartıstık.ama bugunkü tartısma cook agırdı.cogu yaptıgı yanlısa askerlik psikolojisi diye alttan aldım ama canıma tak etti.ben alttan aldıkca tepeme cıkıyor.senin için ölürüm diyen bi insan sevdigi kızı bekleyemiyor ve böyle agır sözler söyleyip benim psikolojimi düsünmüyorsa bende artık onunkini düsünmem..umarım cabuk atlatırım bu üzüntüyü
kısılıgıme kararlarıma saygı duymuyordu bı omur gecıremeyecegımı anladım de kısaca.. ayrıntıya gırersen bunları solme uzulur cokççen kötüsüde bu ayrılıgı anneme izah etmek..annem ilişkimizi biliyordu.hatta tanıstırmıstım..ilişkimizin bittigini nasıl cümlelerle anlatacagım.sebebini ne söyleyecegim
askerde dıe ilşkiyemı gırelım demesı gerkıo .çok yanlş bi kavram bu bence bı erkek nefsıne hakım olmalı helekı karşısındakı sevgıdı kızsa
kızlar söyle bir mesaj attım ona...BEN NAMUSUMA LEKE GETİRMEDİM GETİRMEMDE.HARAMI HELALI BİLİRİM VE EVLENMEDEN İLİŞKİ DÜSÜNMEM.GİYECEGİM GELİNLİK KADAR,BELİME BAGLANACAK KIRMIZI KUSAK KADAR TEMİZİM VE ÖYLEDE KALACAGIM.BUGUN BENDEKİ KREDİNİ BİTİRDİN.ÖZELLİKLE NABZIMI ÖLCER GİBİ İLİŞKİYE GİRMEZSEK BİTER DERSEM NE DERSİN DEDİGİNDE BENİM İÇİN BİTTİ.ÖLÜMÜNE SEVEN ZATEN BEKLEMEYİDE BİLİRDİ.1.5 SENE BOYUNCA BANA YAPTIGIN EN BÜYÜK AYIBI YAPTIN BUGUN.SEN BENİ HAKETMİYORSUN.BUNDAN SONRA HAYATINDA YOKUM...yazdım
askerde diye cok seye sabırettim.sustum.agladım.içime attım.ama ben böyle yaptıkca resmen tepeme cıktı..böyle bi mesajda atmazdım aslında.ama bugun yaptıgı seylerden sonra kendimi cok degersiz hissettim onun gözünde.beni kaybetme korkusu olsa sanırım bunları yapmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?