Canm ayni sorun bendede var. Cocuklugumdan beri boyle bu. Suan 20 yasindayim devam ediyor bu durum. Oyle zor ki yasamayan kimse bilemez. Is ortaminda okul ortaminda hep sknti cektim. Insanlarla konusmaya cekinir oldum. Umarim bi sekilde gecer allah yardimcimiz olsun.
Bu bir rahatsızlık utanman gerekmiyor yada öyle olmadığını hissedebilirsin. Ellerin terlemesi, yüzün kızarması yani vücudun istem dışı hareketi.
şimdi baslıgı görünce hatırladım,bundan bende de olduğunu
cunku bunu artık yasamayalı cok oldu..
nereye kayboldu benım o kızarmalarım merak ettım sımdı
hayat telasından kızarmaya bıle vakıt kalmıyor demekkı
halbukı kocam ve annem kızarmamı cok yakıştırırlardı bana..
demek yakıştığını bılıp,bu konuda rahatlama yasayınca onu kaybettım belkıde
AYNEN ÖYLE YAŞAMAYAN BİLEMEZ.. Eşimle konuşuyorum amaaan boşver bikaç saniyelik bişe diyor.. Ama o anı yaşarken ki psikoloji aman allahım yine mi geldi bu , dedirtiyor insana. Ben de 19 yaşındayım son 2 yılda arttı.. Daha önceden yoktu böyle bişe. Şimdilerde artık eşimle konuşurken bile oluyor. Tanıdık tanımadık farketmiyor .. Amin tatlımm inş geçerr...
Aynen öyle bende 5 yıllık sevgilimle konuşurken bile kızarıyorum istemdışı
Ya şimdi neyse de söz nişan düğün var önümde, o zaman napıcam.
Daha ailesiyle bile tanışamadım sırf bu yuzden
Çok utanırım çekinirim kıpkırmızı olurm diye.
Bir de yakınımdakiler kızardıgımda ay kıpkırmızı oldun yine demezler mi
O kadar sinirleniyorum ki, biliyoruz herhalde söylemeye ne gerek var
Onlar öyle üstüme gelince iyice kızarıyorum.
Valla canım keşke geçse ama çocukluğumdan beri geçmedi bu illet.
Aynen öyle bende 5 yıllık sevgilimle konuşurken bile kızarıyorum istemdışı
Ya şimdi neyse de söz nişan düğün var önümde, o zaman napıcam.
Daha ailesiyle bile tanışamadım sırf bu yuzden
Çok utanırım çekinirim kıpkırmızı olurm diye.
Bir de yakınımdakiler kızardıgımda ay kıpkırmızı oldun yine demezler mi
O kadar sinirleniyorum ki, biliyoruz herhalde söylemeye ne gerek var
Onlar öyle üstüme gelince iyice kızarıyorum.
Valla canım keşke geçse ama çocukluğumdan beri geçmedi bu illet.
Ah canım neyse ben o günleri atlattım ama elbette oluyor tanışma görüşme konuşma.Ne yapıcaz bilemiyorum.. Senin de birşekilde atlatman lazım mazallah sevgilin başka sebeplerden diye düşünür , çünkü yaşamayan *Amaaaan be ne var altı üstü kızarıyorsun*der normal karşılar. Ama yanında kızarınca da *Aaa sen neden kızardın boyleee * der snrada
Hiç sorma ya bende acayip sinirleniyorum. Tam geçmesine yakın daha da kızarıyorum kızarıyorum kızarıyorum içimden birazda o boşboğazlık eden insana saydırıyorum. Yüzüm oluyor pancar gibi ve ben bunu hissetmiyorum sanki Hey Allahım .. Bende geçeceğini düşünmüyorum artık yaşayan çok tedavisiyle geçiren yok baksana
el terlemesi oluyormu peki bunların belirtileri haslatıl dieye biliyorum bende
Ah canım neyse ben o günleri atlattım ama elbette oluyor tanışma görüşme konuşma.Ne yapıcaz bilemiyorum.. Senin de birşekilde atlatman lazım mazallah sevgilin başka sebeplerden diye düşünür , çünkü yaşamayan *Amaaaan be ne var altı üstü kızarıyorsun*der normal karşılar. Ama yanında kızarınca da *Aaa sen neden kızardın boyleee * der snrada
Hiç sorma ya bende acayip sinirleniyorum. Tam geçmesine yakın daha da kızarıyorum kızarıyorum kızarıyorum içimden birazda o boşboğazlık eden insana saydırıyorum. Yüzüm oluyor pancar gibi ve ben bunu hissetmiyorum sanki Hey Allahım .. Bende geçeceğini düşünmüyorum artık yaşayan çok tedavisiyle geçiren yok baksana
aynı sorun bendede oluyor özellikle kendimle ilgili birşeyler anlatıyorsam hatta öyle bir kızarıyorumki birden ateş çıktığını hissediyorum ve kafamı başka tarafa çevirip nefes alıp veriyorum derin derin:):)
tabi etrafımda bunu görenler gülmeye başlıyor ve sinir oluyorum(
Yazdiklarinizin hepsi bende de mevcut artik dayanamiyorum ozellikle kapali alanlarda oluyor.ya herkes kocasi yemege götursun ister ama benim için kabus çünkü ya kızar sam korkusu var.is yerimde toplantilarda konuşmuyorum hatta ara verip yemek bile yiyemiyorum neden cunki kizariyorum herkes aaaa ne oldu diyo.kendimi cok kotu hissediyorum. Sanki tum bedenim ates gibi oluyor. Sunuda fark ettim benim boyun bolgem kizariyor ve kıyafet le temas eden yerler dahs cok kizariyor bıktım srtik bıktım
Ben de aynı sorunu yaşıyordum, hatta hala zaman zaman yaşıyorum ama farketmiyor kimseçünkü fondoten kullanmaya başladım. İnsanların "ayy kızardın " demesinden bıkmıştım ailem bile başkalarının yanında "kızardı yine" diyip gülüyordu özgüvenim yıkılmaya başlamıştı artık bu yüzden içe kapanıklaştım iyice. Makyaj pek sevmem, doğal güzellikten yanayım ama bir gün kapatıcı sürüp de öyle çıktım evden. Biriyle konuşurken yine kızardım, biliyordum yüzüm kızarıktı aslında çünkü ateş gibi olmuştu yanaklarım ama karşımdaki kişi kızardın falan demeyince şaşırmıştım :)) aynadan baktığımda ise yüzümde hiç br kızarıklığın belli olmadığını gördüm. Bu fondöten mucizevi bir şey bence şahsen benim özgüvenimi kazanmamda çok yardımcı oldu. Artık ameliyat falan araştırmaya başlamıştım okulda sunuma kalkamıyordum vs, insanlar çok tatlı bir durm olduğunu bana yakıştığını söylüyorlardı ama ben kötü hissediyordum. Böyle ne zaman kızaracağımı hissettiğim bir ortama hazırlansam, kalabalık yerler yabancı kişiler vs durumlarında hep fondoten kullandım ve kızardığımı söyleyen çıkmadıkça ben daha rahat hissetmeye başladım. Ben utanmadığım halde, azıcık sıkılırsam bile hemen yüzüm kızarır.. Şimdi her zaman sürmüyorum fondoteni çünkü pembe yanaklı halimi özlüyorum arada :))
Adi ne fondotenin acabs benim bouun bolgem kizariyot
hahah nasıl güzel bi çözüm bu :)) Bende fondoten kullanıyorum ama benim hiç engellemiyor. Senin kullandığının ismi ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?