- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 40
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
İnsan şaşıp kalıyor ne insanlar var mübarek :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramanızı bekliyordum demiş. E numarası var kargonun üzerinde. Sen arasaydın, di mi?İnsan şaşıp kalıyor ne insanlar var mübarek :-(
maalesef öyle cnmBen de baştan beri bunu söylüyorum. Israrla..
Sizin, bizim gibi insanlar demek ki kalmamış. Şaka gibi.
Ya çanta 180₺ idi. Öyle çok ahım şahım değil ama istiyordum sonuçta hatta küpelerin tanesine 40₺ verdim. Para biriktirdim bir süre falan.Geçmiş olsun üzüldüm. Merak ettim de ne kadardı harcamaniz...çanta falan pahali kaliteliyse gözü kalmıştır acgozlunun...bedava mal baldan tatlıdır.
Ya çanta 180₺ idi. Öyle çok ahım şahım değil ama istiyordum sonuçta hatta küpelerin tanesine 40₺ verdim. Para biriktirdim bir süre falan.
Kafamda kombinler uçuştu.. Şimdi yerinde yeller esiyor. Ay sinirden kendi kendime gülüyorum.
Tüm KK toplanıp yemek verelim. Kadını da baş konuk olarak çağırmayı düşünüyorum.Kargo şirketini hemen mahkemeye verin. Çatır çatır tazminatınızı da alıp bir güzel yiyin![]()
Komşum değil. Mahalle aynı ama sokak baya ötede. Üstelik kadın biliyor kendisine gelmediğini ama getirmemekte ısrarcı.Ya olsa olsa komşudur.O kadar da alakasız yere gitmez.Isim verseler kim acaba komşuysa belki tanırsın.Ayrıca insan kapıya gelen kargoya benim böyle bir siparişim yok demezmi.Bu nasıl saçmalık.Eğer kapıda ödemeli olsa almazdı ama.O zaman bu yaptığının adı ne oluyo acaba.Zorla günaha sokuyorlar insanı.
Komşum değil. Mahalle aynı ama sokak baya ötede. Üstelik kadın biliyor kendisine gelmediğini ama getirmemekte ısrarcı.Ya olsa olsa komşudur.O kadar da alakasız yere gitmez.Isim verseler kim acaba komşuysa belki tanırsın.Ayrıca insan kapıya gelen kargoya benim böyle bir siparişim yok demezmi.Bu nasıl saçmalık.Eğer kapıda ödemeli olsa almazdı ama.O zaman bu yaptığının adı ne oluyo acaba.Zorla günaha sokuyorlar insanı.
Hayır evine teslim ettik dedi bugün aradığımda ama kargo takip sisteminde şubede teslim edildi olarak görünüyor.Adresini biliyor musunuz ki şubeden mi almış
Beni o kadar gerdiler ki bugün kalbim sıkışıyor.Eve teslim edildiğine emin misiniz? Ben kargo şirketlerine zerre güvenmiyorum, o kadar netten alışveriş yaptım 10tane sipariş verdiysem 8inin peşinden ben koştum, şube önlerinde perişan oldum. Hele bir de adı lazım değil bir kargo şirketi var ki gidip mobil araçtan kargoyu alabiliyorsun, ne kimlik istiyor ne gönderi kodu, ne sisteme işliyor yani kargonun geleceğini bilen herhangi biri gidip rahatça alabiliyor kargoyu, tam cinnetlik.
argo sirketinin de hatasi o zaman tel farkli ama adres ayni. Zaten kadin bir de kendine ait olmayani subeden aldiysa diyecek laf bulamıyorumHayır evine teslim ettik dedi bugün aradığımda ama kargo takip sisteminde şubede teslim edildi olarak görünüyor.
“Minnoş” bir çanta, “minoş” küpeler, makyaj fırçaları.her ne aldıysan kadın resmen el koymuş. ne aldın gız öyle![]()