Uterus septum ameliyatı ve pko

Peki zor bir amelyat mı? Ağrın oldu mu? Hastanede yattın mı? Beni bi heyecan sardı☺
Sana şöyle söyliyin canım o kadar stresli gittim ki ben iğne yaparken bile 10 kişi tutar beni çok ağladım hemşireyle bile kavga ettim ameliyat yapacakları yere beni soktuklarında doktora ve yanındakilere bir ton soru sorup dururken bana çoktan vermişler narkozu uyandığımda hiç bir şey anlamadım hatta daha yeni olcak işlem sanıyodum hiç ağrı bile çekmedim odada ayılmamı beklediler dinlendim ve sonra giyinip eve gittim hiç korkma canım tekrar olsa yine girerim hiç şüphesiz :)

Sana şöyle söyliyin canım o kadar stresli gittim ki ben iğne yaparken bile 10 kişi tutar beni çok ağladım hemşireyle bile kavga ettim ameliyat yapacakları yere beni soktuklarında doktora ve yanındakilere bir ton soru sorup dururken bana çoktan vermişler narkozu uyandığımda hiç bir şey anlamadım hatta daha yeni olcak işlem sanıyodum hiç ağrı bile çekmedim odada ayılmamı beklediler dinlendim ve sonra giyinip eve gittim hiç korkma canım tekrar olsa yine girerim hiç şüphesiz :)
Yrn bende buraya bu şeklde yazarım inşallah.senin perdenin boyutu kaç cm di?

Bir de doktor dinlenme vermedi mi? Hemen hamile kaldım demişsin. Bende pko var bideUmarım hemen hamile kalırım
Tabiki verdi 2 ay sakın çocuk düşünme diye defalarca tembihledi rahim yara olduğu için toparlanması gerekiyormuş ama ben 3 sene bekledim bebek için beklermiyim hiç eve gittim 3 gün sonra eşimi zorla ikna ettim ve yasağa uymadım devamlı adet olacağım zamana kadar 1 yada 2'şer gün arayla birlikte oldum

Tabiki verdi 2 ay sakın çocuk düşünme diye defalarca tembihledi rahim yara olduğu için toparlanması gerekiyormuş ama ben 3 sene bekledim bebek için beklermiyim hiç eve gittim 3 gün sonra eşimi zorla ikna ettim ve yasağa uymadım devamlı adet olacağım zamana kadar 1 yada 2'şer gün arayla birlikte oldum
Büyük cesaret maşallahhh☺ sağlıkla kucağına al bebeğini. Çok teşekkür ederim beni rahatlattın..çok sağol cnm

Büyük cesaret maşallahhh☺ sağlıkla kucağına al bebeğini. Çok teşekkür ederim beni rahatlattın..çok sağol cnm
Nedemek canım inşallah bir an önce bu süreçleri atlatırsın ve bebeğine kavuşursun :)

Amin inşallah. Benimki biraz karışık aslında. Gebe kalmakta çokta zorlanmadım hiçbi zaman ama yaşayan bir çocuğum olmadığı için sekonder infertilite olarak geçiyor. Ve herşeye rağmen başka bir sebep bulunamamıştı. Şöyle ki çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz ilk ay reglim 1 gün geçince test yaptırdım ama sonucu almadan regl olduğum için çok önemsemedim. reglimin 4. Gününde hamile olduğumu ve düşük yaptığımı öğrendim. çok sık olur anormal değil korunmayın dedi doktorum. ertesi ay adet olmadım hemen hamile kaldım yine. Kalp atışı alamadık ve kürtaj esnasında rahmimde perde olduğundan şüphelenmiş doktorum sonraki kontroldeyse hiçbişey yok ilk gebelikte olur böyle şeyler falan dedi ama ben pek tatmin olamadım. Genetik testlerimi yaptırdım hepsi temiz çıktı. Sonra 6 boyunca gebe kalamayınca farklı bir doktora gittim Bezmialem hst. Pınar Özcan a. Herşeyi anlattım tesadüf kendisi infertilite uzmanıymış. Evet sende perde var hemen alınması lazım dedi. Bütün testlerimi yaptırdı. Tek sorun Rahmi tamamen ikiye bölen Septumdu. Orası vakıf hastanesi operasyon öncesi hsg isteyince bende babamın bir arkadaşı tüp bebek uzmanı ona gittim hsg yi çekti hemen alalım dedi bende güvendim keşke güvenmez olaydım. Operasyondan sonra 6. Ayda gebe kaldım yine kalp atışı alamadık bu gebelikte yine farklı doktora gittim bu sefer Jülide akar a. O da bana ameliyat olduğuna emin misin perde duruyor dedi ve bana Mustafa Acet i önerdi. 3 operasyon da Mustafa hoca da geçirdim ve son operasyondan 8 ay sonra gebe kaldım. Şu an sağlıklı ilerliyor. Şu an takibimi bambaşka bir doktor yapıyor çünkü Mustafa hoca ben gebelik takibi yapmıyorum dedi. Jülide hanım da artık yakınımdaki hastanede çalışmıyor bana biraz uzak. Şu anda da Serdar kayın a gidiyorum. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın detaylı anlatmak istedim belki bir ışık tutar diye

Ay kıyamam ya ne ladar zor :( ben bu aralar cok duydum bu perde olayını ben hıc gebe kalamadıgımdan bende olup olmadıgını merak edıyorum yaza tup denemeyı dusunuyorum Allah saglık versın herkesın yardımcısı olsun

Ay kıyamam ya ne ladar zor :KK43: ben bu aralar cok duydum bu perde olayını ben hıc gebe kalamadıgımdan bende olup olmadıgını merak edıyorum yaza tup denemeyı dusunuyorum Allah saglık versın herkesın yardımcısı olsun
Hormon değerleriniz nedir

Septum ameliyatım gerçekleşti çok şükür iyiym.umarım bundan sonra gebelik hbri veririm burdan☺

Çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla :KK200: nasıl geçti dediğim gibi rahat mı atlattın ?
İlk çıktığm anda baya bi ağrm vardı.iğne yaptılar hemen.kesildi ağrm bidahada hiç ağrım olmadı☺hemen eve gönderdiler.3hafta ilişki yasak dedi doktorum.regl olunca gel dedi.

İlk çıktığm anda baya bi ağrm vardı.iğne yaptılar hemen.kesildi ağrm bidahada hiç ağrım olmadı☺hemen eve gönderdiler.3hafta ilişki yasak dedi doktorum.regl olunca gel dedi.
Hadi iyi bari gelsin bebiş :halay:

Back
X