Utanma sebebinden fırsatımı kaçırdım. Adam gitdi

Buhayatbeni7bitirdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
74
53
3
33
Canlar
Demin bir konu açtım bunu ekliyimmi eklemeyimmi diye biraz tereddütte kaldım. Sonuçta yeni boşanmiş kadınım ve bir oğlum var. Ön yargılardan korktum sanırım ama olsun yinede paylaşmak istiyorum sizinle.

Dün ilginç bir olay coçugumla alış-veriş merkezinde oyun bölümünde oğlum oyun oynarken bende bir köşeden onu izliyordum. Önümden bir adam geçti ve hiç huyum degildir ama arkasından baktım. Oda bunu farkedince kızını oyun oynaması için yere koydu ve bana yöneldi. Merhaba sizdemi çoğunuzla geldiniz gibi bir cümle bende hıhı diye bir cevap. Havdan girdi su dan çıktı ama benden bir dialog gelmeyince ben şurada kahve alıcam istermisiniz deyince ben kendimi çok kötü hissetdim ve baya utandım. Hayır saolun dedim oğlumun yanına gitdim. Ama adam cok hoş cok ince birine benziyordu. Biraz dialog kursam sanki samimi olacakmışım ve bunu yanlış anlamasından da korktum. Hemen bitirdim gitdim. Sonradan çok pişman oldum.

Neden pişman oldunuz ki? Ayrıca boşanmış olmanız bırılerıyle tanısmanıza elbette yol açacak sız ıstedıgınız muddetce. Bence dogru zaman dogru ınsan olayını ıkı kere dusunmelısınız boyle bır durumda. Daha temkınlı olmalısınız.

Neden pişman oldunuz ki? Ayrıca boşanmış olmanız bırılerıyle tanısmanıza elbette yol açacak sız ıstedıgınız muddetce. Bence dogru zaman dogru ınsan olayını ıkı kere dusunmelısınız boyle bır durumda. Daha temkınlı olmalısınız.
Bilmem adam çok hoş birine benziyordu. Beyefendi ve kibar konuşuyordu. Sanki fırsatımı geri tepmiş gibi hissetdim kendimi. Keşke biraz sohbet edebilseydim. Adam lar konuşkan bir çoktan güya az konuşan kadınlardan hoşlanırlar. Kimse içine kapanık birini sempatik bulmaz. Daha temkınlı olmalısınız derken?

Bilmem adam çok hoş birine benziyordu. Beyefendi ve kibar konuşuyordu. Sanki fırsatımı geri tepmiş gibi hissetdim kendimi. Keşke biraz sohbet edebilseydim. Adam lar konuşkan bir çoktan güya az konuşan kadınlardan hoşlanırlar. Kimse içine kapanık birini sempatik bulmaz. Daha temkınlı olmalısınız derken?
Yani karsı tarafı tanımak ve dogru ınsan olduguna kanaat getırmek adına daha temkınlı olmalısınız. Ben şimdi empati yapıyorum. Bekar olarak bir beyfendi bana sohbet ve kahve teklıfınde bulunsa hayatımda da bırı yoksa bır sans verırdım. Fakat yenı bosanmıs ve cocugum da varsa belkı sızın gıbı cekımser kalırdım veya sert bır dılle hayır tesekkurler derdım. Sanırım ben mizacım gereği de dışarıya aynı sizin gibiyim ondan böyle düşünüyorum. Bazen kuzenımın oglunu basketbola götürüyordum. Orda maçı ızleyen velılerın cogu da erkektı. Artık haftada ıkı gun gıde gele yuzlere aşina oluyorsunuz. Sohbet acılırdı. Ya boşanmış, ya evli yada bekarlardı ve yegenını getırıyordu. Bazen sadece arkadasca nasılsın dıyen de vardı, bazen de flört maksadıyla yaklasanda vardı bundan 8-9yıl öncesi bu anlattıklarım. Fakat bir merhabadan adli sicil kaydı, medeni hal çıkmıyor malesef. Keşke kısa bir sohbet etseydiniz ordan birşeyler oluşurdu kafanızda. Niyet belli olurdu. Belki sizi beğenmiştir beyfendi. O da sizin yeğeniniz mi çocugunuz mu oldugunu ogrenmek ıcın sohbet acacaktı. Duruma gore soyleyeceklerı sekıllenecektı kafasında. Evlıysenız, tesekkurler hoscakalın. Bekarsanız tekrar gorusmek uzere umarım denk gelırız gıbısınden bır acık kapı vs:cool:

arkasından baktım. Oda bunu farkedince kızını oyun oynaması için yere koydu ve bana yöneldi.
Şu kısım tuhafıma gitti
Birinin baktığını farkedince çocuğu bırakıp yanına giden ışık hızıyla kahve teklifi yapan bi adam?
Bana pek güvenilir gelmedi

Ya ben anlıyorum sizi; insan kolay kolay güvenemiyor tekrar. Ben de bekarken yaşardım önce karşındaki kişiye potansiyel sapık gözüyle bakıyor temkinli olmak adına hayır mayır diyor soğuk davranıyor insan sonra o kişi böyle kibar beyefendi çıkıp sizi rahatsız etmemek adına toz olunca bir tüh diyor insan :) eh bu böyle olur hep. Kendinizi koruyun yine, ortam kötü ama kısmetse oluyor yine bir şekilde kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissettiğinizde, Allah iyilerle karşılaştırsın İnşallah.

Ben de eskiden kaçırdıklarıma üzülürdüm.Sanki her giden en iyisiydi de ben kıymetini bilememişim gibi.Sonra Allah bana gösterdi her kaçırdığımın öyle matah bir şey olmadığını ve gidenin zaten gitmesi gereken olduğunu.Ben de öyle rahat adamlara güvenmem.İyi olmuş.

Şu kısım tuhafıma gitti
Birinin baktığını farkedince çocuğu bırakıp yanına giden ışık hızıyla kahve teklifi yapan bi adam?
Bana pek güvenilir gelmedi

Böyle düşünen tek ben miyim diyordum tam..

Adam sanki atmaca gibi etrafı tarıyormuş da hemen bitivermiş kadının dibinde..

Cok iyi yapmissin.e parka geldiyse iralarda oturuyordur.yine gelecektir.yine karsilasirsiniz.sen birine bakip.hemen konusan degil daha gosteririm ama elletmem,kacarim kovalayin -ben bu sacmaliklara anlam veremesem de erkeklr seviyo böyle kadinlari-kadinlardan olmussun
.yani.parka sizi gorunce gene gelecektir.bi.isik gorurse yine size hamle yapacaktir.sabredin.kacan biis yok.

Öncelikle; t harfi paralı değil ve d ler sertleşmeye uğrar.

Konunuz için ise; pişman olunacak bir şey yok boşanmış bir insan olarak muhtemelen "tanıdığınız sandığınız" adamı bile tanıyamamış olduğunuzu görüp boşanmışsınızdır. Yolda önünüzden her geçen eli yüzü düzgün adamla ilgili sohbet muhabbet kurulmaması gerektiğini bence anlamanız gerekirdi. Bence isabet olmuş hatta kim bilir necidir derdi zoru nedir diye düşünüp çocuğumu da alır giderdim şahsen ben bırakın hata mı ettim adam gitti diyeceğime.

Back
X