- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.181
Henüz mülakatlara gitti :)bu bilgi nereden canım??
kız kocan seni hamile bırakıp neden gidiyo ki adı ne eşinin belki izleriz
kuzum nasıl atılıyor biliyo musun bulamadım ben =(
gelen kişiye seçtirme olayı yok yani
inci nin semih in yüzüne söyledikleri ne olacak onlar daha beter sonuçta. arkasından ne diyeceklerde dudağı uçuklayacakmış hıh
iş ortağı olacaktı ya abidin le
orda ne isi var allah askinaHenüz mülakatlara gitti :)
Eğer alalım derseler o doğumdan sonra girmeyi talep etcek zaten. İri yarı, yüzünün sağ tarafında yara izi, faça gibi çizgi olan bi adam girerse bil ki eşimdiradı Mustafa ama sanmıyorum girceğini o kadar adamdan eşimi seçerler mi bilemiyorum.
Gerçi değişik bi tip benimki. Tam ütopyalıkbilemedim suan
özlem kime kullandı oynu peki.odamı abidine verdiselam kizlar...
Bu hafta cok iyiydi hatta iki gündür dallas
Gruplar kesin olarak birlesti.. Abidinciiiikkk yazildiii yani
●Gamze
●Kurre
●Abidin
abidine acayip sevindim ozleem kudurdu iki gundur hele bugun ohhh canima degsinnnn icimin yaglari eridiii kudurdu sinsi umarim abidin defolur..
Bu arada oyumu Noyana kullandim iyimidr bilmem sans
ben dün izledim...kızları kurtaralım sonra bakarı zdediler zaten anlaşma için...uzun vadeli bi anlaşma değil..amaç iki tarafında istemediği abidini yada özlemi yollamaktıMerhaba kızlar bende ütopyayı izliyorum size katılayım dedim. Abidin yazılmış birleşme olmuş diye okudum şimdi. Ben Semih in birleşmesine inanmıyorum ilk oylamada yine çoklu oynamaya başlıcaktır. Sonrada strateji yaptım öyle gerekiyodu dicektir. Görürsünüz bak
ben dün izledim...kızları kurtaralım sonra bakarı zdediler zaten anlaşma için...uzun vadeli bi anlaşma değil..amaç iki tarafında istemediği abidini yada özlemi yollamaktı
Maksat yeşillik olsunorda ne isi var allah askina
tuncay dün dedi ama inciler dinlememiş demekki.anlaşmışlar...altarı gönderemediler kaç kişiyi yedi altar..ama semihi yazsalar oylar ikiye bölünüp kurre boşa düşebilirdi...adam kafa patlatıyo strateji diye..yetenek bence bu..güzel ikna edebiliyoBence diğer grup Semih'in oyununa geldiler. Semih insanları çok güzel avucuna alabiliyo. Diğer grup Semih'in dediğini yazmayıp Abidinle konuşup hepsi bir ismi yazsaydı onlar sayıca üstün olurdu. İşler tersine dönebilirdi. Abidini yazmak Gamzeyi kurtarmaz bence. Hepsi Altarı yazsaydı daha mantıklı olurdu. Semihi gerçekten tebrik ediyorum. Ordan girdi burdan çıktı büyük ettiği laflarını bile yedi karşı gruba dediğini yaptırttı. Adam aylardır çalışmadığı kadar çalıştı şu iş için.
senin eşinmi katılacak. hadi bakalım...Maksat yeşillik olsun
Zaten zor yaa. Bebek doğcak felan. Gidemez muhtemelen.
Mülakata gitti sadece yaasenin eşinmi katılacak. hadi bakalım...
konser veremez derken desteklerini çekecekler.çünkü toplantıda iş bölümü yaptılar..herkes kendine düşen görevi yerine getirmeye çalıştı ama abidin beceremedi....ünlü sanatçıların ismi geçiyordu...ama sonra gördük ki yetenek sizsiniz yarışmacılarından kurulan bi ekiple yapılacaktı....fesatlık yapan abidinAsıl fesatlıktan çatlayan Semih bence."Abidin burda konser veremez" falan diyor. Sanki babasının çiftliği.
Abidin kimseye bir söz vermemişti zaten. Boynundaki yularını Semihin eline vermeyen suçlu oluyor ya!
Mülakata gitti sadece yaa
Mülakata gitti sadece yaa
Dun hangi ara eleme oyleme yapildi yahu..ben dün izledim...kızları kurtaralım sonra bakarı zdediler zaten anlaşma için...uzun vadeli bi anlaşma değil..amaç iki tarafında istemediği abidini yada özlemi yollamaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?