• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

argo sirketinin de hatasi o zaman tel farkli ama adres ayni. Zaten kadin bir de kendine ait olmayani subeden aldiysa diyecek laf bulamıyorum
Acaba kargo şirketi mi panik yapıp yalan söyledi?

Kadını da onları da ayakta alkışlıyorum. Adreste mahalle aynı adres farklı. İsim aynı ama. Yani o an sistem mi otomatik olarak başka birisinin adresini yazdı bilemiyorum.

Her ne şartta olursa fatura o kargonun içinde adıma çıkmış vaziyette. Üstelik kadın benimle aynı ürünleri aynı zaman diliminde bekliyor olamaz, değil mi?

İnsan teslim eder ya.

Ay bu posta isleri benide gerer her zaman..eger adres bilgisi varsa gidip alirsinizbelki, yoksa korkarim uzerine bi barsak soguk su :KK43:
Ben gidip almayacağım yani muhatap olmak istemiyorum.

Kendileri gidip alacak. Almaları gerek tabi kadın verirse. Yoksa mahkemeden aldığım parayla gidip buz gibi bir rakı içerim görürler. :işsiz:

Neden uzuluyorsunuz bu kadar? Kargonun sorununu 444 lu nunarasina bildirin. Yanlislik icin tutanak tutturun. En kotu hatalarini telafi etsinler.
Hepsini yaptım. Gerek genel müdürlüğü gerekse şubelerini.

Üzüldüğüm nokta kadının bir türlü ürünü getirmemesi ve bu konuda oyalaması. Haliyle geriliyorum! Ürünüm pişkin bir kadının elinde.

Acaba kargo şirketi mi panik yapıp yalan söyledi?

Kadını da onları da ayakta alkışlıyorum. Adreste mahalle aynı adres farklı. İsim aynı ama. Yani o an sistem mi otomatik olarak başka birisinin adresini yazdı bilemiyorum.

Her ne şartta olursa fatura o kargonun içinde adıma çıkmış vaziyette. Üstelik kadın benimle aynı ürünleri aynı zaman diliminde bekliyor olamaz, değil mi?

İnsan teslim eder ya.
Olmazsa gerekli merciilere sikayette bulunun cok sinir bozucu

Aynen.. Utanmamış sonra haber de vermemiş. Gidip vereyim dememiş. Gelin alın dememiş. Getireceğim demiş getirmemiş..
bence kadınla siz hiç muhatap olmayın insan o anda sinirlerine hakim olamaZ haklıykrb haksız duruma düşersiniz. Direk kargoyu şikayet edin kimlik kontrolü yapmak zorundalar.

Ben kadının aramamasını anlarım da kadının evine gidip kargoyu almayan kargo şirketini anlamam. Neden sizinle onu muhattap ediyorlar. Bir becereksizlik etmişler gidip düzeltecekler. Öyle bir şey mi oldu hemen kargo görevlisi gidip alacak. Siz telaş etmeyin eğer kargonuz gelmezse dedikleri gün suç duyurusunda bulunun o çanta öyle bir geliyor ki o zaman.
Zaten gerekli yasal işlemleri başlatacağımı ilettik.

Kadınla muhatap olmadım olacağım bir iletişim numarası yok olsa da aramam zaten.

Kadın kargo kendisinin olmadığının bilincinde olarak 3 gün sesini çıkarmamış. Kargo aradığında da getiririm demiş getirmemiş.

Kadın ürünleri getirse bile alacak mısınız?
Bence almayın iade isteyin kullanmıştır fırçaları falan. Çantayı kesin kullanmıştır zaten:110:

bence kadınla siz hiç muhatap olmayın insan o anda sinirlerine hakim olamaZ haklıykrb haksız duruma düşersiniz. Direk kargoyu şikayet edin kimlik kontrolü yapmak zorundalar.
Yok asla muhatap olmam. Yüzsüz insana ne anlatabilirsin ki?

Etsem iki laf ederim içimde kalmaz ama bu yüzsüzlükle zor haklı çıkarım.

Kadın ürünleri getirse bile alacak mısınız?
Bence almayın iade isteyin kullanmıştır fırçaları falan. Çantayı kesin kullanmıştır zaten:110:
Aslında istediğim şu. Ürün geldiğinde kullanılmışsa kadına geri göndereceğim. Bir de not bırakacağım içinde kalmasın biraz daha kullan az kullanmışsın diye.

Böyle yüzsüz bir insan ilk defa görüyorum.

Aslında istediğim şu. Ürün geldiğinde kullanılmışsa kadına geri göndereceğim. Bir de not bırakacağım içinde kalmasın biraz daha kullan az kullanmışsın diye.

