- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
ben tavrımı koyuyorum baktı iş kötüye gidiyor hemen alttan alıyor ölümüne beklerim diye..ama bugun o kadar ısrarcı ve o kadar sacma sapan sözler konustuki.artık dayanamıyorum.tamam diyor 2gün sonra yine aynı konu..artık ayrılmak istiyorum..ama eminim ayrılsamda sucu bende bulacak.çünkü kendinde hiç bir hata görmüyor.
oyhh yha aslında askerde oldugu için ben çok üzüldüm smdi ayrılık mesajı çekıosun ya.benım askm anlatıoda askerde sevgılılerı ayrılıomş ankesörlü telefonları kıranlarımı ararsın kendını yerden yere vuranlarımı ararsın dıo.keşke bı kere daha son kez sölesen.bıdaha bu konuyu açarsan bıtsın dıe
canım sizlerin yaşı kaç ögrenebilirmiyim senin ve sevgilinin :uhm:
kızlar ben onu defalarca uyardım..tamam dedi ama yine ısrar yine ısrar.cok istiyorum seni sen hiç anlamıyorsun diyor.bu kadar labali olmakta hosuma gitmiyor..ayrılık mesajı yazıyorum simdi..ama sözlerimi toparlayamıyorum
ben 22,o 24 cnm
kızlar söyle bir mesaj attım ona...BEN NAMUSUMA LEKE GETİRMEDİM GETİRMEMDE.HARAMI HELALI BİLİRİM VE EVLENMEDEN İLİŞKİ DÜSÜNMEM.GİYECEGİM GELİNLİK KADAR,BELİME BAGLANACAK KIRMIZI KUSAK KADAR TEMİZİM VE ÖYLEDE KALACAGIM.BUGUN BENDEKİ KREDİNİ BİTİRDİN.ÖZELLİKLE NABZIMI ÖLCER GİBİ İLİŞKİYE GİRMEZSEK BİTER DERSEM NE DERSİN DEDİGİNDE BENİM İÇİN BİTTİ.ÖLÜMÜNE SEVEN ZATEN BEKLEMEYİDE BİLİRDİ.1.5 SENE BOYUNCA BANA YAPTIGIN EN BÜYÜK AYIBI YAPTIN BUGUN.SEN BENİ HAKETMİYORSUN.BUNDAN SONRA HAYATINDA YOKUM...yazdım
yahu arkadaşım askerde olan birine böle msj çekilirmi?? hadi o bi densizlik yapmış san bi teklifte bulunmuş ama askerden gelmesine zaten az bi zaman kalmış bence bu konuyu yüzyüze konuşmalıydınız şimdi askerde olan birine ayrılık mesajı çekmek ne derecede doğru??
askerde diye cok seye sabırettim.sustum.agladım.içime attım.ama ben böyle yaptıkca resmen tepeme cıktı..böyle bi mesajda atmazdım aslında.ama bugun yaptıgı seylerden sonra kendimi cok degersiz hissettim onun gözünde.beni kaybetme korkusu olsa sanırım bunları yapmazdı
a.s tabiki yaşadıklarını sen bilirsin çektirdiklerini sen bilirsin canım sınırını çok zorlamıştır elbette sendeki, fakat keşke ara verelim yada askerden dönene kadar kendine gelene kadar görüşmeyelim deseydinde direk ayrılık mesajı yollamasaydın be tatlım.. Dedimya askerde bir insan herşeyden herkesden uzakta ne olur ne olmaz diye düşündüm ben...
bence de dogru yaptığın..
belki hatasını anlar biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?