utaniyorum :-(

Karbonat ve limon kesin cozum ... Deodorantlari atin cope gitsin..

Koltukaltına epilasyon yaptır öncelikle. Roll on kullanamıyosun da şu sabun gibi olanlardan da mı kullanamıyosun. Lady speed stick çok iyi geliyor. Deotak var antibakteriyel bi krem o da iyi gelir. Ergenlikteysen daha çok kokman normal.

Öncelikle battımı değil battı mı ? olacak, soru eki olan - mi ayrı yazılır. Evet battı, seviyesiz üslubunuz daha da battı.
Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sen söylemesen bilmiyordum öyle olduğunu.Sizin gibi bilgili insanlar olmasa bu toplum nasıl gelişicek!!

Deodorant?

Yani hepsi bi yada doktordan utanmayın bence normalleşmiş oluyor bu gibi durumlar sıradan doktorlar için

Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sen söylemesen bilmiyordum öyle olduğunu.Sizin gibi bilgili insanlar olmasa bu toplum nasıl gelişicek!!

Sizin gibi saldırgan insanlarla gelişemeyeceği için bizim gibilerle gelişecek elbet. Mune arkadaşın üslubu şahane "battı " mı diyor falan, kendisi uyarı aldı mı ?

Sorsan okuduğu kitap sayısı 10 u geçmez gelir burda ders verir..Neyse benim senin gibi çok boş vaktim yok hadi canım başkalarıyla uğraş !!

Koltuk alti terinin tek çözümü bir tutam karbonat. :) koltuk altina accik bisi sür %100 etki ediyor. :)

Canım kilo konusunda herseyi denedin mi veremiyorum demissin de bende diyet yapiyorum sana yardimci olabilirim istersen

Ben de karbonat kullanıyorum.Sağlık açısından en iyisi karbonat ve güzel koruyor.
Gratis teki kristali de denemek istiyorum,aklıma yattı.

Konu eskiymiş ama havalar ısınırken hatırlatmak iyi olmuş.

Koltuk altı bölgenine ile temizliyorsun eğer jiletse oda koku yaparms ole deyolaaa

Pudralı rexona harika bir deodrant ergenlik donemimde kesfetmeliymişim. Hayatim terimi saklayarak gecti. Rexonayi biri onerdi kullandim hergun skmakta gerekmiyor. Duştan duşa sksam yeterli oluyor. Rexonasiz hayat dusunemiyorum.
Ama pudrali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…