- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
İğrenerek baktım zaten.Aaaa iç etti sanırım fırçaları falan kadın. Etiketleri de söküp kullandı heralde.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğrenerek baktım zaten.Aaaa iç etti sanırım fırçaları falan kadın. Etiketleri de söküp kullandı heralde.![]()
İçinde kalmasın biraz daha kullan diye not bırakıp gönderesim var. Hediye sanmış.Iade alacaklar mi? Kadının kullandığına emindim . Ben olsam gider hesabını sorarım. Terbiyesiz kadın
Iyi bari paranı kurtarabileceksin. Olan giden zamanına ve sinirlerine oldu ben bile burdan sinirlendim valla .Zararı karşılayacaklar. Kargo yani zararı karşılayacak kendi hatalarıymış. İstanbul genel müdürlükten aradılar bugün.
Nasıl yani hediye mi sanmış önceden aramanızı bekliyordum dememiş miydi? Resmen üstüne yatmaya çalışmış işteİçinde kalmasın biraz daha kullan diye not bırakıp gönderesim var. Hediye sanmış.![]()
Şimdi de öyle söylemiş hanımefendi.Nasıl yani hediye mi sanmış önceden aramanızı bekliyordum dememiş miydi? Resmen üstüne yatmaya çalışmış işte
Iyi bari paranı kurtarabileceksin. Olan giden zamanına ve sinirlerine oldu ben bile burdan sinirlendim valla .
Zaten geri iade edeceğim ve zararı tazmin edecekler. Baya mesele sorun uyarı vs olunca getirmişler. Görünce ben şok tabi.Oyle bir durumda o çantayı ben geri almazdim şahsen hatayı yapan kargocu size ödemesini yapsın.neticede siz adresi dogru yazmışsınız yalnislik yapan onlar.para veripte kullanılmış bir cantayi neden alayim.kargocudan tahsil edin parayi bence
Yapılan saygısızlık kanımı dondurdu. Pess böyle kadına. Neyse, böyle insanlar da varmış.Nasil da denk gelmişsin öyle bir kadina yahu pes!
Utanmadan alip kullanmis mi bir de?
Gercekten diyecek soz bulamiyorum neyse en azindan zararin karsilanacakmis.
Ne yüzsüz insanlar varmış arkadas utanmadan almış kullanmış birde boylelerine çapulcu denir valla kusura bakmasin.baskasi adına gelen kargo hediye ayaklarina yatmış resmen.ben olsam kiyanet koparirdim enayi yerine konulmayi asla tahammul edememZaten geri iade edeceğim ve zararı tazmin edecekler. Baya mesele sorun uyarı vs olunca getirmişler. Görünce ben şok tabi.
Benim de tahammül edemediğim buydu. Bu gerdi beni.Ne yüzsüz insanlar varmış arkadas utanmadan almış kullanmış birde boylelerine çapulcu denir valla kusura bakmasin.baskasi adına gelen kargo hediye ayaklarina yatmış resmen.ben olsam kiyanet koparirdim enayi yerine konulmayi asla tahammul edemem
Hayır gonderme geri,ekmegine yağ mi sureceksin birde capulcunun?utanmasi olsa bunu yapmazdi zatenBenim de tahammül edemediğim buydu. Bu gerdi beni.
Resmen çıldırdım. Yarın not yazıp adresine yollatacağım. Utanması yoktur gerçi ama.
Asla kapısına dayanmam zaten, asla. Öyle bir kadınla muhatap olmam. Not yollayacağım kargoyla beraber.Ayy sakin kadinin kapisina dayanma.
Bize bir kere cok bulunan bir isim soyisim kombinasyonuyla kargo geldi. esimin annesinin adi bu ad. Esimle de takismislardi. Biz de gonul almak icin hediye yolladi sandik aldik.
Kargo baskasininmis. Bizle alakasi yok.
Kadin kapima dayandi. Nasil yumrukluyor... direkt polis cagirdim. site guvenligini de aradim. Siteden cikmasina da izin verdirtmedim. Aldi basina bir suru bela. Kapimizda yatti gunlerce sikayeti alin diye.
Siz sadece kargoyla muhattap olun. Tc olmadan veren onlar. Bir sey olur siz suclu cikarsiniz.
Coco, az kullanmışsın aa lütfen biraz daha tepe tepe kullan lütfen yazacaktım. İhtiyacı olanlara eşya attığım bir kutu var mahallede. Ona atayım, ihtiyacı olan insanlara gitsin. Gece huzurla uyurum en azından o zaman.Hayır gonderme geri,ekmegine yağ mi sureceksin birde capulcunun?utanmasi olsa bunu yapmazdi zaten
Evet bencede öyle yapman daha mantıklı olur,o kepazeye verip mutlu etmektense,ihtiyaci olan birine gitmesi daha iyi.sakın gonderme ona sakınCoco, az kullanmışsın aa lütfen biraz daha tepe tepe kullan lütfen yazacaktım. İhtiyacı olanlara eşya attığım bir kutu var mahallede. Ona atayım, ihtiyacı olan insanlara gitsin. Gece huzurla uyurum en azından o zaman.
Bu kadının siniriyle uyumaktansa.
Tepe tepe kullanmış hanımefendi. Asla takmam, kullanmam zaten. 3-4 günde insan nasıl böyle kullanır onu da anlamadım.Evet bencede öyle yapman daha mantıklı olur,o kepazeye verip mutlu etmektense,ihtiyaci olan birine gitmesi daha iyi.sakın gonderme ona sakın
Ne demek nasıl bileceğiz size ait olduğunu?Samimi söylüyorum şu an ağlıyorum. Başım çatlıyor. Böyle kendimi ifade mi edemiyorum acaba diyorum.
Çıldıracağım. Sıkıntılı, hepsi sıkıntılı. Normal değiller. Bana kafayı yedirtecekler. Getirmiyor Esra kargomu kadın yaa..
Şube müdürü de dönmüş bana nerden bileceğiz diyor. Mahkemede anlarsınız dedim. Hemen geri vites..
Yazıklar olsun.
Densizlerin hepsi bir arada toplanmış bana denk gelmiş. Kargo firmalarının, genellikle cahil sokaktan toplama insanlar olduğunu düşünüyorum artık. Bana bunu düşündürtüyorlar. Hepsi bir ukâla. Karşılarındaki kişi yol-yordam bilmese ayak üstünde oynatacaklar.Ne demek nasıl bileceğiz size ait olduğunu?
Hayatımda böyle saçma muhabbet duymadım. Sistemlerinde adrese varana kadar herşey belli zaten.
İyice sıvamışlar.
Kadına diyecek birşey bulamıyorum zaten. Hadi kendine sandın dalgınlıkla aldın diyelim,nasıl sorup soruşturmazsın kim gönderdi diye. Hadi soruşturmadın. Seni arayıp yanlış teslim edildi denmesine rağmen nasıl geri vermez,kullanırsın.
Resmen hırsızlık bu başka birşey değil.