- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.915
- 798
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
Ya ne alakası var. Siz cakıltaşı verip mi aldınız o ürünleri. Tabiki aracayacaksınız. 3 lira da vermiş olsanız arayacaksınız,1.000 lirada olsa arayacaksınız. Burada bedeli değil mevzu,sizin parasını verip aldığıniz şeyin,bunların yanlışı yüzünden çalınmış olması.Ne demek parasını ben vereyim? Ortada büyük bir haksızlık var,büyük bir yanlışlık hatta hırsızlık var bunlarda çanak tutmuşlar resmen. Ayrıca sizi bu duruma düşürmeye hakları yok,bunca telefon göŕüşmesi,sinir bozuklukları derken resmen mücadele etmek zorunda bırakılmıssınız ki sizin hatanız yok bu durumda.Densizlerin hepsi bir arada toplanmış bana denk gelmiş. Kargo firmalarının, genellikle cahil sokaktan toplama insanlar olduğunu düşünüyorum artık. Bana bunu düşündürtüyorlar. Hepsi bir ukâla. Karşılarındaki kişi yol-yordam bilmese ayak üstünde oynatacaklar.
Kadın zaten tam bir utanmazdık örneği.
Şube müdürü bir de dün artistlik yapmış geldi kulağıma. Yok gerekirse cebimden öderim bu ne sabahtan beri her yer arıyor konuyla ilgili bıdı bıdı.
Sokak köpeklerine mama alır dükkanının önüne de dökerim o parayla içim soğur. Ya da yedireceğim o parayı aynen kendisine öyle bir sinir bozukluğu yaşıyorum.
Terbiyesizliğin luzumu yok. Hadlerini bilip hatalarını adam akıllı telafi etsinler.