nasıl bir şey bu ya sarhoşmuş sanki sarhoş olunca insanlıktan çıkılıyor i belki adamcağız beyin kanaması geçirdi tebrik ederim siz doğru olanı yapmışsınız
Bu durumada düştük ya artık!
İster istemez şöyle düşünüyorum , o adam o araçta ölseydi herhalde en yakın çöp konteynırının yanına bırakıp gaza basıcaktı şöför bey yine..
Sizi tebrik ederim umarım şikayetinize duyarlı birileri bulunur. Zira bu adamı kalkıp yolcuların canını taşımakla görevlendiren zihniyet bu tür şikayetleri kaale alır mı bilinmez..
oldum olası otobüs şoförlerinden hiç haz etmedim zaten
nasıl ya nasıl bukadar vicdansız olup aynı zamandada yüzsüz oluyor,
sarhoşmuş die iftira atıyor bide,
olsa bile oda can yha o da can
başıma bikere gelmişti minübüste buna benzer bi olay;
zavallı bi amca bastonla minübüsten inmeye çalışıyor adam yaşlı olduğu için ve baston kullandığı için zar zor yavaş yavaş inmeye çalışıyordu,şoför gaza basıyor bi yandan çabuk insin diye...
nasıl sinirlenmiştim anlatamamm....:mymeka:
tartışıp inmiştim o minübüsten ama tepki bir benden çıkınca adam suçlu olduğunu düşünmemiştir kesin
bizim insamız böyle malesef.....
herkes degıl tabı ama...
ne olurdu yanı saglık ocagına götürseydi...
sen en ıyısını yapmışsın canım...
hiç durmadan şıkayyet et...
Kesinlikle insanlık ölmüş,ben o akşam bunu anladım..Adamcağıza yardım ederken ağlamamak için zor tuttum kendimi,valla canımız Allah'a emanet anlaşılan..
aslında tüm insanlar öyle bir yaradılışta değil allahtan..o kötüydü ama siz vardınız...o yaptığı kötülüğün cezasını çekecektir ya da çekmiştir...ha kendisi bayıltmış ha otobüsten durağa atmış aynı şey...
ve sizde zaten ya bu dünyada ya öbür dünyada güzel bir karşılık alırsınız...
diğerleride insan değilmiş heralde hiç ses çıkarmadıklarına göre...