- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.381
Yok canım ne kırcaz saçmalama aynen konu oydu yanlış anlaşılma oldu. Sen Türkan kasalar birleşmesin diyo dedin ben ona cevap yazdım sarılması grup olmayacağından haberinin olmasını falan bilmiyorum dedim yorum yapmadım.
2 kişi girecekti mücadele edip birisi gidecekti. Canımcanım ilk etapta öyle olacaktı ama en az elenen dedi tuncay geçenlerde ama bilmiyorum nasıl olacağını
iki kişi nasıl gelecek anlamadım
1 kişi girmeyecek miydi
onu bende bilmiyorum canım noyan ı nerden öğrendintamam canım şimdi anladım
peki yarın iki kişi geleceği doğru mu haberin var mı
ben noyan girecek diye biliyodum
onu bende bilmiyorum canım noyan ı nerden öğrendin
Hadi bakalım yarın göreceğiz sen oy vermiş miydin yeni yarışmacı için canım. Bugün kü misafir yorumlarını gördün mü Tuncay ı kibarca çıkardı bi misafir. Biri de Semih e demiş ki gerçek hayatta olsa seni tokat delisi yapardım mı demiş tam bilmiyorum onu. Türkan da en son bi misafir in yanında Semih le tartışır gibi oldu bize sormadı işte biz eşek başı mıyız falan diyefacebookta gördüm canım dün o girecekmiş belli olmuş diyen birileri vardı
ama doğru mu bilmiyorum
H
Hadi bakalım yarın göreceğiz sen oy vermiş miydin yeni yarışmacı için canım. Bugün kü misafir yorumlarını gördün mü Tuncay ı kibarca çıkardı bi misafir. Biri de Semih e demiş ki gerçek hayatta olsa seni tokat delisi yapardım mı demiş tam bilmiyorum onu. Türkan da en son bi misafir in yanında Semih le tartışır gibi oldu bize sormadı işte biz eşek başı mıyız falan diye
7/24 canlı hangi siteden izleniyor arkadaşlar
aynen ben de böyle düşünüyorumSemih İnci'ye birleşme sözü verdi ve o konuda samimi olduğunu düşünüyorum.
Ama ahırda Türkan kıyameti kopardı tamam birleşelim ama kasalar birleşmesin dedi. Murat da onay verdi Türkan'a.
Semih de bu konuşmalar üzerine birleşelim ama kasalar ayrı olsun dedi. Kıyamet koptu.
Şimdi Semih'e yükleniyorlar ama Türkan ve Murat çıkıp da biz kasaların birleşmesini istemedik demiyorlar. Grup arkadaşlarına yapılan hakaretlere göz yumuyorlar.
Şahsi kanaatim birleşme konusunda Semih samimi idi ama bu kasa olayı ipleri koparttı.
Birleşme gerçekleşmediyse sebebi Türkan'dır.
Bu lafın altından çoooook sular aktı canımabidin ağzıyla
"türkan hegomanyası beni öldürecek"
biliyorum sürekli izliyorum ama bu aralar daha bi gıcığım türkana belirtmek istedim....onu güzel özetledi bu sözüyle abidinBu lafın altından çoooook sular aktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?