Böyle yüzsüz bir insan ilk defa görüyorum.

O da bi anlar bi anlar artık:işsiz:

Bi öğrenciye ver dua etsin sana çanta için en azından.

Merhaba..

Çok beğendiğim bir çanta vardı sipariş verdim. Yanında da aksesuar olarak makyaj fırçaları, küpeler falan..

Neyse kargo bekliyorum. İnternetten alışverişte olduğu gibi ödemeyi o an yaptım. Kargoyu takip etmek aklıma gelmedi. Bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim? Cuma günü teslim edilmiş. Adrese teslim edilmiş olarak görünüyor. Ad doğru, mahalle doğru sokak numarası ve telefon yanlış..

Ben de sabah kargo firmasıyla iletişime geçtim. Bana kargonun teslim edildiğini ilettiler. Ben de bana kargo falan gelmedi dedim. Şaşırdı hepsi doğal olarak. TC ve imza olmadan bu yaptıklarının yasal olmadığını vs söyledim. Sinirlendim açıkçası. Daha sonra erkek arkadaşım da iletişime geçti. Hanımefendiyi arayıp getirmelerini isteyeceklerini söylediler.

Beni asıl üzen konuya gelecek olursak. Evet, hatrı sayılır bir markadan kendi bütçeme göre hatrı sayılır bir ücret karşılığı aldım onları. Bunu da geçiyorum..

Şu husus beni geren ve üzen. Firma görevlisi telefonda bana “biz yanlış yapmışız evet ama hanımefendi nasıl bunca gün bizimle iletişime geçip kargo bana ait değil demedi daha da şaşkınım” dedi. Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Hanımefendi, kargo görevlisi kendisini aradığında “ben sizin arayacağınızı biliyordum ondan aramanızı bekledim ben aramadım” demiş. Yahu bana yanlış kargo gelse ben kapıdan geri çeviririm. Bu ne demek? Başkasının eşyası evime gelse duramam dahi yerimde. İmkanı yok yani.

“Ben teslim ederim bugün 4’e kadar” demiş. Biz de akşam gidip alacaktık şubeden. Biz getiririz dediler ama karışıklık olmasın diye biz gidip şubeden alalım dedik. Aradık 1,5 saat önce. “Bayan telefonlarını açmıyor bekliyoruz 8’e kadar bekleyeceğiz” dediler. Anlayacağınız çok gerildim. Üzüldüm de ayrıca.

Ne yapmam gerek bu durumda?
Beklemekten baska yapilabilecek bisey yok gibi simdilik.bize aldigimiz alez carsafi ust uste 2 defa gondermislerdi bikeresinde.biz aramasak adamlarin 2.defa gonderdiklerinden haberleri bile yoktu.biz bide goturup elimizle kargoya bile vermistik.ne insanlar varya almadigin bisey kapina gelmis ben boyle bisey almadim demektemi aklina gelmemis.

Kullanmışsa asla almam zaten. Gönderirim geri. Yeterince kullanamamışsın al tepe tepe kullan diye..
Siteyi ararım, yeni ürün talep ederim ya da iptal ederim. Bu hiç sıkıntı değil. Kaldı ki çantadan kalmamış bile! Hadi takmam, bunu da geçiyorum.

Kadın neden getirmiyor? Yani neden? Kadını anlamak istiyorum, anlam veremiyorum.
Ben de sizin soylediklerinize anlam veremiyorum
Farkinda misiniz
Insanlar cocuklara tecavuz edip olduruyor bu dunyada.
siz bu dunyayi ahlakli insanlardan ibaret mi saniyordunuz bu gune kadar?

Siz neden bu kadar gerildiniz ki bu olanlar sizin sorununuz değil evet kadına sinir olmuş olabilirsiniz ama üstünde durmayın derim,Hatayı yapan kargo şirketi ve kadının sorunu bundan sonrası.Siz her türlü ürününüzü alırsınız.
Neden gerildim tekrar açıklayayım..

Kargoya ayrı, kadına ayrı.

Kargo fiyasko, kadın bedavacı.

Şimdi kadın kendisine hediye geldi sandı diyelim. Kargo şirketi kadını aradığında kargo şirketine sizin aramanızı bekledim arayacağınızı biliyorum diyen, sonra ben getiririm deyip getirmeyen, 3 gün sesini dahi çıkarmayan, şubede teslim alındı olarak görünen, sonra da kargonun telefonlarına çıkmayan birini düşünün.

Bir de bunları sizin ödediğiniz paralarla alınan eşyalarla yaptığını düşünün.

Back
X