utaniyorum :-(

İnşallah reklama girmez. Eşimin deodorantlara alerjisi var. Kaşıntı yapıyor. Eczaneden şu ürünü alıp kullanıyor. Hamileler içinde öneriliyor doğal olduğu için. Kokuyu engelliyor garanti veririm.

bu üründen bende çok memnunum. İlk aldığımda 5 liraya almıştım. Geçen gün bir aktarda 25 lira dedi adam. 1 sene de 20 lira artış fazla geldi yenisini almadım açıkçası.
siz ne kadara alıyorsunuz eczaneden?

Driclor adında bir roll on var kuzenim kullanmıştı çok iyi geldiğini söylemişti doktor önermiş sanırım.. Araştır istersen belki işine yarar canım.

sanırım 10 - 15 arası birşeydi. Uzun süre gidiyor geçen yıl almıştı en son.

bunu
ben de kullanıyorum ve çok memnunum ama 30 tlye almıştım aktardan kazık yemişim demek. şimdi şu gratisteki deodorantı denicem. Fiyatı buna nazaran baya uygun?Sonuçta tuz

zaten terlemek çok doğal ve sağlıklı önemli olan bakterinin oluşmasını engellemek.koku yapan bakteri çünkü

bunu

ben de kullanıyorum ve çok memnunum ama 30 tlye almıştım aktardan kazık yemişim demek. şimdi şu gratisteki deodorantı denicem. Fiyatı buna nazaran baya uygun?Sonuçta tuz
ikisini de kullanan biri olarak jolie fresh daha etkili diyebilirim.
25-30 lira çok ama ya ben daha geçen yıl 5 liraya almıştım.

Yasemin veya papatya çayı sürmek iyi gelir diye okudum nette.

Hep pudralı deodorant kullan canım, yani kolaltını kuru tutmaya özen göster ve kesinlikle polyester {naylonlu} kıyafetler giyme. Kolaltını ağdala ve gözenekler kapanmadan hemen deodorant sık

karbonatı tek geçerim banyodan sonra kullan 24 saat terledin mi koktun mu farketmiyosun bile :) bende burdan duyup yapmıştım zaten roll on kullanmayı sevmiyodum çok iyi oldu karbonat :)

karbonatı tek geçerim banyodan sonra kullan 24 saat terledin mi koktun mu farketmiyosun bile :) bende burdan duyup yapmıştım zaten roll on kullanmayı sevmiyodum çok iyi oldu karbonat :)
Nasıl kullanılıyor karbonat? Kuru kuru alıp ovalıyor musun?

Yasin kac canim?
Eskiden bende asiri terlerdim.
Ergenlik donemimdeydim o zmn, 17 18 yasima kadar devam etti bu.
Ama sonra gitti kendiliginden. Bunu ya hormonlara bagliyorum yada su an senelerdir kullandigim deo ya. Cozemedim.
Ama memnun kaldigim ve sevdigim bi urun varki asla vazgecmem. Bazen kullanmadigimda hala farki gorurum( eskisi kadar olmasada) terlemeye baslarim. Bir diger noktaysa; koltuk altini temiz tutmak. Duzenli olarak arindiriyomusun tuylerden koltuk altini?
Benim kullandigim urun rexona deo stick( yesil ve aloe vera icerikli, mavisinide denedim ama yesili kadar faydasini gormedim)

Kilodan kaynaklanabilir ter kokusu.
Roll on deodarantlar sivilce yapiyorsa birde body spreyleri deneyin.

Nasıl kullanılıyor karbonat? Kuru kuru alıp ovalıyor musun?

Koltuk altını biraz ıslatıp , karbonatı sürüyormuşsun bir miktar.
Bende deneyenlerdenim. Gerçekten ne kadar terlesen de kokmuyor.

Diğer koltuk altı urunlerinin hepsi kimyasal içeriyor. Bir süre sonra ter bezlerinin yapısını bozuyor ve kötü koku yapabiliyormuş.

O beyazlardaki sarılık bundan kaynaklanıyor.
Ve bu stikleri bıraksak bile bir yıla yakın o sarılık devam edebiliyor.

Herkes kiloyla hormonla alakalı yazmış ama koltuk altı bu terleyince kokar deo veya stick kullanmazsan. kokmayan insan çok azdır bence bende rexonanın siyah olan stickini kullanıyorum 48 saat etkili çok güzel tavsiye ederim rolon dil ama stick

Tüm mesajları okumadım belki daha önce yazan olmuştur.
Bazı parfümler mantar yapıyor ciltte bu da kokuya sebep oluyor.

Yani kilo yapiyodur muhakkak ama cok terlemeyen ve zayif biri olarak rollonsuz yasamiyorum ben. Cok terleyenler icin ter bezi ameliyati var bilmem ne derece sagliklidir ama bi arkadasim yaptirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…