Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Pınar resmen semihlerden laf taşiyor kendi grubuna.çok ayıp:KK20:
yalnız Türkçesi çok güzel.içi dolu cümleler kuruyor.

Pinar grup tutmuyorum ben diyor, benmi yanlis anladim acaba serkanlarin grubunu sectim dedimi? Ayrıca iki grubada oynuyor hiç sevmedim Pinari, farkettinizmi inciyi doldurup Gaza getirip duruyor incide saf gerçekten,semihlede yakinlasmaya calisiyor ama semih zeki davrandi ozelimi konusmuyorum dedi,Pinar resmen turkani takinti yapmis,iki grup birlesip pinari gönderse ne guzel olur

pınardan ben bile korktum,neler yaptı öyle
semihlere türkanı yazdıracaktı ama semih yemedi oyunlarını..semihin özelini de konuşmaya calıştı..inciyi fena dolduruyor..pınarı en iyi semih çözdü yine...
bu aralar murat'ı taktir ediyorum
türkan kendi kuyusunu kendisi kazdı,ama para kazanma sebebi bile semihlerin grubuymuş..bu hafta türkan gider.eee ne diyelim kendisi düşen ağlamaz..türkan hanımı çiftliği yazmakla bu iş olmuyor...türkan olmadan da işler bir şekilde ilerliyor işte

Semih cok guzel sarkilar soylemis ya
Kendi hallerinde egleniyolar orda olasim geldi valla
İnci kahvalti hazirlamadi gecen sabah herkes kendine tost yapti yedi

Pinar hazirlama diyo destekliyo
Kurre ve semih de.birlikte hazirladilar yemegi
Gol kenarinda kahvalti falan
Cok hoslar yahu

İnci çok uyanık aslında. Bu hafta yazılacağını anladı Hemen Abidini attı öne..Semihlerede adres gösterdi .

Türkan ı yazdırmak için elinden geleni yapıyor.Pınar resmen planlı gelmiş.Hemen işe koyuldu.

Ay kızlar bu arada Abidin e koptumm ya.40 yaşına yaklaşmış adamm sen git ütopya yaa yok fest yapcam bilmem ne yapcam de de bir şey yapama sonra git otur ponpon yap:KK70: sonra da ponponlarımın parası nerde de:KK53::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:halbuki noter onaylı popstardı....neyine senin ütopya derler adama o pomponları görünce:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

10698393_1435874033369277_8934724722689475447_n.webp

bu resmi geç gördüm:KK48:

Pinar grup tutmuyorum ben diyor, benmi yanlis anladim acaba serkanlarin grubunu sectim dedimi? Ayrıca iki grubada oynuyor hiç sevmedim Pinari, farkettinizmi inciyi doldurup Gaza getirip duruyor incide saf gerçekten,semihlede yakinlasmaya calisiyor ama semih zeki davrandi ozelimi konusmuyorum dedi,Pinar resmen turkani takinti yapmis,iki grup birlesip pinari gönderse ne guzel olur
inci dün muratla konuştu..beni gaza getirip çekiliyor dedi..ben herşeyin farkındayım dedi...herkesi tek tek çekip konuşuyor dedi..güvenmiyorum dedi..sonra serkan katılmıştı aralarına..oda dedi bir iki sorum cevapsız kalınca güvenemedim pınara diye..sonra toplantı yaptılar..tuncik sürekli pınarı savunuyu..işte kız size güve duymak istiyo konuşun vs. laflar etti..serkanda sert çıktı..sonradan gelen o dedi..onun gruba girmesi için güven vermesi lazım dedi..noyanda pınardan önemli sorunlarımız var dedi...abidinde ne konuşacamki kızla dedi..tuncik öylece kaldı

Abidin tek guzel laf etti
İnciye dediki sen haram ediyosun sonra gidip caylarini iciyosun dedi
İnci ne mendebur ya adamlara haram olsun dedi bi de gidiyo yanlarina
Yakinda kendi grubundkilere dicek haram olsun diye

Abidin tek guzel laf etti
İnciye dediki sen haram ediyosun sonra gidip caylarini iciyosun dedi
İnci ne mendebur ya adamlara haram olsun dedi bi de gidiyo yanlarina
Yakinda kendi grubundkilere dicek haram olsun diye
inci çok ani çıkışlar yapıyor..birden parlıyor...sinsi gelmiyor bana nedense...semihler mangal yapmıştı geçen..kurre bi tabak götürdü onlara..yattığı yerde bi yiyorki...

tahminim yarışmanın sonuna kadar gidecekler arasında semih murat altar serkan abidin. bu beşliye kesin gözüyle bakıyorum

inci çok ani çıkışlar yapıyor..birden parlıyor...sinsi gelmiyor bana nedense...semihler mangal yapmıştı geçen..kurre bi tabak götürdü onlara..yattığı yerde bi yiyorki...
Ayy evet ya gordum
Hakkim haram olsun cok buyuk bi itham ama ya
Ben bu lafi birine soylesem o lafin altinda ezilirim yuzune bakamam birak cayini icmeyi
Kendilerinden birini elicek olsalar inciyi yazarlar direk haberri yok

Serkanla konuştular yatakta.ben size güveniyorum dedi.orayı sećmiş oldu yani.

Back
X