Sizin adınıza sevindim hiç mi kızarma olmuyor artık? aşağıdan yukarı doğru çıkan yüz yanması filan :)Kizlar ayni sorun bendede vardi ve ben tedavi gsoruyorum ve faydasinida %90 gördüm hem de 1 hafta icinde ben bunun hastalık olduğunu tedavisi oldugunu bilmiyordum internette bos vaktinde öyle arastirken buldum sosyal fobi ve mmüsait zamanda devlet hastanesine piskiyatriye gittim benim isim nedeni ile hep insanlarla iç iceyim hep konuşmak sunum yapmak üst düzey insanlarla toplantı felan yani bu kizarma titreme terleme kalp carpintisi benim hayatini mahvetti ama o şekilde yinede isimi yapmaya devam ettim . doktor beni 15 dakika dinledi bar dinden sosyal fobi dedi zaten ve bana paxera adli ilaci Yazd 1 haftadir kullanıyorum birde dideral yazdi gerektiğinde yarim iç dedi ve inanin kizqrma nedir kalp carpintisi nedir heyecan nedir unuttum ve dun bi toplantıdan ciktim belki de rn çok konuşan bendim inanin .yan etki olarak az bas agrisi yapiyor birazda iştah kesiyor onun haricinde herşey artik daha güzel insanlarla sohbet edebilmek mutluluk veriyor insana tavsiye ederim en yakin zamanda bi piskiyatriye gidin ilaç almak istemiyorsan iz da pisikologa gidin onlarda konuşarakhhall ediyorlar mis bu isi ama benim konuşarak çözecek kadar zamanim vaktim yok o yüzden psikiyatri seçtim . gidin ve kurtuluş sizde gerçekten hayatinizin değiştiğini iletişimin ne kadar güzel ve rahat olduğunu anliyacaksiniz
Yok canim hic kizarmadim inanki bazen kizaricam saniyorum tam konuşurken baki yorum öyle bi his yok ferahliyorum hic olmadi o ter basmalari felan hic hissetmedim bile inşallah bidada olmaz sonuç alirim hapı biraktiktan sonrada :)Sizin adınıza sevindim hiç mi kızarma olmuyor artık? aşağıdan yukarı doğru çıkan yüz yanması filan :)
inş olmaz cnm ya bizede umut ışığı olur :)Yok canim hic kizarmadim inanki bazen kizaricam saniyorum tam konuşurken baki yorum öyle bi his yok ferahliyorum hic olmadi o ter basmalari felan hic hissetmedim bile inşallah bidada olmaz sonuç alirim hapı biraktiktan sonrada :)
Ay bende de var bu durum ve çok sinir oluyorum. Yakinlarıma bile birşey anlatırken oluyor, özellikle gözler bana çevrildiğinde yüzumde bi yanma hissediyorum ve ainlıyorum ki yine domates gibi kızardımçocukluğumdan beri içe kapanık, çekingen biriyimdir ama kalabalık önünde konuşurken pek heyecanlanmazdım hatta rahat bile davranırdım. Fakat bir kaç senedir çok yakınlarımla bile konuşurken bu durumu yaşıyorum. Bi kızarma bi heyecan ALLAH ALLAH! Heyecanlanmasam bile yüzüm alev alev yanıyo, işte o zaman utanıyorum asıl, napcaz böyle bilmem
benimde ortaokuldan sonra oldu yaklaşık 13 yaşımdan sonra filan.Kızaranlar gurubuna hoş geldin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?