Utanmadan mesaj atıyor!

sevmekvesevilmekgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
381
205
53
Merhaba Bayanlar,

Daha önceki konumda bi iş arkadaşımdan bahsetmiştim. ( Bana arkadaşlık teklifinde bulunmuştu ama hayatındada başka biri olduğu halde.. Daha sonra sürekli beni tersleyip hakaret ediyordu)
gerizekalı utanmadan mesaj atmış napıyosun diye o kadar çok sinirlendimki cevap vermedim sabahta işe gelince niye masimiyosun beni diyor çıldırıcam ya adamdaki genişliğe bak dediği yaptığı şeylerin farkında değilmiş gibi bende duymazdan geldim Ben bu adamla nasıl baş edicem ?

Merhaba Bayanlar,

Daha önceki konumda bi iş arkadaşımdan bahsetmiştim. ( Bana arkadaşlık teklifinde bulunmuştu ama hayatındada başka biri olduğu halde.. Daha sonra sürekli beni tersleyip hakaret ediyordu)
gerizekalı utanmadan mesaj atmış napıyosun diye o kadar çok sinirlendimki cevap vermedim sabahta işe gelince niye masimiyosun beni diyor çıldırıcam ya adamdaki genişliğe bak dediği yaptığı şeylerin farkında değilmiş gibi bende duymazdan geldim Ben bu adamla nasıl baş edicem ?
amannnn boşver bu erkek milleti hep böyleeee zamanla alışır ve anlarsınnnnnn

Masimiyosun ne demek anlamadım ama bu kadar sinir olacak değerli bişey değil herhalde :63:

Yani umursamıyosun diyo değerli resmen beni cepte olan ikinci kadın yerine koymaya çalışıyor sevgilisi olduğu halde beni sevdiğini söyleyip elde etmeye çalıştı ben aynbı iş ortamındayız diye reddettim.daha sonra ofiste konuşurken duydum 2 yıllık ilişkisi varmış evlenecek miş miş te bende evliyim ama boşanma aşamasındayım bunu biliyor resmen birlikte olma amaçlı yapıyor bana bunu ben uzak durmaya çalıştıkça benimle uğreşıyor.

Sinirinizi bu kadar bozması içten içe bir hoşlanır olmasın sakın? Bu adamın yaptığı pek bir şey değil ben nelerini gördüm nelerini duydum ... belki siz sinir olduğunuz için mahsus yapıyordur, ciddiye almamanız yokmuş gibi davranmanız en doğrusu.

Sürekli görmezden gel bence. Böylelerine gerçi o da işlemez de ya da abartırsa şikayet edeceğini falan söyle. Benimde okulda başıma gelmişti müdürüne şikayet ettim uyarı almıştı ayy en sevmediğim şey afedersin sümük gibi yapışan tipler hakettiği bu iğrenç cümleyi ıyyy :)

Adam boşanacağını duyunca, belki hata yaparsın da onun gönlünü hoş edersin diye resmen boşluğundan faydalanmaya çalışmış.
Allah onunla evlenecek olanın gözünü geç olmadan açsın inş

Böyle ağzı sulanan pislikşe uğraşmak zordur elbette..
Eşinle barıştığını söylesen iş yerinde, yalan olduğunu öğrenebilirler mi?

Adam boşanacağını duyunca, belki hata yaparsın da onun gönlünü hoş edersin diye resmen boşluğundan faydalanmaya çalışmış.
Allah onunla evlenecek olanın gözünü geç olmadan açsın inş

Böyle ağzı sulanan pislikşe uğraşmak zordur elbette..
Eşinle barıştığını söylesen iş yerinde, yalan olduğunu öğrenebilirler mi?

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum eşimle barıştığımı söylesem olmaz nedeni eşim başka şehirde şimdi işi bırakıp yalanımı doğrulamam gerekebilir.

Back
X