- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.401
ilk öyle dedi,türkan yüzünden ayrıldığını belirttiabidin ağzıyla
"türkan hegomanyası beni öldürecek"
aslında kurretulayn olmasaydı semih sakinlikle işleri hallediyordu,ne zaman kurre sevdiğini söyledi semih daha farklı bir karakter oldutürkan grup liderliğini ele geçirmişti en son
kasaya da el koymuş sanırım
grubu ahırda topladı akşam ve serkanı gruba çekelim diye strateji yapıyodu
semihin yerini o alacak galiba yakında
Ayrıca türkan konuşamıyor da.ne dediği anlaşılmıyor maalesef.lider olunmaz doğulur.semihte bu var.türkanı da ayrıca kimsr lider istemez.en çok parayı türkanlar kazandığı için haklı olarak türkan kasayı ortakistemiyor.aslında kurretulayn olmasaydı semih sakinlikle işleri hallediyordu,ne zaman kurre sevdiğini söyledi semih daha farklı bir karakter oldu
türkan alamaz onun yerini..türkan iyi hoş iş yapıyor filan da..lider sonradan olunmuyor..yapısal bir özellik..mesela diğer grubun beyni de serkan,kim ne derse desin semihle ikisinde lider vasıfları var...grubun lideri ben olacağım demekle olmuyor işte,bu adamlar kendiliğinden isimsiz lider oldular
semihin birleşme konusunda arıza cıkarma nedeni türkan.yoksa kendisi de söyledi kasa umurumda değil diye..türkandan korktuğu için geri adım attıKasa bencede ortak olmasin ama kasa ortak olmayinca islerde ortak yapilmaz bu sefer
Semih ben hersye okey diyim nedenolsa kurreyi kurtarinca bi bahane bulurum inci illa kavga cikarir ortakligi bozarim hesabi yapti stratejisi buydu
Su elemeden sonra nolcak pek merak ediyorum
Kurreyi kurtarsa bile tekrar yazarlar nolcak ki
Turkan is yapiyo tamam ama o olmasada bukadar is yapilmsada illa yapilir
Yemek,ortalik,misafirler illa halledilir utopyanin bel kemigi olarak gormemek gerekli ordan elense yoklugu bile anlasilmaZ
Kasalari birlestirmek istememe fikrini destekliyorum ama
Evet sadece türkan istemediği için geri adım attı.yalnız semihi takdir ettim.türkan istemedi o yüzden demedi.biraz kıvırma politikası yaptı.bu yüzden de kendi zor durumda kaldı.türkan yan dönmeseydi semih verdiği sözleri tutacaktı.aptal mı o , bütün Türkiyenin önünde söz verecek sonra tükürdüğünü yalayacak.yapmazdı.kendine, bir lidere yakışanı yaptı.gurup üyesini satmadı.semihin birleşme konusunda arıza cıkarma nedeni türkan.yoksa kendisi de söyledi kasa umurumda değil diye..türkandan korktuğu için geri adım attı
Ama turkan onun bu ince davranisini hak etcek kadar ince dusunen biri degil o nolcakEvet sadece türkan istemediği için geri adım attı.yalnız semihi takdir ettim.türkan istemedi o yüzden demedi.biraz kıvırma politikası yaptı.bu yüzden de kendi zor durumda kaldı.türkan yan dönmeseydi semih verdiği sözleri tutacaktı.aptal mı o , bütün Türkiyenin önünde söz verecek sonra tükürdüğünü yalayacak.yapmazdı.kendine, bir lidere yakışanı yaptı.gurup üyesini satmadı.
Evet sadece türkan istemediği için geri adım attı.yalnız semihi takdir ettim.türkan istemedi o yüzden demedi.biraz kıvırma politikası yaptı.bu yüzden de kendi zor durumda kaldı.türkan yan dönmeseydi semih verdiği sözleri tutacaktı.aptal mı o , bütün Türkiyenin önünde söz verecek sonra tükürdüğünü yalayacak.yapmazdı.kendine, bir lidere yakışanı yaptı.gurup üyesini satmadı.
aynen kızlar,ikinizde haklısınız benceAma turkan onun bu ince davranisini hak etcek kadar ince dusunen biri degil o nolcak
Bu sefer ekranlara soyle yansitcaklar inci hatta yansitmaya basladi bile
Semihhh sozunden döndü... Gibi gorunuyo bu sefer
Bence turkani sokcakti potaya evet ben size okey dedim.ama turkan abla istemiyo dicekti yine durustce
Neden turkanin bukadar asi cikislarinin uzerini kapiyo ki turkan bukadar dedikodu yaparken geregi yok bence. Risk
Takım arkadaşını satmış olacaktı bu sefer.ama eninde sonunda ortaya çıkacaktır bir şekilde.bu da semihe olumlu döner.Ama turkan onun bu ince davranisini hak etcek kadar ince dusunen biri degil o nolcak
Bu sefer ekranlara soyle yansitcaklar inci hatta yansitmaya basladi bile
Semihhh sozunden döndü... Gibi gorunuyo bu sefer
Bence turkani sokcakti potaya evet ben size okey dedim.ama turkan abla istemiyo dicekti yine durustce
Neden turkanin bukadar asi cikislarinin uzerini kapiyo ki turkan bukadar dedikodu yaparken geregi yok bence. Risk
Çok hoşsun canımtr_lelli
Evet Gamze elenmiş haber doğru.Üzüldüğümü söyleyemeyeceğim, yani, hani kelimelerini duymaktan Türkçem bozulacaktı neredeyse.
evet ben de tahmin etmiştimgamze elenir tabi
serkancılar abdine oy vericez diyolardı çünkü
izlemedimSemihin üzerine çok gittiler mi izlediniz mi kızlar..
semih ne dedi serkan ı isteyince türkan. bütün gruba mı dedi.türkan grup liderliğini ele geçirmişti en son
kasaya da el koymuş sanırım
grubu ahırda topladı akşam ve serkanı gruba çekelim diye strateji yapıyodu
semihin yerini o alacak galiba yakında
neden sallanıyo beklemiyorlar mıydı acabaGamze elenmis. Face bunla sallaniyo dogrumu acaba
Yanlis cumle kurdum sanirimsemih ne dedi serkan ı isteyince türkan. bütün gruba mı dedi.
neden sallanıyo beklemiyorlar mıydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?