- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu üründen bende çok memnunum. İlk aldığımda 5 liraya almıştım. Geçen gün bir aktarda 25 lira dedi adam. 1 sene de 20 lira artış fazla geldi yenisini almadım açıkçası.İnşallah reklama girmez. Eşimin deodorantlara alerjisi var. Kaşıntı yapıyor. Eczaneden şu ürünü alıp kullanıyor. Hamileler içinde öneriliyor doğal olduğu için. Kokuyu engelliyor garanti veririm. Eki Görüntüle 1645998
sanırım 10 - 15 arası birşeydi. Uzun süre gidiyor geçen yıl almıştı en son.bu üründen bende çok memnunum. İlk aldığımda 5 liraya almıştım. Geçen gün bir aktarda 25 lira dedi adam. 1 sene de 20 lira artış fazla geldi yenisini almadım açıkçası.
siz ne kadara alıyorsunuz eczaneden?
ben de kullanıyorum ve çok memnunum ama 30 tlye almıştım aktardan kazık yemişim demek. şimdi şu gratisteki deodorantı denicem. Fiyatı buna nazaran baya uygun?Sonuçta tuzİnşallah reklama girmez. Eşimin deodorantlara alerjisi var. Kaşıntı yapıyor. Eczaneden şu ürünü alıp kullanıyor. Hamileler içinde öneriliyor doğal olduğu için. Kokuyu engelliyor garanti veririm. Eki Görüntüle 1645998
ikisini de kullanan biri olarak jolie fresh daha etkili diyebilirim.bunu
ben de kullanıyorum ve çok memnunum ama 30 tlye almıştım aktardan kazık yemişim demek. şimdi şu gratisteki deodorantı denicem. Fiyatı buna nazaran baya uygun?Sonuçta tuz
Hadi ya, nereden almıştınız?ikisini de kullanan biri olarak jolie fresh daha etkili diyebilirim.
25-30 lira çok ama ya ben daha geçen yıl 5 liraya almıştım.![]()
ufak bir aktardan almıştım. Aynı yere gittim almak için ama artık satışını yapmıyormuş adam. başka da uygun fiyata satan bir yer bulamadım.Hadi ya, nereden almıştınız?
161 boy 70 kilo :-( vermek istiyorum veremiyorum.
Nasıl kullanılıyor karbonat? Kuru kuru alıp ovalıyor musun?karbonatı tek geçerimbanyodan sonra kullan 24 saat terledin mi koktun mu farketmiyosun bile :) bende burdan duyup yapmıştım zaten roll on kullanmayı sevmiyodum çok iyi oldu karbonat :)
Nasıl kullanılıyor karbonat? Kuru kuru alıp ovalıyor musun?