Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

tamam canım şimdi anladım

peki yarın iki kişi geleceği doğru mu haberin var mı
ben noyan girecek diye biliyodum

H
facebookta gördüm canım dün o girecekmiş belli olmuş diyen birileri vardı
ama doğru mu bilmiyorum
Hadi bakalım yarın göreceğiz sen oy vermiş miydin yeni yarışmacı için canım. Bugün kü misafir yorumlarını gördün mü Tuncay ı kibarca çıkardı bi misafir. Biri de Semih e demiş ki gerçek hayatta olsa seni tokat delisi yapardım mı demiş tam bilmiyorum onu. Türkan da en son bi misafir in yanında Semih le tartışır gibi oldu bize sormadı işte biz eşek başı mıyız falan diye

bugün izleyemedim canım tam misafir var da evde ara ara bakıyorum
ama misafirlerin hepsi başka başka tepkiler veriyo zaten
türkan sabah satış yapamadı pek dünkü davranışlarına tepki verenler oldu sonradan yine düzeldi
bi tane inci fanı vardı o semihe saygısız gibi birşeyler dedi onu gördüm
türkan ve semihle barıştılar galiba o benim oğlum bi iki gün cezalı filan diyodu en son

ben oy vermedim valla
hiçbiri hoşuma gimedi
bi de ikidir erkekler giriyo nedense adaylar arasında bayan yok hiç
ona da sinir oldum

Bireysel oy oranlarını bilmiyorum ama benim gözlemime göre Türkan'ın elenmemek için Semih efendinin boyunduruğu altına girmeye hiç ihtiyacı yok.
Anlayamadığım bir şekilde ikisi de birbirinden tırsıyor yaw. Birbirlerini harcamak içun can atıyorlar halbuki.

Semih efendi toplantıda reislik taslayacam diye takım elbise veya makosen ayakkabı aldırdı galiba.
Fakat giymedi mi yoksa ses odası talimatıyla giymesine izin mi verilmedi anlamadım. O kadar da değil dediler narsist'e..

bugün giren semihe saygısız diye çıkışan kadın vardı ya incinin arkadaşıymış meğer resimlerini bulup yayınlamışlar :)
ben de inci fanı birini görünce şaşırmıştım
yasak olmasına rağmen ikinci defa incinin arkadaşları giriyo bu sefer de birşey yapmazlarsa kesinlikle incinin korunduğunu düşünücem

aynen ben de böyle düşünüyorum

İnci oranin mikseri inci ana bacida sovse biiipler devam ederler
İnciyi bolca gorcez yani
acun sever boyle seyleri reyting anacimm

ütopya tv de izlediği yalnızca 2 programdan biri...
grup olarak semihçi olsam da favarim tuncay dürüst mantıklı biri.....

türkan grup liderliğini ele geçirmişti en son
kasaya da el koymuş sanırım
grubu ahırda topladı akşam ve serkanı gruba çekelim diye strateji yapıyodu
semihin yerini o alacak galiba yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…