- 15 Temmuz 2016
- 8.435
- 14.129
- 248
Evlenen kişiler ne hikmetse hiç haz etmediği, yada aramadığı sormadığı arkadaşlarını birden hatırlayıp düğüne nikaha vs çağırma bayalığı nedir anlamadım.Herkese merhaba. Benim lise yıllarımda çok samimi olduğum ancak sonrasında iletişimimizin koptuğu bir arkadaşım vardı. Üniversite yıllarımda defalarca aramama rağmen kendisi bir kere bile arayıp hatırımı sormamıştı. Ben de bir süre sonra aramaktan vazgeçmiştim. Yok öyle hep ben, he ben2005 yılında liseden mezun olduk, aradan yıllar geçmiş dün bana whatsapp'tan düğün davetiyesini göndermiş. Bir de "canım Hikayeden gelemezsen bile dışarıda görüşelim, çok özledim" demiş. Ancak şöyle bir mevzu var. Liseden mezun olduktan sonra ablası evlenmişti ve ben düğüne katılamadığım için dışarıda görüşmeyi teklif etmiştim ve ablasına düğün hediyesi bir gecelik takımı ve çeyrek altın almıştım. Acaba şimdi bu arkadaş kişisi benden altın mı bekliyor
hayır, o yılların saflığını attım üzerimden de bu biraz utanmazca geldi bana
ya da ben kötü niyetliyim, görüldü yapıp cevap bile yazmadım
![]()
Madem cok kalabalik insanılar neden insanlarla iletişiminlerini iyi tutmazlar da böyle seviye yerlerde davetler felan.
Ne altın tak nede düğününe git.
Ne güzel yazmışsın o saflığımı biraktim die, hepimiz kazık yiye yiye akillandik.
Gecen bir arkadasima gittim, günler öncesinden aradim evdeyim gel dedi. Gittim ki evde yok annesi kardesi karsiladi. Sok olmakla kalmayi birak bu terbiyesizligi örtmeye çalışıyorlar, bide evlilik konusu felan açıldı. Kalabalık insanı bunlarda düğün davet felan istiyorlar kalabalık olsun. Valla ben evlendim cok az insan cagirdim gelende gelmeyende sag olsun, gelmeyene de hic alinmam kizmam, hic takılmam dedim. Önemsiz konu dedi. Yüzleri kaydı. Bu insanlari anlamak inan güç.