Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
inci dün muratla konuştu..beni gaza getirip çekiliyor dedi..ben herşeyin farkındayım dedi...herkesi tek tek çekip konuşuyor dedi..güvenmiyorum dedi..sonra serkan katılmıştı aralarına..oda dedi bir iki sorum cevapsız kalınca güvenemedim pınara diye..sonra toplantı yaptılar..tuncik sürekli pınarı savunuyu..işte kız size güve duymak istiyo konuşun vs. laflar etti..serkanda sert çıktı..sonradan gelen o dedi..onun gruba girmesi için güven vermesi lazım dedi..noyanda pınardan önemli sorunlarımız var dedi...abidinde ne konuşacamki kızla dedi..tuncik öylece kaldı
Yaaaaaaaa:KK57::KK57:
Güzeeeeelll:KK53::KK53:
:KK51::KK48:

ben de sasırdım ve bence serkan daha üstlerde olmalı

Serkanın sorunu bir grup lideri gibi hareket etmemesi ..Kendileri biz grup değiliz desede insanlar onları grup gibi gördüğünden onuda o grubun lideri gibi görmek istemekte bu durumda grubumdaki etliye sütlüye karışmam söylemleride aslında insanlarda iyi bir izlenim bırakmıyor. Aslında ılımlı bir profil çizdiği için sempati kazansada grubunu savunmaması yada içten içe yaşananlarda müdahil olamaması da eksileri oluyor

Bence de.karşı taraf kendi takımıyla sorun yaşayınca yönünü hemen semihlere çeviriyor:KK48:
O degilde turkan grupdan ayrilinca ac kalcaklar zannediyodu ya
Gol kenarinda yemekler,gitarlar,milfoyler, semihin yemek yapmalari acaba ne dusunuyodur
Kendini hint kumasi.zannediyodu

Serkanın sorunu bir grup lideri gibi hareket etmemesi ..Kendileri biz grup değiliz desede insanlar onları grup gibi gördüğünden onuda o grubun lideri gibi görmek istemekte bu durumda grubumdaki etliye sütlüye karışmam söylemleride aslında insanlarda iyi bir izlenim bırakmıyor. Aslında ılımlı bir profil çizdiği için sempati kazansada grubunu savunmaması yada içten içe yaşananlarda müdahil olamaması da eksileri oluyor
Grup lideri olmaya yanasmamasi
Grupdan surekli birilerinin gitmesimi,yada grupda fikirlerinin uyusmadigi insanlarin olmasimi yoksa semihlere kaykila bilme durumlarimi
İlgincler

şimdi açtım..semihler dışarda yerde kahvaltı yapıyorlar..semihhh ciddi şeyler konuşuyor kurrede ayyy kuşlar çok güzel diyorr....alakasız yerden pat giriyor kurre

ayy ben bunu yazdım semih kurreye çıkıştı şurda ciddi bişi konuşuyorum diye :)))))

İnci dün Pınara sen çok iyi birkızsın ben sana güveniyorum senden bir yanlış gelmeyeceğini anladım bir serkana bir sana güveniyorum dememişmiydi Pınara
ben dün netten izlediğim kadarıyla murata anlatıyordu bu kıza güvenmiyorum...güvendiğim bi serkan diye ama..ne dedikleri ne demedikleri birbirini tutmuyor yaa.anlamadımki

Herkes naparsa yapsın.ben kendime bakarım, burda kalmaya bakarım diyor serkan.

İnci dün Pınara sen çok iyi birkızsın ben sana güveniyorum senden bir yanlış gelmeyeceğini anladım bir serkana bir sana güveniyorum dememişmiydi Pınara
Eveeeett demisti.bence taktik yaptı pınarın düşmanı olmamak için.nitekim gamzeyle de sürdürmüştü arkadaşlığını malum bilgiden sonra.

Back
X