Merhaba kızlar..
Sizlerle utanarak Bisey paylaşmak istiyorum.
Kokuyorum :-(
Terim kokuyor yani. Formalarimi her gün yikiyorum. Her gün dusumu da alıyorum. Roll on kullanmıyorum sivilce yapıyor.
Doktora gidecegim utanıyorum.
Biraz kilo problemim var. Onunla bir alakası var mi bilmiyorum.
Çok canım sıkılıyor bu konuya :-( :'(
Battimi sananeKonu tarihi 2015 yalnız
Battimi sanane
Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sen söylemesen bilmiyordum öyle olduğunu.Sizin gibi bilgili insanlar olmasa bu toplum nasıl gelişicek!!Öncelikle battımı değil battı mı ? olacak, soru eki olan - mi ayrı yazılır. Evet battı, seviyesiz üslubunuz daha da battı.
Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim sen söylemesen bilmiyordum öyle olduğunu.Sizin gibi bilgili insanlar olmasa bu toplum nasıl gelişicek!!
boyum 1.58 kilom 72 koku falan yok ... ben de sandım baya kilolusun.... başka bir problem olabilir.... deotakın koltuk altı kremi iyi geliyor denedin mi?
Arkadasimiz zaten cok kilolu BMI degerlerin uzerinde sagligi acisindan tehlikeli bisey...
Hayir tabiki :) tehlikeli olan 161 cm boyuyla 60 kilonun uzerinde olmasi...deotak mı zararlı?
Hayir tabiki :) tehlikeli olan 161 cm boyuyla 60 kilonun uzerinde olmasi...
Koltuk altı bölgenine ile temizliyorsun eğer jiletse oda koku yaparms ole deyolaaaMerhaba kızlar..
Sizlerle utanarak Bisey paylaşmak istiyorum.
Kokuyorum :-(
Terim kokuyor yani. Formalarimi her gün yikiyorum. Her gün dusumu da alıyorum. Roll on kullanmıyorum sivilce yapıyor.
Doktora gidecegim utanıyorum.
Biraz kilo problemim var. Onunla bir alakası var mi bilmiyorum.
Çok canım sıkılıyor bu konuya :-( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?