Utanmadan bana kalamaya gelen görümcemi nasıl çeviririm , ne demem gerekir :(((

çok yanlış anlamışsın canım ya , ben evime gelmesin yüzünü görmek istemiyorum demedim ,kalmaya gelmesini istemiyorum gelsin otursun çayını içsin hatta yemeğe elsin ama kalmasını istemiyorum ,ben beklentili değilim aksine onlar fazla beklentili ona kızıyorum ben ne gördüm ki sizden siz ne bekliyosunuz diyorum ,nefret duymam kimseden kolay kolay ,hiç gergin bi ortam yaratmadım bunlara rağmen ki küsücek olsam çok önceden olurdu bu

Insanlardan bu kadar fazla beklentiye girmeyin. Cok abartiyosunuz herseyi. Hayat boyu mutsuz olursunuz bu sekilde

evet haklisin arkadasim gorumceyim bende. bizdeki gelin tam bir yapiskan ben mesafe koyarim o yapisir ben ne edeyim habire biseyler ister.utanmaz yuzsuz menfaatci ay her hafta burdalar annemlerin altinda oturuyorum annemin kiracisiyim onlar uzaktalar pat diye habrsiz gelirler isin yoksa yukari cik uyuzla gyik muhabbeti yap. hala oldum bende aldik aldik ne oldu daha fazla acgozlu uyuz hic sevmiyorum cok mesafeliyim. demek istedigim gorumcelerde gelinlere bayilmiyor gorumce deyil insan olmak lazim. senin cocugun onun alacagi coraba mi kaldi birak gelmesin aramasin sormasin bumu derdin ben bes yildir bebek pesindeyim aman bebegim.olsunda kimse bir igne bile almasin. ne olur ya esiniz le araniz iyo olsun gerisi neki ya dertsiz basinuza dert mi ariyosunuz birazcik sukur ya... gorumceler de size bayilmiyor.meraket
eyin birde gelin gorumceyi kiskanir ya bende gelinlerden biktim valla amannnn

sizin gelinin görümcesi benimki olsaymış yada tam tersi iyi olurmuş , başlarını yesinler

çok şükür benim onların bişeyine ihtiyacım yok bişeyleri anlamanız için yazdım ,keşke dediğin gibi benim görümcemde bana bayılmasa ah keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…